Ben ikinci dış gebelikten sonra tıp fakültesinde yaptırdım ücretsiz. Genetik bölümünden randevu aldım ama omlar kadın Doğum drundan istem kağıdı istiyorKızlarya benim sonuclar gelene kadar diyorumki kan pihtılaşma testimi yaptirsam icinizde yaptiran oldumu varsa nerde kaca yaptirdiniz
Eşim tarafından kimse bilmiyor bir Benin annem var bilen. Eşin tarafından ekrim falan bilse başkasının çocuğu der mazallah. Ona göre tüp bebek böyle bir şey çünkü anlatamıyorumda. Bizde altı yıl oldu evleneli iyi kötü tahmin ediyorlardırEşimin sülale duymuş tedavi gördüğümüzü 6 ay önce 26 haftlık doğurup bebeklerimizi kaybettik diye çok üzüldüler bizim için dua ediyorlar ama en azından bi hamile olduğumu bilseydim. Şimdi bunların çocuğu olmuyor dedikoduları başlar kapalı kapılar ardında. Çok sinirliyim şuan
Prednol tetradox bende kullandım canımakademi1994 iyiyim canim cok sukur. Sadece bogazimda anlam veremedigim bi yanma tahris var. Ilac mi yapti noldu cozemedim. Anestezi verdiklerinde bogazimda yanma hissetmistim o esnada bisey gelmis olabilir diye dusunuyorum
1500 tl istedilerGarantici :)
Ne kadar ücret istediler. Drun numarasını tabii alabilirsin bence bu problem olmamalı
İlk ay dondurup diğer ay transfer etmek için mi. Ben hiç duymadım böyle bir şey. Transfer ücreti ödeniyor1500 tl istediler
Banda aynı ilaçları vermişlerdi, aynen 4 gün kullan bırak dediler. Progestan fitil olarak günde 3 kere 1 tane şeklinde. 13. Haftaya kadar. Bide estrofem verdiler. :)Kizlar bana progestan fitil vermisler. tetradox antibiyotik. Prednol diye bisey de var. Sizlerde bunlardan kullandiniz mi? Bu fitili simdiden baslayip transferden sonrada surekli kullanicakmisim. gunde 3 kere 2ser kez dedi. Transfer sonrasi ilaclarimi da aldik. Yan etkilerini okudum kullanmasam daha iyi olurum sanki. Kalp carpintisi mide kanamasi beyin kanamasi tobe tobe bi ton sey olabilirmis Allah korusun.
aynı soruyu bende sormuştum başta, hemsireye de sordum. Normal dedi. Fitili kullaninca 10 dk yat. Günlük Ped kullan, yoksa baş olmuyor :)Kizlar kanamam olmadi ama tedbir amacli ped vardi az once wy girdim saat 4 de koymustum fitili baktim ki erimis pede gecmis normal mi? Fazlasi disari mi atiliyor boyle? Kac saat kalkmamak lazim?
Canim bende calisan biri olarak merak ettim. Rapor almdinmi hic transferden sonra. Sen mi istemedin. Is durumun sebebiylemiKızlar merhaba
Transferden sonraki 2.günüm şişkinlik ve gazdan ölücem
Ben hem crinone jel Hemde prolutex iğne kullanıyorum progesteron olarak.
Bugün biraz baş dönmem oldu ama psikolojik muhtemelen
Yarın iş başı yapıcam kısmetse
@aayyssee34 canım çok sevindim inşAllah herşey gönlüne göre olur
@Hulyaylmzalp canım iyisin umarım çok sağlıklı embriyoların olsun inşAllah
C A N O kız hamiş iyice belirginleşmiş çizgin maşAllah
P Purple07 o batmalar iyiye işarettir inşAllah güzel haberler alıcaksın
Zordur canimmm anliyorum. ilaclar verildiginde ilk sordugum igne var mi oldu. Ee bu igne kac gun ne kadar sureyle
Tıp fakültesi, eğitim araştırma veya büyük kadın Doğum hastanelerinde yapıyorlar. Gittiğin hastanede genetik bölümü olmalı. Ben tıp fakültesinde yaptırdım ama drumdan istem kağıdı istediler. Hastanelerin işleyişi farklı olabilir amaKizlar herhangibir devlet hastanesinin genetik bolumunden randevu alip kan pihtilasma testini yaptirabilirmiyiz. Yani kadin dogumcudan illaki istek atmasinimi isticek
Aynısını kullanıyorum tabi transferden sonra tetradox ve prednol kullanma dediler. İğneler haftada iki kere folikasit bi de progestan fitil devamKizlar bana progestan fitil vermisler. tetradox antibiyotik. Prednol diye bisey de var. Sizlerde bunlardan kullandiniz mi? Bu fitili simdiden baslayip transferden sonrada surekli kullanicakmisim. gunde 3 kere 2ser kez dedi. Transfer sonrasi ilaclarimi da aldik. Yan etkilerini okudum kullanmasam daha iyi olurum sanki. Kalp carpintisi mide kanamasi beyin kanamasi tobe tobe bi ton sey olabilirmis Allah korusun.
