2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hayırlısı olsun canım, inşallah sımsıkı tutunurlar. :)
Boğazını sıcak Tut canım, onun için transferi ertelemezler. Hayırlı olsun.

Sen herhalde dondurulmuş isteyen arkadaştın
Evet kuzum o arkadastimdoktoruma bugun gittigimde bu istegimi soylicem. Ama o benim icin ne dusunuyosa onu da yapmak zorundayim. Herseyde bi hayir vardir.

Rabbim haftaya hamilelik haberini kutlamak nasip etsinn. Senin kadar heyecanliyim valla. Ben her gun test yapmak isterim senin yerinde olsam ama bu sefer esim kizar 1 sene boyunca her ay test yapip husrana ugrayinca almicam demisti
Amin canım, hepimiz aynı haberi verelim inşallah. Bende arada bir test yapmışımdır. Hep tek çizgi. Şimdi bol bol yapma zamanı :)
Evet kuzum o arkadastimdoktoruma bugun gittigimde bu istegimi soylicem. Ama o benim icin ne dusunuyosa onu da yapmak zorundayim. Herseyde bi hayir vardir.

Dondurulmuş un şansının yüksek olduğunu mu düşünüyorsun. Onla alakası yokmuş canım. Bu senin biyolojik halinle alakalı bir durum. Şuan uygunsa hersey taze transfer daha iyi olur bence :) hayırlısı olsun

Dondurulmusla taze fark etmez rabbim ol der olur. 2 turlu de cok hamile kalan var. Ben psikolojik olarak daha rahat olacagim icin istiyorum. Boynum tutuldu demistim ya stresten oldugunu dusunuyorum

Hayırlı sabahlar kızlar güzel haberler alıp okuyacağımız sevineceğimiz bir gün ve haft olsun
Herşey yolunda giderse haftaya çrşmba transferim var hafta sonundan itibaren büyük temizliğe başlayacağım
İlaçlardan ve stresten sanırım duygu durumum acayip bozuk asabi fişek gibi geziyorum

Canım ben tamamen psikolojimle alakalı dondurmak istiyorum dedim. Çünkü bu kadar iğne, ilaç üstüne hazır değildim. Dondurulmuşta şansın artmıyor ama azalmıyor da ve dondurulmuş bi yumurta transfer edebilmek için yumurtanın kalitesi falan iyi olmalı, bir de labratuar önemli tabii ama zaten yumurtan tüm bu aşamalardan geçtiyse iyi bir yumurta demektir demişti bana doktor.Benim 3. Denemem bu dondurulmuşlarla tuttu

Son düzenleme:
Kızlarrr bugün kan testi verdim e2 <5 çıktı transferim ertelendi bi daha ki aya çok moralim bozuldu ama yapacak bişey yok. İnşallah bu ay transfer olanların müjdeli haberleriyle avunucam
hayirlisi olsun hakkinda benimde rahim kalinligi sebebiyle ertelendi bir ransferim.
silik bir cizgi var sanki hayirli olsun simdiden :) bende o cesaret yok.

Dondurulmusla taze fark etmez rabbim ol der olur. 2 turlu de cok hamile kalan var. Ben psikolojik olarak daha rahat olacagim icin istiyorum. Boynum tutuldu demistim ya stresten oldugunu dusunuyorum
Hayırlısı canım :)
Ben mi yanlis goruyorum yoksa hayalet cizgi mi var orda?
Evet hayalet çizgi bugün daha belli
hadi hayırlısı
Sağol canım, darısı sizlere
hayirlisi olsun hakkinda benimde rahim kalinligi sebebiyle ertelendi bir ransferim.

silik bir cizgi var sanki hayirli olsun simdiden :) bende o cesaret yok.
Sağol canım, darısı sizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…