- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Allah razi olsun canim hafif agrim var sadece. Iyiyim cok sukur
Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah, 6 sı da döllenir :)Kizlar yetistim cok sukur simdi ciktim. Catlatma ignesini yaptigim zamanki gibi agrim var. Gozumu acar acmaz sordum doktorda geldi odaya zaten. 16 tane toplanmis bunlardan 6si istenilen buyuklukte dedi cunki dengesizlik vardi biliyosunuz. Mikroenjeksiyon uygulanicakmis. Bayilmadan doktorum dya et dedi dua ede ede icim gecti. Cok sukur bin sukur iyiyim. Rabbim bundan sonra embriyolarimin iyi gelismesini nasip etsin
Amin canimm gerisi takdiri ilahi. Rabbim hayirlisini nasip etsin her zamanRabbim yüzünüzü güldürür inşallah, 6 sı da döllenir :)
Aman iyi ol canım, artık bekleme süresi başlıyor, güzel haberler alacağını düşünüyorum. Inşallah öyle olurAllah razi olsun canim hafif agrim var sadece. Iyiyim cok sukur
Amin canim hepimiz guzel haberler alalimmm. Yarin ararlar dedi doktorAman iyi ol canım, artık bekleme süresi başlıyor, güzel haberler alacağını düşünüyorum. Inşallah öyle olur
Sedacimm nerdesinnGittin mi hulyacim naptin
Kizlar yetistim cok sukur simdi ciktim. Catlatma ignesini yaptigim zamanki gibi agrim var. Gozumu acar acmaz sordum doktorda geldi odaya zaten. 16 tane toplanmis bunlardan 6si istenilen buyuklukte dedi cunki dengesizlik vardi biliyosunuz. Mikroenjeksiyon uygulanicakmis. Bayilmadan doktorum dya et dedi dua ede ede icim gecti. Cok sukur bin sukur iyiyim. Rabbim bundan sonra embriyolarimin iyi gelismesini nasip etsin
Bekliyorum daha aramadılar çok umudumda yok zaten sonucu kabullendim ben
Bekliyorum daha aramadılar çok umudumda yok zaten sonucu kabullendim ben
Allah'tan ümit kesilmez. Bi tane de olsa yeter canım.Bekliyorum daha aramadılar çok umudumda yok zaten sonucu kabullendim ben
Hadi insallh güzel gelişirler istediğin gibi olur cnm..Kizlar yetistim cok sukur simdi ciktim. Catlatma ignesini yaptigim zamanki gibi agrim var. Gozumu acar acmaz sordum doktorda geldi odaya zaten. 16 tane toplanmis bunlardan 6si istenilen buyuklukte dedi cunki dengesizlik vardi biliyosunuz. Mikroenjeksiyon uygulanicakmis. Bayilmadan doktorum dya et dedi dua ede ede icim gecti. Cok sukur bin sukur iyiyim. Rabbim bundan sonra embriyolarimin iyi gelismesini nasip etsin
Burdayım cnm :)Sedacimm nerdesinn
15 dk surmus canim. 1 2 saat dinlenicekmisim. Kusburnu cayiyla kek verdilerOrkide_sever cnm işlem kaç dakka suruyo dinlendirdilermi
Kizlar yetistim cok sukur simdi ciktim. Catlatma ignesini yaptigim zamanki gibi agrim var. Gozumu acar acmaz sordum doktorda geldi odaya zaten. 16 tane toplanmis bunlardan 6si istenilen buyuklukte dedi cunki dengesizlik vardi biliyosunuz. Mikroenjeksiyon uygulanicakmis. Bayilmadan doktorum dya et dedi dua ede ede icim gecti. Cok sukur bin sukur iyiyim. Rabbim bundan sonra embriyolarimin iyi gelismesini nasip etsin
Oyle deme canim ya belli de olmaz
Guzel dusunelim guzel olsun
Transferin hayırlı olsun inşallah Doluca tutunsunlar sanaGünaydın arkadaşlar benim de bugün 9.30 da transferim olacak. dualarınızı bekliyorum biraz heyecan var..
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur süper gelişirler inşallahKizlar yetistim cok sukur simdi ciktim. Catlatma ignesini yaptigim zamanki gibi agrim var. Gozumu acar acmaz sordum doktorda geldi odaya zaten. 16 tane toplanmis bunlardan 6si istenilen buyuklukte dedi cunki dengesizlik vardi biliyosunuz. Mikroenjeksiyon uygulanicakmis. Bayilmadan doktorum dya et dedi dua ede ede icim gecti. Cok sukur bin sukur iyiyim. Rabbim bundan sonra embriyolarimin iyi gelismesini nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah sonucu pozitif olur bende sekiz Kasım test günüm ama transferim 25 inde olduMerhabalar. Benimde 29 ekim transfer günümdü. Bugün 2. Günüm. 8 Kasım test tarihim. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Beklemek çok zor. Allah kolaylik versin bizlere :)
15 dk surmus canim. 1 2 saat dinlenicekmisim. Kusburnu cayiyla kek verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?