Anladım canım, inşallah güzel sonuçlar alacaksınız. Artık bekleme evresi başladı :)Aminnn canim aminnn. Yok canim cok istedim ama cihaz bozukmus.1 haftaya tamir olurmus parca bekliyolarmis. O yuzden normal yolla takibe devam yanii. Doktor daha fazla olgun yumurtan cikabilir demisti. 4 saat biseyin icinde dinlendiriyorlarmis yumurtayi. O ensana da gelismeye devam eden olabilir dedi. Bakalim onemli olan kaliteli olmalari ne sonuc cikacak
Ayy evetttttAnladım canım, inşallah güzel sonuçlar alacaksınız. Artık bekleme evresi başladı :)
Ayy canimmm hayirli ugurlu olsun. Saglikli sekilde kucagina almakta nasip olsunnn. Kiz cok sevindimmm yaaa. Rabbim hayirli omur nasip etsingeldi kızlar 4+12
beta hcg 945,9 çok şükür. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
dün parmagından böbregine her yerini saydım sağlıklı olsun diye dua ettim
nasıl bir değer öncekinden fazla geldi yorumlanıyor mu bu
Ooo maşallah maşallahgeldi kızlar 4+12
beta hcg 945,9 çok şükür. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
dün parmagından böbregine her yerini saydım sağlıklı olsun diye dua ettim
nasıl bir değer öncekinden fazla geldi yorumlanıyor mu bu
Kendini fazla yorma, daha dün opu oldun. Dikkat et :)Ayy evetttttbekleme evresi daha zormus yaa. Rabbim kimsenin emegini karsiliksiz koymasin. Birazdan kalkip yavas yavas ev isi yapayimda vakit gecsin.
Cok sukur yaa kendimi iyi hissediyorum bugun daha iyiyim. Agri kesici bile vurdurmadim hastanede hemsire agrin varsa vurayim dedi istemedim. icmedim de. Bin sukur kolay gececek galiba. Aksam esime nazlaniyorum ayy cok agriyo ayy kalkamiyorum kaldir beni diye.Kendini fazla yorma, daha dün opu oldun. Dikkat et :)
çok tesekkur ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin saglıkla gelişirler inşallahAyy canimmm hayirli ugurlu olsun. Saglikli sekilde kucagina almakta nasip olsunnn. Kiz cok sevindimmm yaaa. Rabbim hayirli omur nasip etsin
çok tesekkur ederim 2 tane transfer edildi, 4.gün embriyosu taze transfer. bugun 12.günOoo maşallah maşallahçok güzel çıkmış.
Kactane transfer edilmişti, kaçıncı gün bugün ?
Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin
Benim eşim de izine çıkmıştı 14 gün, yarın başlıyor ise. Erkenden gönderiyorum, boşuna izni gitmesinCok sukur yaa kendimi iyi hissediyorum bugun daha iyiyim. Agri kesici bile vurdurmadim hastanede hemsire agrin varsa vurayim dedi istemedim. icmedim de. Bin sukur kolay gececek galiba. Aksam esime nazlaniyorum ayy cok agriyo ayy kalkamiyorum kaldir beni diye.valla yatak yorgan hele mutfak daginik durdukca bana geliyolar yattigim yerde.
Maşallah canım, ikisi de tutmuş görünüyor, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın gunleride göstersin :)çok tesekkur ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin saglıkla gelişirler inşallah
çok tesekkur ederim 2 tane transfer edildi, 4.gün embriyosu taze transfer. bugun 12.gün
Ayy ne guzelllBenim eşim de izine çıkmıştı 14 gün, yarın başlıyor ise. Erkenden gönderiyorum, boşuna izni gitmesinbenim ki tencerede yemek bile karıştırmama izin vermiyor, neymiş kendimi silkliyormusum, yemek temizlik kendisi yapıyor
çok tesekkur ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin saglıkla gelişirler inşallah
çok tesekkur ederim 2 tane transfer edildi, 4.gün embriyosu taze transfer. bugun 12.gün
Ayy ben simdi dicektim gercekten bu deger ikiz gibi duruyor canimmm. Ikiside saglikli sekilde dogsunMaşallah canım, ikisi de tutmuş görünüyor, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın gunleride göstersin :)
Onlarda ne yapsınlar, bişey olur diye korkuyorlar, o kadar emek veriyoruz. Inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir. :)Ayy ne guzelllyapsin yapsinnn. Esime dedim bu sefer izin almana gerek yok git ise diye. O evdeyken daha cok bunaliyorum kalkma diye diye kavga cikiyor evde. laparoskopide de oyle olmustu. O bana kalkma demedim mi diye bagiriyo ben ona sanane diye cikisiyorum. Tuvalete yollamaz zorunluluk olmasa transferden sonra kalacak insallah. O zaman kalkmam iste
Amin canimmm aminnnn. Sen ne zaman kan vericektin kesinlessin su bebisOnlarda ne yapsınlar, bişey olur diye korkuyorlar, o kadar emek veriyoruz. Inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir. :)
insallah çok tesekkurlerMaşallah canım, ikisi de tutmuş görünüyor, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın gunleride göstersin :)
benimki de moraran karnıma çok üzülüyor şefkat istediğimde karnımı gösteriyorumAyy ne guzelllyapsin yapsinnn. Esime dedim bu sefer izin almana gerek yok git ise diye. O evdeyken daha cok bunaliyorum kalkma diye diye kavga cikiyor evde. laparoskopide de oyle olmustu. O bana kalkma demedim mi diye bagiriyo ben ona sanane diye cikisiyorum. Tuvalete yollamaz zorunluluk olmasa transferden sonra kalacak insallah. O zaman kalkmam iste
Amin İnşallah hepimize sağlıkla nasip etsinAyy ben simdi dicektim gercekten bu deger ikiz gibi duruyor canimmm. Ikiside saglikli sekilde dogsun
Salı günü canım :)Amin canimmm aminnnn. Sen ne zaman kan vericektin kesinlessin su bebis
Kitap falan oku, birseyle meşgul ol :) inşallah geçecek bugünlerde :) insan bir türlü rahatlayamıyor değil mi ?insallah çok tesekkurlerönceki gebeliği sonlandırmışlardı çok stres oluyorum o yuzden, ne travmaymış
nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi yapan bana da söylesin lütfen
Hem bünyen kaldıramaz demiş hem 2 koyalım demiş ya ikiz olursa ne olacak? Bebeklerden birinden vazgeçilemeyeceğine göre erken doğum riskini almış olucaksınız. Ben daha önce 26 haftalık tüp bebekle olmuş ikizlerimi kaybettim ikiz diyince içim bir garip oluyor kusura bakma benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın istiyoruAminn canimm. Herkesin pozitif olsun sonucuu. 16 tane toplanmis taze transfer olucak bi sorun cikmazsa. 2 tane koyucak doktorum cikmadan hastaneden yanina ugramistim konustuk. Minyonsun ikiz gebeligi bunyen kaldiramaz dedi doktor ama sansi arttirmak adina 2 tane koyarim dedi
İnşallah pozitif çıkar ilk gebişimiz olup bize mutluluk umut verirsinkanı verdim yarım saate gönderirler sanırım, çok stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?