2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bence gayet güzel canım, inşallah hepsi döllenir
Cantanem alıntı yaptım gitti hepsi yaa

Maşallah test bariz ortada artık aynı benimde öyleydi 7.günde
Birde sana birşey sormak istiyorum ikiz tutarsa gözün korkmuyormu
Ben doktoruma tek konulmasını istiyorum demiştim gidince o da şansımız artar ikinkoyarsak dedi zaten bir tüpde iki diğer tüpte iki dondurulmuş var
Çözdürdüğümüz zaman transfer esnasında hatırlatırsın yine dedi
Bilmiyorum kafam çok karışık tabiki Allahın işi bilemiyoruz belki iki transfer edilecek tutmayacak belki iki edilip tutacak belki tek konulup oğlumdaki gibi tutacak
Ama ben maddi manevi düşünüyorum birde oğlum için daha çok onunla zamanım ilgim vs...
Yardımcı olabilecek kimsemde yok annem var o da zaten rahatsızlıkları var birde yaza şarka gidicez gurbet ellerde bilemiyorum çok düşünceliyim

Çok aşırı saçma geldi
Biz senelik dondurulma ücreti ödedik 500 tl

daha ne yapacaksın bizde de gelsin kahveler gitsin çaylar Allahtan Nisanda sigarayı bıraktım
benim 11'in üzerinde yumurtam toplanmadı valla hic
Bende içiyorum malesef yaa ama oğlumdada transferden sonra ağzıma sürmedim test günü sonucu beklerken içtim bir tane memeden ayrılana kadar içmedim
Şimdide öyle yapıcam

Şimdi bende tek olsun isterim ama önceki tedavimde ikiz başlayıp 6. Haftada teke düştü. Eşim de bu düşüncede olduğu için 2 tane karar verdik. Allah kısmet ederde ikisi de tutmuş olursa, sağlıkla gelsinler, biri tutsa da sağlıkla gelsin. Benimde kimsem yok. Bi şekilde büyürler :)

Kızlar aradılar 3 embriyo genetiğe gidiyor 5. gün aşamasına gelmiş
Hayırlı olsun gözünaydın hepsi sağlıklı gelir inşallah
Transfer olan kızlar acaba progesteron kullandığımız için mi karnımız bu kadar şiş?
Gaz yapıyor acayip karın şiş benim de ama taze transferde daha çok şişlik vardı. Bu transferde rahatım ona göre
Kızlar 12 ader yumurta toplanmış sizce az mı çok mu doktor hemşire güzel sayı dedi ama bilemedim
Gayet iyi sağlıkla bölünsünler

Merhaba arkadaşlar transferin ilk günü neler yaptınız? belki çok sorulmuştur ama ben yine sormak istiyorum meraktan ben de herhangi bi agrı batma hiçbişey yok bu normal mi

moonlovers canim doktorum statera plus vitamin verdi gunde 2 kez ictim.. onun disinda ari sutu bal polen karismindan hergun 1 cay kasigi yedim. Ve kefir ictim duzenli. Baskada bisey yapmadim
Hımmm bende bal polen karıştırıp yiyorum yeni başladım ,arı sütü de almayı düşünüyorum benimde 4 negatifim var hiç 5. Güne gelmedi embriyolarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…