2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Boşver canım, sen canını sıkıp stres yapma. Kendini düşün. Elalemin ağzı susmaz. Sırf bu yüzden kimseye soylememe taraftarıyım.
Sağolasın canım darısı sizlere olsun :)

Kızlarya benim sonuclar gelene kadar diyorumki kan pihtılaşma testimi yaptirsam icinizde yaptiran oldumu varsa nerde kaca yaptirdiniz

Bence de imkanim varsa yaptir cnm
allah korusun tutupta dusuk olmasin cok uzucu oluyor.onlemini alirsin
Bende ozel bi klinikte yaptirmstm 6 yil oldu ama 300 tlydi ozmn.

Yaa kiyamam kaybin ne zor oyle bi donemde okdr ay tasimisken allah yardimcin olsun. Milletin agzi zaten susmaz onlara dedikodu olsun. Duymasalardi iyidi nerden duyulmuski
Ben sirf bu yuzden sakliyorum annem bile bilmiyor. Esim tarafi kedi misali maasallah patir patir doguran cins ha bire bana takiyolar 2.yap diye dsunmuyorum henuz diyorum napiyim.

Su jelden bana niy vermemis herkes kullaniyo ilgincc sadece igne oluyorum ben. Gaz hala var bitmedi bitmiyor nomal cnm napalim katlanicaz. Ins guzel sonuclar alalim.

Iste o kadar salla gitsin
Ayipmiii gunahmi ya kime ne
Herkesin sinavi ayri
Cocuk sahibi olaninda baska yerden yuzu gulmuyo bu hayat boyle

Amin canım seninkide inşallah ben çok fena oldum ya nedense ilk kez anestezi oluyorum o yüzden mi acaba bilemedim hala tam olarak kendime gelmiş değilim
Olabilir canim. Banada cok hafif geldi cok kolay ayildim geri dalmadim hic. Senin kac dk surdu ki islemin verilen anesteziye gore degisir belki

Kizlar bana progestan fitil vermisler. tetradox antibiyotik. Prednol diye bisey de var. Sizlerde bunlardan kullandiniz mi? Bu fitili simdiden baslayip transferden sonrada surekli kullanicakmisim. gunde 3 kere 2ser kez dedi. Transfer sonrasi ilaclarimi da aldik. Yan etkilerini okudum kullanmasam daha iyi olurum sanki. Kalp carpintisi mide kanamasi beyin kanamasi tobe tobe bi ton sey olabilirmis Allah korusun.

Orkide_sever geçmiş olsun canım umarım hepsi döllenir kaliteli tutunacak embriyo olur

@ruyanaz canım naptın? Test yapabildin mi? Hayırlı haber inşallah

Bu ay transfer olan 4 kişimiyiz?
Ben de oldum dün Bugün yatıyorum belim ağrıyor biraz. Bide kabızlık sorunu var normal zaman hiç olmam ama opudan sonra başladı progestan yapıyomuş sanırım bir sürü şey yaptım yoğurt suyu, nane limon, zeytinyağı, kuru kayısı, havuç kabak çekirdeği ama bana mısın demiyor şiştim resmen

Olabilir canim. Banada cok hafif geldi cok kolay ayildim geri dalmadim hic. Senin kac dk surdu ki islemin verilen anesteziye gore degisir belki

Yarım saat baygın kalmışım ama sonra hep uyku isteği bi kendinde olmama durumu vardı bide bana prolutex diye bi ipne verdi yine göbekten yarım saat oldu vurunalı hala yanıyo yeri

Evet Farkli bi antibiyotik kullanmastm bende transfere kdr. Prednolu de 7 gun kullandim bgn biraktim daha.

Yarım saat baygın kalmışım ama sonra hep uyku isteği bi kendinde olmama durumu vardı bide bana prolutex diye bi ipne verdi yine göbekten yarım saat oldu vurunalı hala yanıyo yeri
Aaa o ne ignesi ki? Gecmis olsun canim. Anestezisyen sansima yaslica bi amcaydi. Once bi serum takti miden bulanirsa soyle dedi. Bende tik yok sordu iyiyim dedim. Bunyen saglammis masallah dedi. Sadece anestezi nedense bogazimi yakti sanki bi anlik bisey oldu soylucektim gozlerimin onu donduuu ve gittimmm

Kizlar kanamam olmadi ama tedbir amacli ped vardi az once wy girdim saat 4 de koymustum fitili baktim ki erimis pede gecmis normal mi? Fazlasi disari mi atiliyor boyle? Kac saat kalkmamak lazim?

Son düzenleme:

Benimse çok tatlı bi genç çocuktu ben ne ara bayıldım hayırlamıyorum senin fitil görevini gören bir iğne buda bana fitil vermedi bu iğneyi verdi ama keşke fitil verseydi inanılmaz sıkıntı yaşattı bana

Zordur canimmm anliyorum. ilaclar verildiginde ilk sordugum igne var mi oldu. Ee bu igne kac gun ne kadar sureyle

Benim eşim çok iyi niyetli herkesi kendi gibi düşünüyor. Eşim sevincinide üzüntüsünüde herkesle pylaşır. Yeterki ona 2 güzel dil döksünler iyi kelime kullanan herkes iyidir ona göre. Sağlıkçı amcası var ona söylemişti amcası halalarıma riine vs.. bende tam tersi bu benim özelim neden onun amcasıyla halasıyla paylaşayımki faydalarımı var bana. İnsanların zaten acıyarak bakmaları yeterince acı birde tutmazsa bir sürü laf. Eşime kızıyorum bi bekle test yapalım kalp atışını duyalım öyle paylaş sevincini. Eşimin bakış açısıyla benimki bir değil işte
Fitil kullanıyorum ben ama 200mglıktan 3x1 olacak sekilde. Prolutex iğne yada fitil demişti iğneye uygun enjektör bulamadım eczanede. İlaç o iğnesi çıkmayan enjektöre sığmıyordu bende fitile geçtim hemde ilaç çok acıttı.

Kizlar kanamam olmadi ama tedbir amacli vardi az once wy girdim saat 4 de koymustum fitili baktim ki erimis pede gecmis normal mi? Fazlasi disari mi atiliyor boyle? Kac saat kalkmamak lazim?
Canım bendede oluyor jel kapsül olduğu için bazen kapsülün kabuğu çıkıyor. Ben dışardaykrnde yatıyorum mecburen hiç uzanmıyorum

Bana da bu fitil 3×2 100 mg. Toplam 200 mg ediyor. Zaten kucucuk top gibi yaa hepsi cikmis gibi geldi. Ben 10 dk yattim yatamadim kapi calmisti kalktim. Bundan sonra yatim kalkmiyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…