2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hayırlısı olsun vakti zamanı gelince sağlıkla tutunsunlar inşallah

Neden kendi ne gelemedin bnde şuan pek iyi hissetmiyorum karnım sis

Bu son ben artık kapatıcam bu bebek olayını olmuyor boşuna zorluyorum bence
Öyle deme canım ya onun doğacağı tarih belli çabalamayı kesmek olmaz. Çok zor bi durum o kadar emekten sonra böyle bi sonuç gerçekten üzüldüm ama 2 kere aynı şeyi yaşamışsın şimdi pgt ye de gidemiyor belli ki bi sorun var bulunsa tedavi edilse şak diye tutacak demek ki ... nasıl bulacaklar peki neden 5.güne gitmediğini ?

Hayırlısı canım, herseyde bi Hayır vardır. Inşallah önümüzdeki ay olur. Canını sıkma :)
Amin canım .. Ayyy o çizgi var orda güzel bi haber oldu hadi bakalım kucağına almakta nasip olsun grubun ilk hamişi olacaksın hayırlısıyla

Vardir bir hayır sıkma canını
Baya demorolize oldum ama yapacak bişey yok gelecek ay olur olmazsa olmaz sonra olur sende sıkma canını

hayirlisi olsun hakkinda benimde rahim kalinligi sebebiyle ertelendi bir ransferim.
Aminn canım belki gelecek ayda ondan ertelenir bilemiyorsun işte. Senin transfer kasıma mı kaldı ?

Yok canım bu sefer oldu transferim daha önce ertelenmişti. İnşallah böyle bir şey yaşamaz kimse rahim inceliğiyle uğraşmak zor gerçekten.

Yok canım bu sefer oldu transferim daha önce ertelenmişti. İnşallah böyle bir şey yaşamaz kimse rahim inceliğiyle uğraşmak zor gerçekten.
Öyle bi sıkıntım yok ama içime kasvet düştü bi kere sanki sürekli bişey çıkacak gibi hiç böyle saçma sapan etkileneceğimi sanmazdım şehir dışına çıkıcam biraz ailemin yanına Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bi süreçmiş. Hayırlı olsun canım inşallah mutlu haber verirsin test günün ne zaman ?

Neden kendi ne gelemedin bnde şuan pek iyi hissetmiyorum karnım sis
Bende 36 tane yumurta toplandi islem daha fazla oldgu icin agrim cok oldu. Ohss olmamam icin bi hap verdi onunda masallah yanetkileri cok fazlaymis. Nefes alamama bas donmesi mide bulantisi acile gittim serum yedim. Doktor muayene etti karninda az sivi var ama midahale edilcek kadar degil. O ilaci birak yanetkisi olmus olabilr dedi. Ondan 2 gun aonra gecti cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…