2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar aradılar bugün 5. gün ama blast aşamasına ulaşamamış yani 5.gün kalitesine gelememiş bugünde takip edicekler yarın haber vericeklermiş
Hemen uzulme canim. Istenilen gelismeyi saglamamis olabilir ama sonucta gelismis onu da transfer etseler tutmazmi sanki?

aminn insallah pazartesi yaptiracagim bende sanirim kan testini 14. gün nasil beklenir ya
Bencede yaptır, ha geç ha erken ne farkeder :)
Canım daha önce tüp bebek yaptırmadım ben ama aşılamadada hep çift çizgi çıkmıştı ilaçlar yapıyo demişti doktor umarım onla bi ilgisi yoktur hamilesindit
Ben önceden 2 kez daha tüp bebek tedavisi gördüm. Ilki negatif olmuştu. Idrar testinde de negatifti, oğlumda 9. Gün idrar testi yapmıştım, oda pozitif çıkmıştı. Hayırlısı :)
Kızlar aradılar bugün 5. gün ama blast aşamasına ulaşamamış yani 5.gün kalitesine gelememiş bugünde takip edicekler yarın haber vericeklermiş
inşallah güzel haberler alırsın canım. Olmadı pgt yaptırmadan transfer olsan

zaten pazartesi raporum bitiyor ya 3 gün icin raporumu uzatacagim yada o gün olumlu olumsuz sonucu görüp ona göre yoluma devam edecegim. hayirlisi bakalim insallah olumlu olur sonuc hepimiz icin

P Purple07 canım optan sonra tekrar iğne veriyo mu şahin bey ya sende şahin beyin hastasıydın diye hatırlıyorum

Opudan sonra birsey yok transferden sonra igneler yine basliyor cnm

Hayırlısı canım :)

Evet hayalet çizgi bugün daha belli
Sağol canım, darısı sizlere

Sağol canım, darısı sizlere olsun

Ayyyy dune gore daha belirginlesti dimii
Igneden olsa siliklesmesi lazimdi
Yrn gene yap cok heyecanliii
Belirtin olmuyomu hic nasil memisler kasiklar filan anlat biraz
Ilk gebemiz sensin insallan

Canım aradım sordum biz dedim pgt içinmi bukadar zorluyoruz ben pgt vazgeçersem bu trasver için yeterli boyutdamı hayır dedi bu aşamada dondurmuyoruz pgt olmasada yeterli düzeyde değil

Bana dogru gibi geliyor. Yani en azindan icimden oyle geciyor.Hayirlisiyla bebis yoldadir yaaa yarin yeniden test yap yada aksama yap haber ver yarina benim islem var goremem merakimdan catlarim yoksa
Yarın yapmam herhalde diğer gün yaparım. :)
memelerde tık yok, oturup kalkarken, cok gulersem kasik da ağrı oluyor. Bide Karnım da şişlik var, idarara biraz fazla çıkıyorum gibi. Darısı size kızlar. bide akıntım arttı gibi

Canım aradım sordum biz dedim pgt içinmi bukadar zorluyoruz ben pgt vazgeçersem bu trasver için yeterli boyutdamı hayır dedi bu aşamada dondurmuyoruz pgt olmasada yeterli düzeyde değil
Yeterli düzeyde değilse neden 5. Güne kadar bekletiyorlar, 3. Gün transferi olsaydı. Bazı doktorları anlamıyorum. Dışarda bekleteceklerine anne rahmine transfer edip öyle bekletilseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Yeterli düzeyde değilse neden 5. Güne kadar bekletiyorlar, 3. Gün transferi olsaydı. Bazı doktorları anlamıyorum. Dışarda bekleteceklerine anne rahmine transfer edip öyle bekletilseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…