Teşekkür ederim hepimizin ki insallah. 10 gün sonra belli olur dediler. Sizinki neden okadar uzun ki acaba.Hayırlı olsun inşallah sonucu pozitif olur bende sekiz Kasım test günüm ama transferim 25 inde oldu
Bilmiyorum bir de beşinci gün embriyosu transfer edildi. Sabrım sınanacak galiba :)Teşekkür ederim hepimizin ki insallah. 10 gün sonra belli olur dediler. Sizinki neden okadar uzun ki acaba.
Benimki 3. Gün embriyosu. 5. Gun Embriyosu 9. Günde belli olur diye duymuştum. Ama sanırım doktorunuz tekrar tekrar test yaptırmamak için o günü uygun gördüBilmiyorum bir de beşinci gün embriyosu transfer edildi. Sabrım sınanacak galiba :)
Evet drum beni iyi tanıyor erken test yaptırdığı dönemlerde hep problem yaşadık bu sefer onun dediği olsun inşallah hayırlısı olurBenimki 3. Gün embriyosu. 5. Gun Embriyosu 9. Günde belli olur diye duymuştum. Ama sanırım doktorunuz tekrar tekrar test yaptırmamak için o günü uygun gördü
Canım testi ekleseneKızlar yine test yaptım, silik çıktı
Evet drum beni iyi tanıyor erken test yaptırdığı dönemlerde hep problem yaşadık bu sefer onun dediği olsun inşallah hayırlısı olur
Canım testi eklesene
Kaçıncı gününüz
6.gunum 4. Günden itibaren silik çıkıyor ama koyulasiyor günden güne.Kaçıncı gününüz
Canım ben koyulaşmış gördüm. Tabii sen çıplak gözle daha iyi gark edersin ama bence koyulaşmış. Dondurulmuş transfer mi senin
Yok canım taze transfer. 2 tane 5. Gün embriyosuCanım ben koyulaşmış gördüm. Tabii sen çıplak gözle daha iyi gark edersin ama bence koyulaşmış. Dondurulmuş transfer mi senin
Bence koyulaşmış canım inşallah yarın daha koyu olur. Tekrarlayacak kışın yarın. 7. Günden itibaren daha sağlıklı sonuç alırsın benceYok canım taze transfer. 2 tane 5. Gün embriyosu
Bir testim daha var evde onuda yarın değil diğer gün yaparım herhalde. Böyle diyorum ama yine yapıyorumBence koyulaşmış canım inşallah yarın daha koyu olur. Tekrarlayacak kışın yarın. 7. Günden itibaren daha sağlıklı sonuç alırsın bence
Canim ne zman kan testi yapcaksinBir testim daha var evde onuda yarın değil diğer gün yaparım herhalde. Böyle diyorum ama yine yapıyorum
İnsan dayanamıyor işteBir testim daha var evde onuda yarın değil diğer gün yaparım herhalde. Böyle diyorum ama yine yapıyorum
Bencede 8. Gün yapimİnsan dayanamıyor iştemerak bizi öldürecek sem yarını bekle yarından sonra yap en güzeli
Salı günüCanim ne zman kan testi yapcaksin
Benimki 5. Gün embriyosuydu 10. Gün kan testi dediler 3. Gün embriyosunda 12. Gün ka testi istiyorlarBenimki 3. Gün embriyosu. 5. Gun Embriyosu 9. Günde belli olur diye duymuştum. Ama sanırım doktorunuz tekrar tekrar test yaptırmamak için o günü uygun gördü
Sanki bir öncekine göre daha belirgin gibi geldi bana
Evet daha belirginlesti :) darısı sizeSanki bir öncekine göre daha belirgin gibi geldi bana
Amin inşallah canım benim bir önceki tedavim ikizdi erken doğurdum inşallah senin sorunsuz olur dua ediyorum sana ikiz deyince içim bir garip oluyorEvet daha belirginlesti :) darısı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?