- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Masallah masallah. Benimkiler dengesizdi sol gec gelisiyordu doktor daha fazla hormon yuklemeyelim dedi. Cunki kucukleri buyuturken buyukler daha da buyuyup yine riske giricekti. Dinledim doktorumu bakalim kalan saglar bizimdir deyip giricem opuyaEwet bnde senin gibi düşünüyorum geç olsun bisey olmaz bncede :) walla çok oluşmuş hepsi 18mm dedi bu aksam çatlama vurunucam perşembe toplama insallh olucak.. heyecanlıyım..
Hadi inşallah senin ne zmn opu.. birde lucrin diye bi çatlama iğnesi verdi kendin de yapabilirsin dedi de acile mi gitsem sen kendin mi vurdun onuMasallah masallah. Benimkiler dengesizdi sol gec gelisiyordu doktor daha fazla hormon yuklemeyelim dedi. Cunki kucukleri buyuturken buyukler daha da buyuyup yine riske giricekti. Dinledim doktorumu bakalim kalan saglar bizimdir deyip giricem opuya
Yarin sabah canim opu. Kendim yaptim bende senin gibi hastaneye mi gitsem acaba dedim de sonra vazgectim iyikide gitmemisim. Hemen pespese yaptim ignelerimi ve gercekten acimadi. Saatini sakin kacirma hazirla son 4 5 dk kala bekleHadi inşallah senin ne zmn opu.. birde lucrin diye bi çatlama iğnesi verdi kendin de yapabilirsin dedi de acile mi gitsem sen kendin mi vurdun onu
Tamam cnm öyle yapiyim bnde o zmn ewde kendim yapıyım tam 23.00 dedi 3 dakka kala hazır beklerimYarin sabah canim opu. Kendim yaptim bende senin gibi hastaneye mi gitsem acaba dedim de sonra vazgectim iyikide gitmemisim. Hemen pespese yaptim ignelerimi ve gercekten acimadi. Saatini sakin kacirma hazirla son 4 5 dk kala bekle
Yarin sabah canim opu. Kendim yaptim bende senin gibi hastaneye mi gitsem acaba dedim de sonra vazgectim iyikide gitmemisim. Hemen pespese yaptim ignelerimi ve gercekten acimadi. Saatini sakin kacirma hazirla son 4 5 dk kala bekle
Amim canimmm. Allah razi olsunnnBol sans canim
Insallah saglikli yumurtalarin olsunn
Aynen bende oyle yaptim ignelerin havasini aldim koydum. Gobegimi alkollu mendille sildim bekledim. Son 2 dk az kalinca vurmaya basladim benim 2 igneydi. 10u 10 geceydi. Saat onumde acikti tam saatinde bitmistiTamam cnm öyle yapiyim bnde o zmn ewde kendim yapıyım tam 23.00 dedi 3 dakka kala hazır beklerim
Benim bi tane var onu vurucam sadece. Inslalah hayırlısı olsunAynen bende oyle yaptim ignelerin havasini aldim koydum. Gobegimi alkollu mendille sildim bekledim. Son 2 dk az kalinca vurmaya basladim benim 2 igneydi. 10u 10 geceydi. Saat onumde acikti tam saatinde bitmisti
Geçmiş olsun. Hayırlısı olsun canım. Herşeyde vardır bir hayır :)Canlarim bugunku transferim iptal oldu. Kas spazmi geciriyorum boynum tutuldu. Doktorumda bu durumda yapmayalim dedi. Benim psikolojim icinde iyi oldu. Bebislerim donduruldu. Kasim ayinda once rabbimin izniyle alicam onlari. 9 tane 5.gun embriyosu donduruldu
Canlarim bugunku transferim iptal oldu. Kas spazmi geciriyorum boynum tutuldu. Doktorumda bu durumda yapmayalim dedi. Benim psikolojim icinde iyi oldu. Bebislerim donduruldu. Kasim ayinda once rabbimin izniyle alicam onlari. 9 tane 5.gun embriyosu donduruldu[/QUOTEolah geç olsun güç olmasin dimi.. hayırlısı bu demekki vakitleri bi daha ki ay :)
Saol canim. Insallah bu topikteki herkes hamis kalsin. Ilk hamisimiz sen olcaksin dimiGeçmiş olsun. Hayırlısı olsun canım. Herşeyde vardır bir hayır :)
3 4 arkadaş daha var. Inşallah hep birlikte sevinecegiz :)Saol canim. Insallah bu topikteki herkes hamis kalsin. Ilk hamisimiz sen olcaksin dimi
Hayirli olsun cnmm
Sağol canım, darısı sana ve diğer arkadaşlaraHayirli olsun cnmm
cok guzel masallah canım. saglıkla ılerlesın.Slm canım 14. Gün değerim 124 16.gun 346 doktorum usg için gün verdi 1 hafta sonra gidicem inşallah hayırlısı olsun bakalim
Karinda ellerde ayaklarda yani vucudun belli bolumlernde sivi birikmesi. Nefer almada zorluk. Doktorum inan bunu yasamak istemezsin insanlar bebekten vazgectik beni kurtar diyomus. Benimde cok yumurta gelisti doktorum 5.gun dondurdu onumuzdeki ay transfer olcak. Ama iyiki oyle olmus opudan sonra 5 gun kendime gelemedimKızlar meraba bugün kontrolüm wardi 15 tane yumurta oluşmuş ama hoca ohss olma riski var dedi dondurucakmis yumurtaları.. aslında ohss den korktum yani. Başına gelen warmi bu ohss den
Hayirli olsun canim. Tabi once senin sagligin onemliCanlarim bugunku transferim iptal oldu. Kas spazmi geciriyorum boynum tutuldu. Doktorumda bu durumda yapmayalim dedi. Benim psikolojim icinde iyi oldu. Bebislerim donduruldu. Kasim ayinda once rabbimin izniyle alicam onlari. 9 tane 5.gun embriyosu donduruldu
Sezaryan oldum laparoskopi histeroskopi oldum hic birinde korkmadim bu opudan neden korkuyom ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?