2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Memnun kalmana çok sevindim. Evet gerçekten bende giderken hastaneye mutlulukla koşa koşa gidiyorum. Murat bey ve ekibinin bu mutluğumda katkısı çok büyük. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. Farklı hayatlar yaşıyoruz ama umudumuz bir :)

Çok güler yüzlü bir doktor :) o konuda şanslısın. Pozitif olmak çok önemli. Ben oğlum dogunca ziyarete gitmiştik. Inşallah sende hamile olup bebeğin dogunca doktor amcayi ziyarete gidersin ben suan ki doktoru bi ilk görüşmede gördüm. Bi transferden önce ve transfer işleminde 3 kere. Muayeneleri başka doktor yaptı, ilaçları hemşireler verdi.

İnşallah Allah o günleride gösterir canım :)) sen şimdi nasılsın?

Kızlar acil yardım edin bana dün ovitrella vuruldum bugün sağ kasık ağrısından yürüyemiyorum resmen çok canım yanıyo başına gelen var mı bu durum

Kızlar acil yardım edin bana dün ovitrella vuruldum bugün sağ kasık ağrısından yürüyemiyorum resmen çok canım yanıyo başına gelen var mı bu durum
Bende dun aksam vurdum. Benimde sol tarafima bisey oldu canim. Artik kasigimin agrisi belime mi vuruyo noluyosa sol tarafim cok kotu. Adet olacak gibi sanci var surekli bel agrisini saymiyorum bile

Ben ilk defa kullaniyorum canim ama burdaki arkadaslarin coguna ayni tepki olmustu. Hatta dun aksam aradim doktoru normal korkma dedi. Ev isi yemekler tamam benim. Simdi bi kas biyik yapim hazirim sen hallettin mi islerini
Aynı durumdayız ya daha öncede vurulmuştum hiç böyle olmadı bu sefer çok kötüyüm

Ben ilk defa kullaniyorum canim ama burdaki arkadaslarin coguna ayni tepki olmustu. Hatta dun aksam aradim doktoru normal korkma dedi. Ev isi yemekler tamam benim. Simdi bi kas biyik yapim hazirim sen hallettin mi islerini

Evi annemle temizledik derinden kendimi temizlemek kaldı yemekte ocakta inşallah sonrasında normal yaşantımıza dönerim çünkü çalışıyorum

Canım herkes tutunsun ister ama anne karnında sorun çıkıp küretaj olacağına yada hormonları yükleyip anne olacağını görüp sonrada düşük yapmasından iyidir. aayyssee34 zaten bilinçli en iyisini bulabilme adına 5. Günü bekleyip genetikte ısrar ettiler.
Biz istedik pgt yi
Eğer embriyo bölünmesinde sorun varsa iyiki beklemişsiniz canım sonradan daha acısını yaşamaktansa en iyisi çözümünü araştırmak.

Evet orasını da iyi diyorlar, anlam veremedim. Senin ilk tedavidede aynı sorun olmuş, daha tedbirli davranabilirlerdi. 5. Değilde 3. Gün transferi olurdu. 4 tane embriyo da sorun varsa, bi yerde bi sıkıntı var demektir
Doktorları mutlaka araştıracaktır.

Haklarında hayırlısı olsun, yarın inşallah güzel haberler alırlar. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

AMİİN INSALLAH BEN YARIN YUMURTA TOPLAMYA GIDECEM DUA EDIN

Masallah kizzz 15 tane iyi. Doktor riske atma diyorsa dinle bence de 1 2 ay gec olsun guc olmasin isin.
Ewet bnde senin gibi düşünüyorum geç olsun bisey olmaz bncede :) walla çok oluşmuş hepsi 18mm dedi bu aksam çatlama vurunucam perşembe toplama insallh olucak.. heyecanlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…