2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Amin inşallah canım benim bir önceki tedavim ikizdi erken doğurdum inşallah senin sorunsuz olur dua ediyorum sana ikiz deyince içim bir garip oluyor
Amin canım yaa. Herşeyin hayırlı olsun Rabbim senin de yüzünü güldürsün bu sefer, sağlıkla gelir inşallah meleklerin

Geçmiş olsun embriyo sayınız çok iyi,bunun için vitamin takviye kullandınız mı?

Banada daha koyulasmis geldi yakindan daha belirgindir zateeen burdan bile oyle duruyo
Aynen biriktiriyorum fark anlaşılıyor. Darısı sizlere valla
Yaniii
Bana bile 12.gun demisler
Seni catlatana kadar bekleyecekler zaar.
Ama bende bi kagitta 5 kasim yazio digerinde 7.kasim yaziyo onuda yeni gordum
Ama beni ilgilendirmez 5 kasim dedik benden gunah gttiii daha bir salise duramam
Bende pazar günü yaptirabilirm
Seninki gene iyi benimki 14. Gün
Senin doktor da ayrı alem

Kızlar size bisy sorucam. Tüp bebek ücretini ödediniz diyelim ama transfer diğer aya kaldı diğer ay da küçük de olsa bi ücret odediniz mi böyle olna warsa bilgilendirebilir mi beni. Bizden boyle bi talepte bulundular bnde sekreter den şüphelendim biraz doktorun numarasını da vermiyor ısrarla istedim diyorki izin verirse veririm diyor. O bnm doktorum numarası bende olması kadar normal bisey olabilir mi.. yorumunuzu bekliyorum

Aminn amin insallah darisi hepimizeee
Bende dua ediyorum test yok olsa hic sansi yoktu simdiye kadar yapip otururdum şapa
Bende gn cikip alirsamm cumaya yaparim belki ay yeter amannn darlandim ben yine
Ucari kacari yok, günü gelince öğreneceğiz. Inşallah hepimiz pozitif görüp hamileyim diye yazacagiz

Aynen biriktiriyorum fark anlaşılıyor. Darısı sizlere valla

Bende pazar günü yaptirabilirm

Senin doktor da ayrı alem
Garantici :)
Ne kadar ücret istediler. Drun numarasını tabii alabilirsin bence bu problem olmamalı

Kızlar opuyla ilgili fikir verim. Bi önceki tüp bebekte 16, bu sefer 19 tane yumurta toplandı. 11-15 tanesi hep 5. Güne geldi ama iyi kalite hep sadece iki tane dendi, transfer edildi ve diğerleri çöp oldu gitti. Ama bu sefer o ikisi tuttu ya da biri. Kısaca toplanan yumurtalar sayısı vs. Moralinizi bozmasın, bir tane bile iyi kalite demek yüzde 50 bebek demek ki ben 36 yaşındayım. Sizler daha gençseniz bu oran daha da artar.

Yaniii
Bana bile 12.gun demisler
Seni catlatana kadar bekleyecekler zaar.
Ama bende bi kagitta 5 kasim yazio digerinde 7.kasim yaziyo onuda yeni gordum
Ama beni ilgilendirmez 5 kasim dedik benden gunah gttiii daha bir salise duramam
Mersin ya da Adanalı mısın?
benim büyük gün yarın
4.gün embriyosu 12 gün sonra istediler

moonlovers canim doktorum statera plus vitamin verdi gunde 2 kez ictim.. onun disinda ari sutu bal polen karismindan hergun 1 cay kasigi yedim. Ve kefir ictim duzenli. Baskada bisey yapmadim
daha ne yapacaksın bizde de gelsin kahveler gitsin çaylar Allahtan Nisanda sigarayı bıraktım
benim 11'in üzerinde yumurtam toplanmadı valla hic

Evet taZe transferde ücret yok ama 1 ay bile olsa sonraki dondurulmuş transfer ücreti ayrı. Ama taZe transfer olmayacaksa toplam paradan ücreti kesip dondurmaya ekliyorlar.

Insallaaaahhhh buna inanmak ve umutttla beklemek istiyorumm
Birr mucize olur da pozitifi alirsamm en guzel ornek ben olacagim

Mersin ya da Adanalı mısın?
benim büyük gün yarın
4.gün embriyosu 12 gün sonra istediler

Ikiside degil canim
Yarn test gununmuuu ya cok heyecanli
Herkesten 12 gun istemislee ortalama
Ama 5.gun embriyo olanlara fazla bile

Rahim dinlendirme ücreti alıyorlar bendende almışlardı ama döllenme olmadığı için iade etmişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…