2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ewet bnde senin gibi düşünüyorum geç olsun bisey olmaz bncede :) walla çok oluşmuş hepsi 18mm dedi bu aksam çatlama vurunucam perşembe toplama insallh olucak.. heyecanlıyım..
Masallah masallah. Benimkiler dengesizdi sol gec gelisiyordu doktor daha fazla hormon yuklemeyelim dedi. Cunki kucukleri buyuturken buyukler daha da buyuyup yine riske giricekti. Dinledim doktorumu bakalim kalan saglar bizimdir deyip giricem opuya

Masallah masallah. Benimkiler dengesizdi sol gec gelisiyordu doktor daha fazla hormon yuklemeyelim dedi. Cunki kucukleri buyuturken buyukler daha da buyuyup yine riske giricekti. Dinledim doktorumu bakalim kalan saglar bizimdir deyip giricem opuya
Hadi inşallah senin ne zmn opu.. birde lucrin diye bi çatlama iğnesi verdi kendin de yapabilirsin dedi de acile mi gitsem sen kendin mi vurdun onu

Hadi inşallah senin ne zmn opu.. birde lucrin diye bi çatlama iğnesi verdi kendin de yapabilirsin dedi de acile mi gitsem sen kendin mi vurdun onu
Yarin sabah canim opu. Kendim yaptim bende senin gibi hastaneye mi gitsem acaba dedim de sonra vazgectim iyikide gitmemisim. Hemen pespese yaptim ignelerimi ve gercekten acimadi. Saatini sakin kacirma hazirla son 4 5 dk kala bekle

Yarin sabah canim opu. Kendim yaptim bende senin gibi hastaneye mi gitsem acaba dedim de sonra vazgectim iyikide gitmemisim. Hemen pespese yaptim ignelerimi ve gercekten acimadi. Saatini sakin kacirma hazirla son 4 5 dk kala bekle
Tamam cnm öyle yapiyim bnde o zmn ewde kendim yapıyım tam 23.00 dedi 3 dakka kala hazır beklerim

Bol sans canim
Insallah saglikli yumurtalarin olsunn

Tamam cnm öyle yapiyim bnde o zmn ewde kendim yapıyım tam 23.00 dedi 3 dakka kala hazır beklerim
Aynen bende oyle yaptim ignelerin havasini aldim koydum. Gobegimi alkollu mendille sildim bekledim. Son 2 dk az kalinca vurmaya basladim benim 2 igneydi. 10u 10 geceydi. Saat onumde acikti tam saatinde bitmisti

Geçmiş olsun. Hayırlısı olsun canım. Herşeyde vardır bir hayır :)

Kızlar meraba bugün kontrolüm wardi 15 tane yumurta oluşmuş ama hoca ohss olma riski var dedi dondurucakmis yumurtaları.. aslında ohss den korktum yani. Başına gelen warmi bu ohss den
Karinda ellerde ayaklarda yani vucudun belli bolumlernde sivi birikmesi. Nefer almada zorluk. Doktorum inan bunu yasamak istemezsin insanlar bebekten vazgectik beni kurtar diyomus. Benimde cok yumurta gelisti doktorum 5.gun dondurdu onumuzdeki ay transfer olcak. Ama iyiki oyle olmus opudan sonra 5 gun kendime gelemedim

Hayirli olsun canim. Tabi once senin sagligin onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…