Canım içini ferah tut inşallah bir daha ki adette transfer için her şey daha güzel olacak. Her şerde bir hayır var. Ne yollardan geçtim İnan hepsi geçiyor sabretmesini bilelim yeter ki. Nasipse 8 Kasım test günüm canım. İnşallah isteyen dileyen herkesle birlikte bizlere de nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlarÖyle bi sıkıntım yok ama içime kasvet düştü bi kere sanki sürekli bişey çıkacak gibi hiç böyle saçma sapan etkileneceğimi sanmazdım şehir dışına çıkıcam biraz ailemin yanına Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bi süreçmiş. Hayırlı olsun canım inşallah mutlu haber verirsin test günün ne zaman ?
Taksiyle git, saatini kaçırırsan olmazGunaydin kizlar 8 bucukta hastanede olmam lazim ama araba calismiyo hic bi sekilde benzin almiyor sansa bakarmisiniz. Tamirciyi aradik insallah gec kalmaz. Aglicam sinirimden.
Sağol canım, darısı sizlereAmin canım .. Ayyy o çizgi var orda güzel bi haber oldu hadi bakalım kucağına almakta nasip olsun grubun ilk hamişi olacaksın hayırlısıyla
Baya demorolize oldum ama yapacak bişey yok gelecek ay olur olmazsa olmaz sonra olur sende sıkma canını
Aminn canım belki gelecek ayda ondan ertelenir bilemiyorsun işte. Senin transfer kasıma mı kaldı ?
Çatlatma ignesinin saati ne kadar onemliyse toplama saatinde aynı o şekilde önemli. Böyle zaman kaybedersinizGunaydin kizlar 8 bucukta hastanede olmam lazim ama araba calismiyo hic bi sekilde benzin almiyor sansa bakarmisiniz. Tamirciyi aradik insallah gec kalmaz. Aglicam sinirimden.
Inşallah sımsıkı tutunur bebişlerGünaydın arkadaşlar benim de bugün 9.30 da transferim olacak. dualarınızı bekliyorum biraz heyecan var..
Günaydın canım, nasılsın ?Gunaydinlarrrrrr
Gunaydin kizlar 8 bucukta hastanede olmam lazim ama araba calismiyo hic bi sekilde benzin almiyor sansa bakarmisiniz. Tamirciyi aradik insallah gec kalmaz. Aglicam sinirimden.
Günaydın arkadaşlar benim de bugün 9.30 da transferim olacak. dualarınızı bekliyorum biraz heyecan var..
Günaydın canım, nasılsın ?
Allah iyilik versin. Bende iyiyim 8 ilacımı kullandım, uzanıyorumIyiiyim canim cok sukur sen nasilsin
Nasil gidiyorrrr
Anladım cnm geçmiş olsun.Bende 36 tane yumurta toplandi islem daha fazla oldgu icin agrim cok oldu. Ohss olmamam icin bi hap verdi onunda masallah yanetkileri cok fazlaymis. Nefes alamama bas donmesi mide bulantisi acile gittim serum yedim. Doktor muayene etti karninda az sivi var ama midahale edilcek kadar degil. O ilaci birak yanetkisi olmus olabilr dedi. Ondan 2 gun aonra gecti cok sukur.
Amin. İnşallah burada bulunan tüm arkadaşlardan da güzel haberler alirız. Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.Inşallah sımsıkı tutunur bebişler
Gittin mi hulyacim naptinGunaydin kizlar 8 bucukta hastanede olmam lazim ama araba calismiyo hic bi sekilde benzin almiyor sansa bakarmisiniz. Tamirciyi aradik insallah gec kalmaz. Aglicam sinirimden.
Allah razı olsun. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.Bekleme cok azla canim saatin kacmasin en kotu taksiyle git panik olma yetiseceksin
Hayirlisi olsun insallh guzel hbrlerinizi aliriz
Çatlatma ignesinin saati ne kadar onemliyse toplama saatinde aynı o şekilde önemli. Böyle zaman kaybedersiniz
Kizlar yetistim cok sukur simdi ciktim. Catlatma ignesini yaptigim zamanki gibi agrim var. Gozumu acar acmaz sordum doktorda geldi odaya zaten. 16 tane toplanmis bunlardan 6si istenilen buyuklukte dedi cunki dengesizlik vardi biliyosunuz. Mikroenjeksiyon uygulanicakmis. Bayilmadan doktorum dya et dedi dua ede ede icim gecti. Cok sukur bin sukur iyiyim. Rabbim bundan sonra embriyolarimin iyi gelismesini nasip etsinBekleme cok azla canim saatin kacmasin en kotu taksiyle git panik olma yetiseceksin
Hayirlisi olsun insallh guzel hbrlerinizi aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?