2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

daha ne yapacaksın bizde de gelsin kahveler gitsin çaylar Allahtan Nisanda sigarayı bıraktım
benim 11'in üzerinde yumurtam toplanmadı valla hic

Al benden de kadar.
Tedaviye basladigim gun biraktim sigarayi anca.. 15 gundur cok iradeliydim ama suan oyle stresliyimki cok canim istiyor bulsam kacirmam.

Canım neden olmasın bir tane bir tanedir. Zaten de max 2 transfer ediyolar. İnşallah yarın güzel haberini alırsın canımmmm

Al benden de kadar.
Tedaviye basladigim gun biraktim sigarayi anca.. 15 gundur cok iradeliydim ama suan oyle stresliyimki cok canim istiyor bulsam kacirmam.
Iradeye devam inşallah doğacak olan çocuklarını düşün. Çok stresli bir zaman biliyorum ama on gün mutlaka kendine bir uğraş bul

Bi yasima daha girdim
Rahim benim dinlendiren benim oraya niye ucret
Embriyo dondurma parasi degilmi bu yani baska neye ek isteniyo ya ne sacma.
Embriyo dondurma değil bu benim merkez 1 ay rahim dinlendirince daha iyi oluyor demişti bende tamam ozaman dedim ozaman yanlış hatırlamıyorsam 500 tl istediler embriyo dondurma daha pahalı 2000 civarı

Iradeye devam inşallah doğacak olan çocuklarını düşün. Çok stresli bir zaman biliyorum ama on gün mutlaka kendine bir uğraş bul

Haklisin
Bu kadar eziyet cekipte goz gore gore
Tehlikeye atilcak durumumuz yok
Allah insallah tiksindirsin bebis de tutarsa
Birdaha hicc agzima surmiyim.

Inşallah tutunur sıkı sıkı

Sagol canim insallahh..

Embriyo dondurma değil bu benim merkez 1 ay rahim dinlendirince daha iyi oluyor demişti bende tamam ozaman dedim ozaman yanlış hatırlamıyorsam 500 tl istediler embriyo dondurma daha pahalı 2000 civarı

Cok gereksiz buldum vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…