2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Anladım cnm saol bilgilendirdigin icin

Kizlar herhangibir devlet hastanesinin genetik bolumunden randevu alip kan pihtilasma testini yaptirabilirmiyiz. Yani kadin dogumcudan illaki istek atmasinimi isticek
Benim tedavim özelde ydi doktor bir kağıda testin adını yazıp kaşesini bastı. Onunla devlet hastanesinin genetik bölümüne gidip ücretsiz yaptırmıştım sonuç alma 15 Gun sonraydi sanırım.

Valla canim bunu yazmislar aldim degistiremem galiba :/ bi kismi napsam da cikiyor eriyo. Gece 12 de koydum 2 40 da wcye kalktim erimis sabah bi daha gittim kucuk bi parca da erimeden cikmis. Mesaj attim bende normal mi diye
Canımm acaba 100lükten 2 tane uygulayacağına sende mi 200lük alsan?

Aynen canim vardi evde gunluk ped. Gercekten bas olacak gibi degil camur gibi oluyor

Hiç sorma arkadaşım hergün yapılcak 21 gün gözüken devam da edilebilirmiş mutsuzum
Kalcadan mi ignen gobekten mi canim. Ayy 21 gun az da degil rabbim emeklerini bosa cikarmasin. 10 gun gobekten igneye zor dayandim bikkinlik getiriydi. Hos transferden sonrasina ignelerim var. 4 u kalcadan galiba gerisi gobekten devam

Canim sen taze transfermi olcaksin. Kac yumurta toplanmisti. Rabbim ins pozitif sonuclandirsin
Aminn canimm. Herkesin pozitif olsun sonucuu. 16 tane toplanmis taze transfer olucak bi sorun cikmazsa. 2 tane koyucak doktorum cikmadan hastaneden yanina ugramistim konustuk. Minyonsun ikiz gebeligi bunyen kaldiramaz dedi doktor ama sansi arttirmak adina 2 tane koyarim dedi

Al benden de kadar.
Tedaviye basladigim gun biraktim sigarayi anca.. 15 gundur cok iradeliydim ama suan oyle stresliyimki cok canim istiyor bulsam kacirmam.
sakın içme. ilk tedavimi 2017 Aralıkta yapmıştım, 1 sene gecmesine ragmen daha çok folikul ve gelişmiş embriyo oluştu
ben bunu Nisan ayında bıraktıgım sigaraya bagladım valla. yoksa AMH 35 yaşından sonra düşüyor demişlerdi artmazdı diye düşünüyorum

kanı verdim yarım saate gönderirler sanırım, çok stresliyim

Evet seni de arayacaklar, inşallah 6 sı da dollenir, kaliteli embriyolar olurlar, sonrası da sana sımsıkı tutunurlar

Sizde emriyoskop mu yaptırdınız
Aminnn canim aminnn. Yok canim cok istedim ama cihaz bozukmus. 1 haftaya tamir olurmus parca bekliyolarmis. O yuzden normal yolla takibe devam yanii. Doktor daha fazla olgun yumurtan cikabilir demisti. 4 saat biseyin icinde dinlendiriyorlarmis yumurtayi. O ensana da gelismeye devam eden olabilir dedi. Bakalim onemli olan kaliteli olmalari ne sonuc cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…