Canim sen taze transfermi olcaksin. Kac yumurta toplanmisti. Rabbim ins pozitif sonuclandirsinKizlar kanamam olmadi ama tedbir amacli ped vardi az once wy girdim saat 4 de koymustum fitili baktim ki erimis pede gecmis normal mi? Fazlasi disari mi atiliyor boyle? Kac saat kalkmamak lazim?
Ben o iğneden 6 kutu kullandım dahada 11 kutu kullanıcam anamı ağlatıo bide pahalı ki meretYarım saat baygın kalmışım ama sonra hep uyku isteği bi kendinde olmama durumu vardı bide bana prolutex diye bi ipne verdi yine göbekten yarım saat oldu vurunalı hala yanıyo yeri
Bnm doktorum yatmayı kabul etmiyo kan dolaşımın azalır diyor bizim iş yerindede rapor geçmiyor. 3 gün izin aldım yarın gidicem ama bnm işim rahat sürekli oturuorumCanim bende calisan biri olarak merak ettim. Rapor almdinmi hic transferden sonra. Sen mi istemedin. Is durumun sebebiylemi
Hiç sorma arkadaşım hergün yapılcak 21 gün gözüken devam da edilebilirmiş mutsuzum
Baya cikmis cnm fotoda bile belli tebrikler rabbim kalp atisinida dinlemeyi nasipetsin ins
Cnm bizim tedavi gidisati degisti. Paket ucreti 8600 dediler. Ama transfer olmadi dondurma islemi oldu bunun icin 6bin tedavi 1900lorada dondurma ucreti odedik. Transfer olacagi ay 1900lora transfer ucreti odicezKızlar size bisy sorucam. Tüp bebek ücretini ödediniz diyelim ama transfer diğer aya kaldı diğer ay da küçük de olsa bi ücret odediniz mi böyle olna warsa bilgilendirebilir mi beni. Bizden boyle bi talepte bulundular bnde sekreter den şüphelendim biraz doktorun numarasını da vermiyor ısrarla istedim diyorki izin verirse veririm diyor. O bnm doktorum numarası bende olması kadar normal bisey olabilir mi.. yorumunuzu bekliyorum
Ay insallah tutunmadan kaynakli rahim kasilmalaridir cnm bnm ilk tedavimde oyleydi kesin adet olcam dedim boyle agrimi olur hic ama sonuc pozitifti. Sen dinlen cnm az kaldi an itibariyle 1kasimdayiz :)Ya transfer olan kizlar bende sanki reglmişim gibi sanki rahim bolgesinde bir agri var vajinaya dogru boyle yanma desem degil sanci desem degil bi sizlama anlatamiyorum varmi sizde de
Izmir sifa universite hastanesinde yaptirmistim 2014 te genetigede bakilmisti esimle benden kan aldilar toplam 160 lira vermistik. Arayip bilgi verirler belkiKızlarya benim sonuclar gelene kadar diyorumki kan pihtılaşma testimi yaptirsam icinizde yaptiran oldumu varsa nerde kaca yaptirdiniz
Aaa çok yakınmış ne kalmış pozitifi görürsün kucağına alırsın inşallahCanım içini ferah tut inşallah bir daha ki adette transfer için her şey daha güzel olacak. Her şerde bir hayır var. Ne yollardan geçtim İnan hepsi geçiyor sabretmesini bilelim yeter ki. Nasipse 8 Kasım test günüm canım. İnşallah isteyen dileyen herkesle birlikte bizlere de nasip olur hayırlı sağlıklı evlatlar
Demekki bazıları aliyor bazıları almıyor bu ucretiCnm bizim tedavi gidisati degisti. Paket ucreti 8600 dediler. Ama transfer olmadi dondurma islemi oldu bunun icin 6bin tedavi 1900lorada dondurma ucreti odedik. Transfer olacagi ay 1900lora transfer ucreti odicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?