- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 303
- 34
Anladım cnm saol bilgilendirdigin icinS sedagunayy canım ben ekimde başladım ücreti ödedik opudan sonra ohssye karşı doktor transferi kasıma erteledi ve bu keyfi bi durum olmadığı için sizden dondurma ücreti almayacağız bu ay dediler neyse kasım için gittim bu seferde kan değerlerim transfere uygun çıkmadı ücret vericez mi dedim hayır dediler ilk transferden sonra dondurmaya devam etmek isterseniz embriyoları 1100₺ dondurma için 480₺ her yıl depo için ücret Ödeyeceksiniz.
Ewwt bende duymamıştım çok değişik geldi bana bastan demediler böyle olursa böyle yapıcaz diye. Ama mecbur werecez başladık bi kereİlk ay dondurup diğer ay transfer etmek için mi. Ben hiç duymadım böyle bir şey. Transfer ücreti ödeniyor
Benim tedavim özelde ydi doktor bir kağıda testin adını yazıp kaşesini bastı. Onunla devlet hastanesinin genetik bölümüne gidip ücretsiz yaptırmıştım sonuç alma 15 Gun sonraydi sanırım.Kizlar herhangibir devlet hastanesinin genetik bolumunden randevu alip kan pihtilasma testini yaptirabilirmiyiz. Yani kadin dogumcudan illaki istek atmasinimi isticek
Canımm acaba 100lükten 2 tane uygulayacağına sende mi 200lük alsan?
Banda aynı ilaçları vermişlerdi, aynen 4 gün kullan bırak dediler. Progestan fitil olarak günde 3 kere 1 tane şeklinde. 13. Haftaya kadar. Bide estrofem verdiler. :)
aynı soruyu bende sormuştum başta, hemsireye de sordum. Normal dedi. Fitili kullaninca 10 dk yat. Günlük Ped kullan, yoksa baş olmuyor :)
Kalcadan mi ignen gobekten mi canim. Ayy 21 gun az da degil rabbim emeklerini bosa cikarmasin. 10 gun gobekten igneye zor dayandim bikkinlik getiriydi. Hos transferden sonrasina ignelerim var. 4 u kalcadan galiba gerisi gobekten devamHiç sorma arkadaşım hergün yapılcak 21 gün gözüken devam da edilebilirmiş mutsuzum
Aminn canimm. Herkesin pozitif olsun sonucuu. 16 tane toplanmis taze transfer olucak bi sorun cikmazsa. 2 tane koyucak doktorum cikmadan hastaneden yanina ugramistim konustuk. Minyonsun ikiz gebeligi bunyen kaldiramaz dedi doktor ama sansi arttirmak adina 2 tane koyarim dediCanim sen taze transfermi olcaksin. Kac yumurta toplanmisti. Rabbim ins pozitif sonuclandirsin
Sağol canım, darısı sizlere olsun :)Baya cikmis cnm fotoda bile belli tebrikler rabbim kalp atisinida dinlemeyi nasipetsin ins
sakın içme. ilk tedavimi 2017 Aralıkta yapmıştım, 1 sene gecmesine ragmen daha çok folikul ve gelişmiş embriyo oluştuAl benden de kadar.
Tedaviye basladigim gun biraktim sigarayi anca.. 15 gundur cok iradeliydim ama suan oyle stresliyimki cok canim istiyor bulsam kacirmam.
Günaydın
kanı verdim yarım saate gönderirler sanırım, çok stresliyimInsallaaaahhhh buna inanmak ve umutttla beklemek istiyorumm
Birr mucize olur da pozitifi alirsamm en guzel ornek ben olacagim
Ikiside degil canim
Yarn test gununmuuu ya cok heyecanli
Herkesten 12 gun istemislee ortalama
Ama 5.gun embriyo olanlara fazla bile
Günaydın canım, ben iyiyim. Sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız bugün
Inşallah pozitif sonuç alırsın, Rabbim yüzünüzü güldürsünkanı verdim yarım saate gönderirler sanırım, çok stresliyim
Valla canim bu denli belirginlesiyorsa yaniltiyor olamaz. Rabbim yine bi keder vermesin hayirlisiyla kucagina almakta nasip etsinnnnGünaydınbugün yapmıyorum canım, yarın yaparım inşallah testler yanıltmıyordur
Amin canım, hayırlısı hepimiz için temennim aynı.Valla canim bu denli belirginlesiyorsa yaniltiyor olamaz. Rabbim yine bi keder vermesin hayirlisiyla kucagina almakta nasip etsinnnn
Amin canim aminnn. Bugunde beni aricaklar hastaneden cok heyecanliyimAmin canım, hayırlısı hepimiz için temennim aynı.
Evet seni de arayacaklar, inşallah 6 sı da dollenir, kaliteli embriyolar olurlar, sonrası da sana sımsıkı tutunurlarAmin canim aminnn. Bugunde beni aricaklar hastaneden cok heyecanliyim
Aminnn canim aminnn. Yok canim cok istedim ama cihaz bozukmus.Evet seni de arayacaklar, inşallah 6 sı da dollenir, kaliteli embriyolar olurlar, sonrası da sana sımsıkı tutunurlar
Sizde emriyoskop mu yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?