Rahim dinlendirme ücreti alıyorlar bendende almışlardı ama döllenme olmadığı için iade etmişlerdi
daha ne yapacaksın bizde de gelsin kahveler gitsin çaylar Allahtan Nisanda sigarayı bıraktım
benim 11'in üzerinde yumurtam toplanmadı valla hic
Canım neden olmasın bir tane bir tanedir. Zaten de max 2 transfer ediyolar. İnşallah yarın güzel haberini alırsın canımmmmInsallaaaahhhh buna inanmak ve umutttla beklemek istiyorumm
Birr mucize olur da pozitifi alirsamm en guzel ornek ben olacagim
Ikiside degil canim
Yarn test gununmuuu ya cok heyecanli
Herkesten 12 gun istemislee ortalama
Ama 5.gun embriyo olanlara fazla bile
Iradeye devam inşallah doğacak olan çocuklarını düşün. Çok stresli bir zaman biliyorum ama on gün mutlaka kendine bir uğraş bulAl benden de kadar.
Tedaviye basladigim gun biraktim sigarayi anca.. 15 gundur cok iradeliydim ama suan oyle stresliyimki cok canim istiyor bulsam kacirmam.
Inşallah tutunur sıkı sıkıOyle canim zaten 1 tane istiyoruumm
yetmezmi keske tutsun da gerisi boş
Yok benim tarih 5 kasim. Daha bekliyorum.
Embriyo dondurma değil bu benim merkez 1 ay rahim dinlendirince daha iyi oluyor demişti bende tamam ozaman dedim ozaman yanlış hatırlamıyorsam 500 tl istediler embriyo dondurma daha pahalı 2000 civarıBi yasima daha girdim
Rahim benim dinlendiren benim oraya niye ucret
Embriyo dondurma parasi degilmi bu yani baska neye ek isteniyo ya ne sacma.
Iradeye devam inşallah doğacak olan çocuklarını düşün. Çok stresli bir zaman biliyorum ama on gün mutlaka kendine bir uğraş bul
Inşallah tutunur sıkı sıkı
Embriyo dondurma değil bu benim merkez 1 ay rahim dinlendirince daha iyi oluyor demişti bende tamam ozaman dedim ozaman yanlış hatırlamıyorsam 500 tl istediler embriyo dondurma daha pahalı 2000 civarı
Kızlar aradılar 3 embriyo genetiğe gidiyor 5. gün aşamasına gelmiş
inşallah canımAaayyy cok sevindim
Maasallah canim
Bak gordunmuuu hersey olcagina variyor
Insallah onlarda saglikli cikar da
Bebislerine kavusursun
Transfer olan kızlar acaba progesteron kullandığımız için mi karnımız bu kadar şiş?
Ayy çok sevindim. Bak umutsuz düşünüyordun, Allahtan ümit kesilmez ki canım. Gözün aydın, Rabbim emeklerinin karşılığını versinKızlar aradılar 3 embriyo genetiğe gidiyor 5. gün aşamasına gelmiş
Fitil olarak mı kullanıyorsun canımTransfer olan kızlar acaba progesteron kullandığımız için mi karnımız bu kadar şiş?
Bence gayet güzel canım, inşallah hepsi döllenirKızlar 12 ader yumurta toplanmış sizce az mı çok mu doktor hemşire güzel sayı dedi ama bilemedim
Güzel sayı inşallah sağlıkla 5. Güne giderler canimKızlar 12 ader yumurta toplanmış sizce az mı çok mu doktor hemşire güzel sayı dedi ama bilemedim
Kızlar 12 ader yumurta toplanmış sizce az mı çok mu doktor hemşire güzel sayı dedi ama bilemedim
sağol şekerim allah hepimizin gönlüne göre versinAyy çok sevindim. Bak umutsuz düşünüyordun, Allahtan ümit kesilmez ki canım. Gözün aydın, Rabbim emeklerinin karşılığını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?