2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Canım içini ferah tut inşallah bir daha ki adette transfer için her şey daha güzel olacak. Her şerde bir hayır var. Ne yollardan geçtim İnan hepsi geçiyor sabretmesini bilelim yeter ki. Nasipse 8 Kasım test günüm canım. İnşallah isteyen dileyen herkesle birlikte bizlere de nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlar

Sağol canım, darısı sizlere

Gunaydin kizlar 8 bucukta hastanede olmam lazim ama araba calismiyo hic bi sekilde benzin almiyor sansa bakarmisiniz. Tamirciyi aradik insallah gec kalmaz. Aglicam sinirimden.

Bekleme cok azla canim saatin kacmasin en kotu taksiyle git panik olma yetiseceksin

Günaydın arkadaşlar benim de bugün 9.30 da transferim olacak. dualarınızı bekliyorum biraz heyecan var..

Hayirlisi olsun insallh guzel hbrlerinizi aliriz

Anladım cnm geçmiş olsun.

Çatlatma ignesinin saati ne kadar onemliyse toplama saatinde aynı o şekilde önemli. Böyle zaman kaybedersiniz
Bekleme cok azla canim saatin kacmasin en kotu taksiyle git panik olma yetiseceksin

Hayirlisi olsun insallh guzel hbrlerinizi aliriz
Kizlar yetistim cok sukur simdi ciktim. Catlatma ignesini yaptigim zamanki gibi agrim var. Gozumu acar acmaz sordum doktorda geldi odaya zaten. 16 tane toplanmis bunlardan 6si istenilen buyuklukte dedi cunki dengesizlik vardi biliyosunuz. Mikroenjeksiyon uygulanicakmis. Bayilmadan doktorum dya et dedi dua ede ede icim gecti. Cok sukur bin sukur iyiyim. Rabbim bundan sonra embriyolarimin iyi gelismesini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…