2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kizlar hepinize iyi geceler. Embriyolarimin yarin 5.gunu ve saat 2 de merkezde randevum var. Muayene olucam eger hicbir sorun yoksa yarin taze transfer olacak. Ama boynum nasil tutuldu kizlar cok aciyo zor oynatiyorum. Boyle aci cekerken transfer yapilirmi sizce. Yoksa benmi evham yapiyorum

Gecmis olsun cnmm sicak tut boynunu terlet sicak havluyla falann

Off dimi yaa su 10. gune bi erebilsekkk.
Ztn eger betahcg salgilansa ben su goguslermden hemen anliyorum daha bisey yok olsada yok yani.
Kendimi iyi taniyorum maalesef
her gebelik ayni olmayabilir cnm. Goguslerin sizlamiyo diye bu bebisinin tutmadigini gostermez. Olumsuz dusunmek yok :) Allahtan hayirlisi en başta tabi. Ay bu surec gecmiyo bende hemen adet olsam gitsek transfer olsa o 12 gun şip diye gecse :)

Kızlarrr bugün kan testi verdim e2 <5 çıktı transferim ertelendi bi daha ki aya çok moralim bozuldu ama yapacak bişey yok. İnşallah bu ay transfer olanların müjdeli haberleriyle avunucam
Gunaydin canim neden uzuluyorsun ki avunmak falan. Elinde embriyon var ve seni beklicekler cok sukur sadece 1 aycik beklicen

Kızlarrr bugün kan testi verdim e2 <5 çıktı transferim ertelendi bi daha ki aya çok moralim bozuldu ama yapacak bişey yok. İnşallah bu ay transfer olanların müjdeli haberleriyle avunucam
Hayırlısı canım, herseyde bi Hayır vardır. Inşallah önümüzdeki ay olur. Canını sıkma :)

Gunaydin senin adina cok sevindim hayırlısı olsun boynun icinde sicaksu torbası koy tutulan yere iyi geliyor

Hayırlısı olsun canım, inşallah sımsıkı tutunurlar. :)
Boğazını sıcak Tut canım, onun için transferi ertelemezler. Hayırlı olsun.

Sen herhalde dondurulmuş isteyen arkadaştın

Sağol şekerim merakla aramalarıni bekleyecegim sen nasılsın varmı belirtiler
Bende iyiyim. Yarın sabah testi tekrar yapcam. :)
Bende kasık da batma oluyor. Idrara fazla çıkıyorum. Bide sanki göğsümün altından başlayan bi şişlik hissediyorum. Bilmiyorum, hayırlısı ne ise o olsun. :)

Öyle evet, 4 tane almış eşim. 1 gün arayla yaparım diye düşündüm. önümüzdeki hafta bugün test günüm
Rabbim haftaya hamilelik haberini kutlamak nasip etsinn. Senin kadar heyecanliyim valla. Ben her gun test yapmak isterim senin yerinde olsam ama bu sefer esim kizar 1 sene boyunca her ay test yapip husrana ugrayinca almicam demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…