2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlarya benim sonuclar gelene kadar diyorumki kan pihtılaşma testimi yaptirsam icinizde yaptiran oldumu varsa nerde kaca yaptirdiniz
Ben ikinci dış gebelikten sonra tıp fakültesinde yaptırdım ücretsiz. Genetik bölümünden randevu aldım ama omlar kadın Doğum drundan istem kağıdı istiyor
Eşim tarafından kimse bilmiyor bir Benin annem var bilen. Eşin tarafından ekrim falan bilse başkasının çocuğu der mazallah. Ona göre tüp bebek böyle bir şey çünkü anlatamıyorumda. Bizde altı yıl oldu evleneli iyi kötü tahmin ediyorlardır
akademi1994 iyiyim canim cok sukur. Sadece bogazimda anlam veremedigim bi yanma tahris var. Ilac mi yapti noldu cozemedim. Anestezi verdiklerinde bogazimda yanma hissetmistim o esnada bisey gelmis olabilir diye dusunuyorum
Prednol tetradox bende kullandım canım

Banda aynı ilaçları vermişlerdi, aynen 4 gün kullan bırak dediler. Progestan fitil olarak günde 3 kere 1 tane şeklinde. 13. Haftaya kadar. Bide estrofem verdiler. :)
Kizlar kanamam olmadi ama tedbir amacli ped vardi az once wy girdim saat 4 de koymustum fitili baktim ki erimis pede gecmis normal mi? Fazlasi disari mi atiliyor boyle? Kac saat kalkmamak lazim?
aynı soruyu bende sormuştum başta, hemsireye de sordum. Normal dedi. Fitili kullaninca 10 dk yat. Günlük Ped kullan, yoksa baş olmuyor :)

Canim bende calisan biri olarak merak ettim. Rapor almdinmi hic transferden sonra. Sen mi istemedin. Is durumun sebebiylemi

Kizlar herhangibir devlet hastanesinin genetik bolumunden randevu alip kan pihtilasma testini yaptirabilirmiyiz. Yani kadin dogumcudan illaki istek atmasinimi isticek

Kizlar herhangibir devlet hastanesinin genetik bolumunden randevu alip kan pihtilasma testini yaptirabilirmiyiz. Yani kadin dogumcudan illaki istek atmasinimi isticek
Tıp fakültesi, eğitim araştırma veya büyük kadın Doğum hastanelerinde yapıyorlar. Gittiğin hastanede genetik bölümü olmalı. Ben tıp fakültesinde yaptırdım ama drumdan istem kağıdı istediler. Hastanelerin işleyişi farklı olabilir ama

Aynısını kullanıyorum tabi transferden sonra tetradox ve prednol kullanma dediler. İğneler haftada iki kere folikasit bi de progestan fitil devam

Yarım saat baygın kalmışım ama sonra hep uyku isteği bi kendinde olmama durumu vardı bide bana prolutex diye bi ipne verdi yine göbekten yarım saat oldu vurunalı hala yanıyo yeri
Ben o iğneden 6 kutu kullandım dahada 11 kutu kullanıcam anamı ağlatıo bide pahalı ki meret

Canim bende calisan biri olarak merak ettim. Rapor almdinmi hic transferden sonra. Sen mi istemedin. Is durumun sebebiylemi
Bnm doktorum yatmayı kabul etmiyo kan dolaşımın azalır diyor bizim iş yerindede rapor geçmiyor. 3 gün izin aldım yarın gidicem ama bnm işim rahat sürekli oturuorum

Hiç sorma arkadaşım hergün yapılcak 21 gün gözüken devam da edilebilirmiş mutsuzum

Kizimda kanda gebeligi yakaladigimz gibi baslayip 9 ay her allahin gunu igne yaptim. Tam tersine ya biraktirirsa doktor ya bebege bisey olursa diye diye vakit gecti gitti..
Basa gelince oyle bi cekiliyorki aah keske mecbur olmasak. Nelere katlaniyoruz. Sıkma canini.

Cnm bizim tedavi gidisati degisti. Paket ucreti 8600 dediler. Ama transfer olmadi dondurma islemi oldu bunun icin 6bin tedavi 1900lorada dondurma ucreti odedik. Transfer olacagi ay 1900lora transfer ucreti odicez

Ya transfer olan kizlar bende sanki reglmişim gibi sanki rahim bolgesinde bir agri var vajinaya dogru boyle yanma desem degil sanci desem degil bi sizlama anlatamiyorum varmi sizde de
Ay insallah tutunmadan kaynakli rahim kasilmalaridir cnm bnm ilk tedavimde oyleydi kesin adet olcam dedim boyle agrimi olur hic ama sonuc pozitifti. Sen dinlen cnm az kaldi an itibariyle 1kasimdayiz :)

I
Kızlarya benim sonuclar gelene kadar diyorumki kan pihtılaşma testimi yaptirsam icinizde yaptiran oldumu varsa nerde kaca yaptirdiniz
Izmir sifa universite hastanesinde yaptirmistim 2014 te genetigede bakilmisti esimle benden kan aldilar toplam 160 lira vermistik. Arayip bilgi verirler belki

Aaa çok yakınmış ne kalmış pozitifi görürsün kucağına alırsın inşallah Allah razı olsun güzel temennilerin için inşallah bakalım

S sedagunayy canım ben ekimde başladım ücreti ödedik opudan sonra ohssye karşı doktor transferi kasıma erteledi ve bu keyfi bi durum olmadığı için sizden dondurma ücreti almayacağız bu ay dediler neyse kasım için gittim bu seferde kan değerlerim transfere uygun çıkmadı ücret vericez mi dedim hayır dediler ilk transferden sonra dondurmaya devam etmek isterseniz embriyoları 1100₺ dondurma için 480₺ her yıl depo için ücret Ödeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…