Ped al canim yanina kalkinca hafif kanama olabiliyo leke seklindeOf bende çok gerginim bir hazırlık yaptın mı yada yanına alınması gereken şeyler varmı acaba
Hiç korkma canım 3 kere opu oldum kanama yada ağrı olmuyor. Hatta en sonki opudan işlemin yarısında uyandım kaç tane dedim geri uyudumSezaryan oldum laparoskopi histeroskopi oldum hic birinde korkmadim bu opudan neden korkuyom ben yaaa
Yok hic bir olumsuz belirti yoktu beta hcg degerim düzenli arttı, york kesesi de göründüPeki herhangibi bir belirti var mıydı sizin hissettiğiniz olumsuz giden?
Hayırlısı olsun vakti zamanı gelince sağlıkla tutunsunlar inşallahCanlarim bugunku transferim iptal oldu. Kas spazmi geciriyorum boynum tutuldu. Doktorumda bu durumda yapmayalim dedi. Benim psikolojim icinde iyi oldu. Bebislerim donduruldu. Kasim ayinda once rabbimin izniyle alicam onlari. 9 tane 5.gun embriyosu donduruldu
Valla canim ped koyucam yanima yedek ic camasiri kucuk sirt cantamda goturucem. Baska bisey lazim olur mu bilmiyorum kiiOf bende çok gerginim bir hazırlık yaptın mı yada yanına alınması gereken şeyler varmı acaba
Tesekkur ederim canim. Allah razi olsun@hulyaylm canim yarın icin sana şimdiden geçmis olsun ins engüzel şekilde gecer korkma bayılıp ayıldıgında herşey bitmış olacak ☺☺☺☺☺☺☺
Aminnn. Allah razi olsun. birazdan dus alip yaticam kizlar dinleneyim stresten uzaklasayimYarın opuya girecek arkadaşlar inşallah sağlıklı kaliteli embriyolarınız olun. Hayırlı haberlerinizi de sonrasında alırız inşallah
Opudan sonra bişeyler Yemen gerekecek :)Valla canim ped koyucam yanima yedek ic camasiri kucuk sirt cantamda goturucem. Baska bisey lazim olur mu bilmiyorum kii
Hadi insallah bende senin gibi kolay atlatayimHiç korkma canım 3 kere opu oldum kanama yada ağrı olmuyor. Hatta en sonki opudan işlemin yarısında uyandım kaç tane dedim geri uyuduminşallah tedirginliğine değmez
Aminnn canim aminnn Allah razi olsunnn. Bisey yicek halim kalirsa yerimOpudan sonra bişeyler Yemen gerekecek :)
Simdiden hayırlı olsun, stres yapma güzel kaliteli yumurtaların olur ve döllenir inşallah canım
İnşallah canım en yakın zmnda tekrar hamile kalıp, sağlıkla bebeğine kavuşursun cnmYok hic bir olumsuz belirti yoktu beta hcg degerim düzenli arttı, york kesesi de göründü
Ama 8 haftalıkken kalp atısı duyulmadı
Endiselenme normal hamileliklerde de oluyor bu durum
Neden kendi ne gelemedin bnde şuan pek iyi hissetmiyorum karnım sisKarinda ellerde ayaklarda yani vucudun belli bolumlernde sivi birikmesi. Nefer almada zorluk. Doktorum inan bunu yasamak istemezsin insanlar bebekten vazgectik beni kurtar diyomus. Benimde cok yumurta gelisti doktorum 5.gun dondurdu onumuzdeki ay transfer olcak. Ama iyiki oyle olmus opudan sonra 5 gun kendime gelemedim
İnsallah ayın 1’inde testi bekliyorum sabırsızlıklaİnşallah canım en yakın zmnda tekrar hamile kalıp, sağlıkla bebeğine kavuşursun cnm
Öyle deme canım ya onun doğacağı tarih belli çabalamayı kesmek olmaz. Çok zor bi durum o kadar emekten sonra böyle bi sonuç gerçekten üzüldüm ama 2 kere aynı şeyi yaşamışsın şimdi pgt ye de gidemiyor belli ki bi sorun var bulunsa tedavi edilse şak diye tutacak demek ki ... nasıl bulacaklar peki neden 5.güne gitmediğini ?Bu son ben artık kapatıcam bu bebek olayını olmuyor boşuna zorluyorum bence
Amin canım .. Ayyy o çizgi var orda güzel bi haber oldu hadi bakalım kucağına almakta nasip olsun grubun ilk hamişi olacaksın hayırlısıylaHayırlısı canım, herseyde bi Hayır vardır. Inşallah önümüzdeki ay olur. Canını sıkma :)
Baya demorolize oldum ama yapacak bişey yok gelecek ay olur olmazsa olmaz sonra olur sende sıkma canınıVardir bir hayır sıkma canını
Aminn canım belki gelecek ayda ondan ertelenir bilemiyorsun işte. Senin transfer kasıma mı kaldı ?hayirlisi olsun hakkinda benimde rahim kalinligi sebebiyle ertelendi bir ransferim.
Yok canım bu sefer oldu transferim daha önce ertelenmişti. İnşallah böyle bir şey yaşamaz kimse rahim inceliğiyle uğraşmak zor gerçekten.Amin canım .. Ayyy o çizgi var orda güzel bi haber oldu hadi bakalım kucağına almakta nasip olsun grubun ilk hamişi olacaksın hayırlısıyla
Baya demorolize oldum ama yapacak bişey yok gelecek ay olur olmazsa olmaz sonra olur sende sıkma canını
Aminn canım belki gelecek ayda ondan ertelenir bilemiyorsun işte. Senin transfer kasıma mı kaldı ?
Öyle bi sıkıntım yok ama içime kasvet düştü bi kere sanki sürekli bişey çıkacak gibi hiç böyle saçma sapan etkileneceğimi sanmazdım şehir dışına çıkıcam biraz ailemin yanına Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bi süreçmiş. Hayırlı olsun canım inşallah mutlu haber verirsin test günün ne zaman ?Yok canım bu sefer oldu transferim daha önce ertelenmişti. İnşallah böyle bir şey yaşamaz kimse rahim inceliğiyle uğraşmak zor gerçekten.
Bende 36 tane yumurta toplandi islem daha fazla oldgu icin agrim cok oldu. Ohss olmamam icin bi hap verdi onunda masallah yanetkileri cok fazlaymis. Nefes alamama bas donmesi mide bulantisi acile gittim serum yedim. Doktor muayene etti karninda az sivi var ama midahale edilcek kadar degil. O ilaci birak yanetkisi olmus olabilr dedi. Ondan 2 gun aonra gecti cok sukur.Neden kendi ne gelemedin bnde şuan pek iyi hissetmiyorum karnım sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?