Bende birşey yok canım sadece düğmem açık geziyorum mideme kadar şişimYa transfer olan kizlar bende sanki reglmişim gibi sanki rahim bolgesinde bir agri var vajinaya dogru boyle yanma desem degil sanci desem degil bi sizlama anlatamiyorum varmi sizde de
Benimkide taze transfer oldu belki ondandırGaz yapıyor acayip karın şiş benim de ama taze transferde daha çok şişlik vardı. Bu transferde rahatım
Bazen bendede oluyor, kasık da batma oluyor genelde.
Bende birşey yok canım sadece düğmem açık geziyorum mideme kadar şişim
Sağol canım, inşallah gebeliktendir :) darısı sana ve tüm arkadaslara :)C A N O canimmm testini gordum masallah masallah ne guzel daha cok belirginlesmisss. Boyle devam etsin minik bebisss
Bebis tutunuyordurBazen igne batar gibi de oluyo
Offf kendimi dinlemek istemiyorummmmm
Bende dun evde giydigim taytin belini kestimm vallaaa okadar
Canim.nasil sevindim anlatamam. Hadi insallah ordan da saglikli.gelsinlerKızlar aradılar 3 embriyo genetiğe gidiyor 5. gün aşamasına gelmiş
Sagol canim ☺☺☺☺☺Canim.nasil sevindim anlatamam. Hadi insallah ordan da saglikli.gelsinler
Ay boşverya duymadiktan sonra ne konusuldugunu düşünme benceEşimin sülale duymuş tedavi gördüğümüzü 6 ay önce 26 haftlık doğurup bebeklerimizi kaybettik diye çok üzüldüler bizim için dua ediyorlar ama en azından bi hamile olduğumu bilseydim. Şimdi bunların çocuğu olmuyor dedikoduları başlar kapalı kapılar ardında. Çok sinirliyim şuan
Ayyy ben yaptırdım sanırım ama parasını hatırlamıyorum klinikte yaptırdım İstanbul tüp bebekteKızlarya benim sonuclar gelene kadar diyorumki kan pihtılaşma testimi yaptirsam icinizde yaptiran oldumu varsa nerde kaca yaptirdiniz
Saģol sekerim inşallah seninde yumoşun sana sikica tutunur yavrunu saglikli şekilde kucaģina alirsinKızlar merhaba
Transferden sonraki 2.günüm şişkinlik ve gazdan ölücem
Ben hem crinone jel Hemde prolutex iğne kullanıyorum progesteron olarak.
Bugün biraz baş dönmem oldu ama psikolojik muhtemelen
Yarın iş başı yapıcam kısmetse
aayyssee34 canım çok sevindim inşAllah herşey gönlüne göre olur
Orkide_sever canım iyisin umarım çok sağlıklı embriyoların olsun inşAllah
C A N O kız hamiş iyice belirginleşmiş çizgin maşAllah
P Purple07 o batmalar iyiye işarettir inşAllah güzel haberler alıcaksın
Psikolojik değil özellikle progesteronu ağızdan alınca feci baş dönmesi yapıyordu dikkat et sende allah korusunKızlar merhaba
Transferden sonraki 2.günüm şişkinlik ve gazdan ölücem
Ben hem crinone jel Hemde prolutex iğne kullanıyorum progesteron olarak.
Bugün biraz baş dönmem oldu ama psikolojik muhtemelen
Yarın iş başı yapıcam kısmetse
aayyssee34 canım çok sevindim inşAllah herşey gönlüne göre olur
Orkide_sever canım iyisin umarım çok sağlıklı embriyoların olsun inşAllah
C A N O kız hamiş iyice belirginleşmiş çizgin maşAllah
P Purple07 o batmalar iyiye işarettir inşAllah güzel haberler alıcaksın
Ben doktora sormadan yaptirayim dedim yarin birkaçyere fiyat sorayım diyorumAyyy ben yaptırdım sanırım ama parasını hatırlamıyorum klinikte yaptırdım İstanbul tüp bebekte
Bizim bütün sülale çocuğumuzun olmadığını bilio 7 senedir evliyiz çocuk yok çünkü napım arkamdan konuşuyorlar diye kendimimi parçalım sülaledeki hamile gelinler benden hamileliklerini Saklıyorlar benim nazarım değer gözüm kalırda düşük yaparlar diye umurumdamı hayır Allah'a bin şükür benden o Bebek haberlerini saklayanların evinde beni evimdeki huzurun onda biri yokEşimin sülale duymuş tedavi gördüğümüzü 6 ay önce 26 haftlık doğurup bebeklerimizi kaybettik diye çok üzüldüler bizim için dua ediyorlar ama en azından bi hamile olduğumu bilseydim. Şimdi bunların çocuğu olmuyor dedikoduları başlar kapalı kapılar ardında. Çok sinirliyim şuan
İnşallah bebeğini kucağına alırsında allah sana daha çok mutluluk verirBizim bütün sülale çocuğumuzun olmadığını bilio 7 senedir evliyiz çocuk yok çünkü napım arkamdan konuşuyorlar diye kendimimi parçalım sülaledeki hamile gelinler benden hamileliklerini Saklıyorlar benim nazarım değer gözüm kalırda düşük yaparlar diye umurumdamı hayır Allah'a bin şükür benden o Bebek haberlerini saklayanların evinde beni evimdeki huzurun onda biri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?