Gayet güzel canım inşallah hepsi döllenir 5.güne ulaşır bendende 15 toplanmıştıKızlar 12 ader yumurta toplanmış sizce az mı çok mu doktor hemşire güzel sayı dedi ama bilemedim
Cantanem alıntı yaptım gitti hepsi yaaBence gayet güzel canım, inşallah hepsi döllenir
Çok aşırı saçma geldiKızlar size bisy sorucam. Tüp bebek ücretini ödediniz diyelim ama transfer diğer aya kaldı diğer ay da küçük de olsa bi ücret odediniz mi böyle olna warsa bilgilendirebilir mi beni. Bizden boyle bi talepte bulundular bnde sekreter den şüphelendim biraz doktorun numarasını da vermiyor ısrarla istedim diyorki izin verirse veririm diyor. O bnm doktorum numarası bende olması kadar normal bisey olabilir mi.. yorumunuzu bekliyorum
Evet canım günde 3 kez fitil. İğneye uygun enjektör bulamıyorumFitil olarak mı kullanıyorsun canım
Bende içiyorum malesef yaa ama oğlumdada transferden sonra ağzıma sürmedim test günü sonucu beklerken içtim bir tane memeden ayrılana kadar içmedimdaha ne yapacaksın bizde de gelsin kahveler gitsin çaylar Allahtan Nisanda sigarayı bıraktım
benim 11'in üzerinde yumurtam toplanmadı valla hic
Şimdi bende tek olsun isterim ama önceki tedavimde ikiz başlayıp 6. Haftada teke düştü. Eşim de bu düşüncede olduğu için 2 tane karar verdik. Allah kısmet ederde ikisi de tutmuş olursa, sağlıkla gelsinler, biri tutsa da sağlıkla gelsin. Benimde kimsem yok. Bi şekilde büyürler :)Cantanem alıntı yaptım gitti hepsi yaa
Maşallah test bariz ortada artık aynı benimde öyleydi 7.günde
Birde sana birşey sormak istiyorum ikiz tutarsa gözün korkmuyormu
Ben doktoruma tek konulmasını istiyorum demiştim gidince o da şansımız artar ikinkoyarsak dedi zaten bir tüpde iki diğer tüpte iki dondurulmuş var
Çözdürdüğümüz zaman transfer esnasında hatırlatırsın yine dedi
Bilmiyorum kafam çok karışık tabiki Allahın işi bilemiyoruz belki iki transfer edilecek tutmayacak belki iki edilip tutacak belki tek konulup oğlumdaki gibi tutacak
Ama ben maddi manevi düşünüyorum birde oğlum için daha çok onunla zamanım ilgim vs...
Yardımcı olabilecek kimsemde yok annem var o da zaten rahatsızlıkları var birde yaza şarka gidicez gurbet ellerde bilemiyorum çok düşünceliyim
Aynen bende öyle kullanıyorum, Karnım 3 aylık gibiEvet canım günde 3 kez fitil. İğneye uygun enjektör bulamıyorum
Aynen bende öyle kullanıyorum, Karnım 3 aylık gibi
Güzel sayı inşallah sağlıkla 5. Güne giderler canim
Gayet guzel canim
Insallah hepsi kaliteli olsun dollensin
Ignesini kullanmıştım, kalcadan. Bize beze yapmıştı ilk tedavilerimde, fitil olanı ilk kez kullanıyorumBen igne olarak kullaniyorum fitil yada jel degil allahtan onlari becermiyorm ben ya.
Hayırlı olsun gözünaydın hepsi sağlıklı gelir inşallahKızlar aradılar 3 embriyo genetiğe gidiyor 5. gün aşamasına gelmiş
Gaz yapıyor acayip karın şiş benim de ama taze transferde daha çok şişlik vardı. Bu transferde rahatım ona göreTransfer olan kızlar acaba progesteron kullandığımız için mi karnımız bu kadar şiş?
Gayet iyi sağlıkla bölünsünlerKızlar 12 ader yumurta toplanmış sizce az mı çok mu doktor hemşire güzel sayı dedi ama bilemedim
Ben de fitil olanını kullanıyorum hem şişlik var hem de kabız etkisi var sanki.Transfer olan kızlar acaba progesteron kullandığımız için mi karnımız bu kadar şiş?
Hımmm bende bal polen karıştırıp yiyorum yeni başladım ,arı sütü de almayı düşünüyorum benimde 4 negatifim var hiç 5. Güne gelmedi embriyolarımmoonlovers canim doktorum statera plus vitamin verdi gunde 2 kez ictim.. onun disinda ari sutu bal polen karismindan hergun 1 cay kasigi yedim. Ve kefir ictim duzenli. Baskada bisey yapmadim
Hayırlı olsun gözünaydın hepsi sağlıklı gelir inşallah
Gaz yapıyor acayip karın şiş benim de ama taze transferde daha çok şişlik vardı. Bu transferde rahatım ona göre
Gayet iyi sağlıkla bölünsünler
Bazen bendede oluyor, kasık da batma oluyor genelde.Ya transfer olan kizlar bende sanki reglmişim gibi sanki rahim bolgesinde bir agri var vajinaya dogru boyle yanma desem degil sanci desem degil bi sizlama anlatamiyorum varmi sizde de
Orkide_sever geçmiş olsun canım umarım hepsi döllenir kaliteli tutunacak embriyo olur
Geçmiş olsun inşallah güzelce döllenirlerAmin kizlar Allah razi olsunnnnTransferin hayırlı olsun inşallah Doluca tutunsunlar sana
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur süper gelişirler inşallah
Hayırlı olsun inşallah sonucu pozitif olur bende sekiz Kasım test günüm ama transferim 25 inde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?