2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Off igneler.. bnmde her gecen gun dahada canimi yakmaya basladi..
Sakin ol canim yanlar dolduysa alta dogru yap son insllah cars gunu buyuk kismi atlaticaksin sende
Hazır ol ellerini yıka, az kaldı. Kaçırma saatini, ona göre opu oluyorsun
Kizlar isik hiziyla yaptim ve hic acimadi ben bile sasirdim cok sukurrr 1 gunde olsa rahatimmm. Ayy cok tesekkur ederim sizeee

İnşallah canım aminn. Size ayın beşi demişler benim test günüm ayın sekizi. Drum sana erken test yapmak yasak diyor. Bir defa yapacağız tam yapacağız diyor. Adam da bıktı usandı beş gebelik yaşadım sonuç yok inşallah bu sefer her şey yolunda gider. Hoş hiç bir şey hissetmiyorum ama Allah büyük

Inşallah canım, bu sefer sağlıkla kavusursun, Rabbim kavustursun. Stres yapmamaya çalış

Off dimi yaa su 10. gune bi erebilsekkk.
Ztn eger betahcg salgilansa ben su goguslermden hemen anliyorum daha bisey yok olsada yok yani.
Kendimi iyi taniyorum maalesef
Canim her zaman ayni tepkiyi vermez vucudun. Mesela cok tanidigim var ilkinde ayilip bayilip serumsuz hamilelik geciremezken 2.de hic hamile degilmis gibi gezenleri. Ayni vucut farkli tepki. Benimde hormonlardan goguslerim patlicak az kaldi

Inşallah canım, bu sefer sağlıkla kavusursun, Rabbim kavustursun. Stres yapmamaya çalış
İnşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kavuşalım. Stres yapmıyorum diğerlerine göre ama insan düşünmeden de edemiyor bazen. Dua ediyorum hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…