2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Anladım canım, inşallah güzel sonuçlar alacaksınız. Artık bekleme evresi başladı :)

Ayy canimmm hayirli ugurlu olsun. Saglikli sekilde kucagina almakta nasip olsunnn. Kiz cok sevindimmm yaaa. Rabbim hayirli omur nasip etsin

Ooo maşallah maşallah çok güzel çıkmış.
Kactane transfer edilmişti, kaçıncı gün bugün ?
Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin

Kendini fazla yorma, daha dün opu oldun. Dikkat et :)
Cok sukur yaa kendimi iyi hissediyorum bugun daha iyiyim. Agri kesici bile vurdurmadim hastanede hemsire agrin varsa vurayim dedi istemedim. icmedim de. Bin sukur kolay gececek galiba. Aksam esime nazlaniyorum ayy cok agriyo ayy kalkamiyorum kaldir beni diye. valla yatak yorgan hele mutfak daginik durdukca bana geliyolar yattigim yerde.

Ayy canimmm hayirli ugurlu olsun. Saglikli sekilde kucagina almakta nasip olsunnn. Kiz cok sevindimmm yaaa. Rabbim hayirli omur nasip etsin
çok tesekkur ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin saglıkla gelişirler inşallah
Ooo maşallah maşallah çok güzel çıkmış.
Kactane transfer edilmişti, kaçıncı gün bugün ?
Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin
çok tesekkur ederim 2 tane transfer edildi, 4.gün embriyosu taze transfer. bugun 12.gün

Benim eşim de izine çıkmıştı 14 gün, yarın başlıyor ise. Erkenden gönderiyorum, boşuna izni gitmesin benim ki tencerede yemek bile karıştırmama izin vermiyor, neymiş kendimi silkliyormusum, yemek temizlik kendisi yapıyor

çok tesekkur ederim Allah hepimizin dualarını kabul etsin saglıkla gelişirler inşallah

çok tesekkur ederim 2 tane transfer edildi, 4.gün embriyosu taze transfer. bugun 12.gün
Maşallah canım, ikisi de tutmuş görünüyor, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın gunleride göstersin :)

Ayy ne guzelll yapsin yapsinnn. Esime dedim bu sefer izin almana gerek yok git ise diye. O evdeyken daha cok bunaliyorum kalkma diye diye kavga cikiyor evde. laparoskopide de oyle olmustu. O bana kalkma demedim mi diye bagiriyo ben ona sanane diye cikisiyorum. Tuvalete yollamaz zorunluluk olmasatransferden sonra kalacak insallah. O zaman kalkmam iste

Maşallah canım, ikisi de tutmuş görünüyor, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına alacağın gunleride göstersin :)
Ayy ben simdi dicektim gercekten bu deger ikiz gibi duruyor canimmm. Ikiside saglikli sekilde dogsun

Onlarda ne yapsınlar, bişey olur diye korkuyorlar, o kadar emek veriyoruz. Inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir. :)

insallah çok tesekkurler önceki gebeliği sonlandırmışlardı çok stres oluyorum o yuzden, ne travmaymış
nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi yapan bana da söylesin lütfen

benimki de moraran karnıma çok üzülüyor şefkat istediğimde karnımı gösteriyorum

Amin canimmm aminnnn. Sen ne zaman kan vericektin kesinlessin su bebis
Salı günü canım :)
insallah çok tesekkurler önceki gebeliği sonlandırmışlardı çok stres oluyorum o yuzden, ne travmaymış
nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi yapan bana da söylesin lütfen
Kitap falan oku, birseyle meşgul ol :) inşallah geçecek bugünlerde :) insan bir türlü rahatlayamıyor değil mi ?

Kucağımıza alana kadar da geçmiyor :))

Hem bünyen kaldıramaz demiş hem 2 koyalım demiş ya ikiz olursa ne olacak? Bebeklerden birinden vazgeçilemeyeceğine göre erken doğum riskini almış olucaksınız. Ben daha önce 26 haftalık tüp bebekle olmuş ikizlerimi kaybettim ikiz diyince içim bir garip oluyor kusura bakma benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın istiyoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…