- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
4 taneKaç embriyon vardı canım?
3. günde transfer olsaymis keske. pgt yi dr mu önerdiHiç umudum kalmadı zaten embriyologda çok iç acıcı konuşmadı
Bahçeci umut gittiğim yerde kötü değilkiaayyssee34 sen hangi hastanede tedavi görüyorsun, ben istanbul avrupa yakasında özel Gaziosmanpaşa hastanesinde murat keskinde tedavi olmuştum, oğlum da orda oldu. Bu işte doktorlar ve embriyologlar da önemli
Biz istedik pgt yi3. günde transfer olsaymis keske. pgt yi dr mu önerdi
Evet orasını da iyi diyorlar, anlam veremedim. Senin ilk tedavidede aynı sorun olmuş, daha tedbirli davranabilirlerdi. 5. Değilde 3. Gün transferi olurdu. 4 tane embriyo da sorun varsa, bi yerde bi sıkıntı var demektirBahçeci umut gittiğim yerde kötü değilki
Bu son ben artık kapatıcam bu bebek olayını olmuyor boşuna zorluyorum benceEvet orasını da iyi diyorlar, anlam veremedim. Senin ilk tedavidede aynı sorun olmuş, daha tedbirli davranabilirlerdi. 5. Değilde 3. Gün transferi olurdu. 4 tane embriyo da sorun varsa, bi yerde bi sıkıntı var demektir
gittigin merkezde iyiymis aslinda ama nasip kismet insallah yarina degisir her sey .Biz istedik pgt yi
Hayırlısı bekleyip görücezgittigin merkezde iyiymis aslinda ama nasip kismet insallah yarina degisir her sey .
Aa neden öyle diyorsun. Benim burda çok tanıdığım arkadaşlar var. 6. Denemesinde kavuşan, 3. 4. 5. Belli olmaz ki canım benim. Maddi manevi zor bir süreç ama vazgeçmek yok. Rabbim ne zaman nasip ettiyse ozaman olacak.Bu son ben artık kapatıcam bu bebek olayını olmuyor boşuna zorluyorum bence
aayyssee34 sen hangi hastanede tedavi görüyorsun, ben istanbul avrupa yakasında özel Gaziosmanpaşa hastanesinde murat keskinde tedavi olmuştum, oğlum da orda oldu. Bu işte doktorlar ve embriyologlar da önemli
Allah büyük zor zamanlar biliyorum maddi manevi yoruluyor insan. ama lütfen pes etme bir gün nasip olacak elbette.Hayırlısı bekleyip görücez
Merhaba canım, cok memnun kaldım. Evet hastanenin adı değişti. Hatta şuanda orda 3 dondurulmuş embriyom mevcut. Ben eşimin işi sebebi ile urfadayım. Antepte tedavi gördüm ama murat bey ve ekibi o kadar pozitif doluki bu gittiğim yerde öyle sıcaklık bulamadım malesef. Inşallah sende olumlu sonuç alırsın :)Merhabalar bende bugün IVF de 1 günüm. Murat beye gidiyorum. Kendisine çok güveniyoruz bu konuda :) en azından bize gerekli olan güveni hissettiriyor. Yarın ilk Cetrotide i yapcam bakalım hayırlısı. Siz süreci yaşamış biri olarak yeniyüzyıl dan memnun kaldınız mı :)
Normal canım, misal bende 19 adet toplandı.merhaba hanımlar, bugün kontrolüm vardı tedavide yedinci günüm ve sağda dört adet 11 bir adet 10 bir adet 9 diye devam ediyor.. solda da dört adet 10 iki adet 9 diye küçülerek devam ediyor. bu kadar çok olması normal mi? bu iyi mi? kötü mü?
hımm iyiymiş öyleyse :) peki çok toplanınca sonrasında ağrı daha mı çok oluyor?Normal canım, misal bende 19 adet toplandı.
Evet malesef ben o konuda biraz dertliyim, ilk iki gün biraz ağrı oluyor. Sonra geçiyor ama :)hımm iyiymiş öyleyse :) peki çok toplanınca sonrasında ağrı daha mı çok oluyor?
Canim anladigim sagda 4 solda 4 yumurta gorulmus. Toplam 8 yumurta iyi mi diye soruyosun?merhaba hanımlar, bugün kontrolüm vardı tedavide yedinci günüm ve sağda dört adet 11 bir adet 10 bir adet 9 diye devam ediyor.. solda da dört adet 10 iki adet 9 diye küçülerek devam ediyor. bu kadar çok olması normal mi? bu iyi mi? kötü mü?
Masallah kizzz 15 tane iyi. Doktor riske atma diyorsa dinle bence de 1 2 ay gec olsun guc olmasin isin.Kızlar meraba bugün kontrolüm wardi 15 tane yumurta oluşmuş ama hoca ohss olma riski var dedi dondurucakmis yumurtaları.. aslında ohss den korktum yani. Başına gelen warmi bu ohss den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?