- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 43
- 43
Evet kuzum o arkadastimHayırlısı olsun canım, inşallah sımsıkı tutunurlar. :)
Boğazını sıcak Tut canım, onun için transferi ertelemezler. Hayırlı olsun.
Sen herhalde dondurulmuş isteyen arkadaştın
EVet canım şişlil ve gaz yapmıştı bendede. Hatta beni gören hamile sanmıştı.Kizlar bu catlatma ignesi mi sizde gaz yapmistivurdugumdan beri geberiyorum gaz doldum zor uyudum yaa.
Amin canım, hepimiz aynı haberi verelim inşallah. Bende arada bir test yapmışımdır. Hep tek çizgi. Şimdi bol bol yapma zamanı :)Rabbim haftaya hamilelik haberini kutlamak nasip etsinn. Senin kadar heyecanliyim valla. Ben her gun test yapmak isterim senin yerinde olsam ama bu sefer esim kizar 1 sene boyunca her ay test yapip husrana ugrayinca almicam demisti
Evet kuzum o arkadastimdoktoruma bugun gittigimde bu istegimi soylicem. Ama o benim icin ne dusunuyosa onu da yapmak zorundayim. Herseyde bi hayir vardir.
Ayni valla sisti karnim esimde kac aylik deyip dalga geciyorEVet canım şişlil ve gaz yapmıştı bendede. Hatta beni gören hamile sanmıştı.
Ayni valla sisti karnim esimde kac aylik deyip dalga geciyorbugun temizligimi yapim herseyi yikatayim yemekte yapayim artik yarina Allah kerim elim degmez belki
Dondurulmusla taze fark etmez rabbim ol der olur. 2 turlu de cok hamile kalan var. Ben psikolojik olarak daha rahat olacagim icin istiyorum. Boynum tutuldu demistim ya stresten oldugunu dusunuyorumAmin canım, hepimiz aynı haberi verelim inşallah. Bende arada bir test yapmışımdır. Hep tek çizgi. Şimdi bol bol yapma zamanı :)
Dondurulmuş un şansının yüksek olduğunu mu düşünüyorsun. Onla alakası yokmuş canım. Bu senin biyolojik halinle alakalı bir durum. Şuan uygunsa hersey taze transfer daha iyi olur bence :) hayırlısı olsun
Ayy canim hayirlisi olsun hakkimizdaBenimse yarın opum var allah kolaylık versin bize
Ayy canim hayirlisi olsun hakkimizdasaat kacta senin islem
Evet canim sabah 8 bucukta orda olmaliymisiz. Oglende cikarsiniz dedilerSaat 12 de hastanede olcaz canım senin sabah mı?
Canım ben tamamen psikolojimle alakalı dondurmak istiyorum dedim. Çünkü bu kadar iğne, ilaç üstüne hazır değildim. Dondurulmuşta şansın artmıyor ama azalmıyor da ve dondurulmuş bi yumurta transfer edebilmek için yumurtanın kalitesi falan iyi olmalı, bir de labratuar önemli tabii ama zaten yumurtan tüm bu aşamalardan geçtiyse iyi bir yumurta demektir demişti bana doktor.Benim 3. Denemem bu dondurulmuşlarla tuttuEvet kuzum o arkadastimdoktoruma bugun gittigimde bu istegimi soylicem. Ama o benim icin ne dusunuyosa onu da yapmak zorundayim. Herseyde bi hayir vardir.
Ararlar canım az daha bekle :)kızlar aramadılar niye aramıyorlar beklemek çok kötü
Ben mi yanlis goruyorum yoksa hayalet cizgi mi var orda?
hayirlisi olsun hakkinda benimde rahim kalinligi sebebiyle ertelendi bir ransferim.Kızlarrr bugün kan testi verdim e2 <5 çıktı transferim ertelendi bi daha ki aya çok moralim bozuldu ama yapacak bişey yok. İnşallah bu ay transfer olanların müjdeli haberleriyle avunucam
silik bir cizgi var sanki hayirli olsun simdiden :) bende o cesaret yok.
Hayırlısı canım :)Dondurulmusla taze fark etmez rabbim ol der olur. 2 turlu de cok hamile kalan var. Ben psikolojik olarak daha rahat olacagim icin istiyorum. Boynum tutuldu demistim ya stresten oldugunu dusunuyorum
Evet hayalet çizgi bugün daha belliBen mi yanlis goruyorum yoksa hayalet cizgi mi var orda?
Sağol canım, darısı sizlerehadi hayırlısı
Sağol canım, darısı sizlere olsunhayirlisi olsun hakkinda benimde rahim kalinligi sebebiyle ertelendi bir ransferim.
silik bir cizgi var sanki hayirli olsun simdiden :) bende o cesaret yok.
aminn insallahHayırlısı canım :)
Evet hayalet çizgi bugün daha belli
Sağol canım, darısı sizlere
Sağol canım, darısı sizlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?