2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

aayyssee34 sen hangi hastanede tedavi görüyorsun, ben istanbul avrupa yakasında özel Gaziosmanpaşa hastanesinde murat keskinde tedavi olmuştum, oğlum da orda oldu. Bu işte doktorlar ve embriyologlar da önemli

Evet orasını da iyi diyorlar, anlam veremedim. Senin ilk tedavidede aynı sorun olmuş, daha tedbirli davranabilirlerdi. 5. Değilde 3. Gün transferi olurdu. 4 tane embriyo da sorun varsa, bi yerde bi sıkıntı var demektir
Bu son ben artık kapatıcam bu bebek olayını olmuyor boşuna zorluyorum bence

Bu son ben artık kapatıcam bu bebek olayını olmuyor boşuna zorluyorum bence
Aa neden öyle diyorsun. Benim burda çok tanıdığım arkadaşlar var. 6. Denemesinde kavuşan, 3. 4. 5. Belli olmaz ki canım benim. Maddi manevi zor bir süreç ama vazgeçmek yok. Rabbim ne zaman nasip ettiyse ozaman olacak.

aayyssee34 sen hangi hastanede tedavi görüyorsun, ben istanbul avrupa yakasında özel Gaziosmanpaşa hastanesinde murat keskinde tedavi olmuştum, oğlum da orda oldu. Bu işte doktorlar ve embriyologlar da önemli

Merhabalar bende bugün IVF de 1 günüm. Murat beye gidiyorum. Kendisine çok güveniyoruz bu konuda :) en azından bize gerekli olan güveni hissettiriyor. Yarın ilk Cetrotide i yapcam bakalım hayırlısı. Siz süreci yaşamış biri olarak yeniyüzyıl dan memnun kaldınız mı :)

merhaba hanımlar, bugün kontrolüm vardı tedavide yedinci günüm ve sağda dört adet 11 bir adet 10 bir adet 9 diye devam ediyor.. solda da dört adet 10 iki adet 9 diye küçülerek devam ediyor. bu kadar çok olması normal mi? bu iyi mi? kötü mü?

Merhaba canım, cok memnun kaldım. Evet hastanenin adı değişti. Hatta şuanda orda 3 dondurulmuş embriyom mevcut. Ben eşimin işi sebebi ile urfadayım. Antepte tedavi gördüm ama murat bey ve ekibi o kadar pozitif doluki bu gittiğim yerde öyle sıcaklık bulamadım malesef. Inşallah sende olumlu sonuç alırsın :)

Normal canım, misal bende 19 adet toplandı.

Kızlar meraba bugün kontrolüm wardi 15 tane yumurta oluşmuş ama hoca ohss olma riski var dedi dondurucakmis yumurtaları.. aslında ohss den korktum yani. Başına gelen warmi bu ohss den

Canim anladigim sagda 4 solda 4 yumurta gorulmus. Toplam 8 yumurta iyi mi diye soruyosun?

Kızlar meraba bugün kontrolüm wardi 15 tane yumurta oluşmuş ama hoca ohss olma riski var dedi dondurucakmis yumurtaları.. aslında ohss den korktum yani. Başına gelen warmi bu ohss den
Masallah kizzz 15 tane iyi. Doktor riske atma diyorsa dinle bence de 1 2 ay gec olsun guc olmasin isin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…