Maşallah valla Allah eşinden razı olsunBenim eşim de izine çıkmıştı 14 gün, yarın başlıyor ise. Erkenden gönderiyorum, boşuna izni gitmesinbenim ki tencerede yemek bile karıştırmama izin vermiyor, neymiş kendimi silkliyormusum, yemek temizlik kendisi yapıyor
Ayyy canımm benimde 12. Gün 867 çıkmıştı ikizdi. Hakkınızda hayırlısı inşallah tebriklergeldi kızlar 4+12
beta hcg 945,9 çok şükür. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
dün parmagından böbregine her yerini saydım sağlıklı olsun diye dua ettim
nasıl bir değer öncekinden fazla geldi yorumlanıyor mu bu
Sağol canımMaşallah valla Allah eşinden razı olsun
İyim tşk senin test sonucunu bekliyorum meraklaGünaydın canım, ben iyiyim. Sen nasılsın
geldi kızlar 4+12
beta hcg 945,9 çok şükür. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
dün parmagından böbregine her yerini saydım sağlıklı olsun diye dua ettim
nasıl bir değer öncekinden fazla geldi yorumlanıyor mu bu
Az önce yine yaptım. Eşim yap yap dedi :)))İyim tşk senin test sonucunu bekliyorum merakla
Kan versen çıkar idrarı dikkate alma canım. Kardeşimin 5. Günde yükselmeye başlamıştıAz önce yine yaptım. Eşim yap yap dedi :)))
Yine silik
Basin sagolsun canim. Ama ben ikiz istiyorum. Hee bunyem kaldirir kaldiramaz onu artik zamanla gorucez tutarsa nasip olursa. Benim gibi ufak tefek olup nece doguranlar vardir. Benim israrim ustune 2 tane dedi doktorum. Yoksa riskli erken dogum sebebi diye uzun uzun anlatti.Hem bünyen kaldıramaz demiş hem 2 koyalım demiş ya ikiz olursa ne olacak? Bebeklerden birinden vazgeçilemeyeceğine göre erken doğum riskini almış olucaksınız. Ben daha önce 26 haftalık tüp bebekle olmuş ikizlerimi kaybettim ikiz diyince içim bir garip oluyor kusura bakma benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın istiyoru
Az önce yine yaptım. Eşim yap yap dedi :)))
Yine silik
Bence de kan verrrrr. Ama saliyada bisey kalmamisKan versen çıkar idrarı dikkate alma canım. Kardeşimin 5. Günde yükselmeye başlamıştı
çok teşekkurler Amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün burda hepimiz birçok sınavdan geçtikCanım gözünüz aydın allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasipetsin darısı bizlerin başına
bence de idrar testinde gec çıkar, moralini yüksek tut. 5.gün embriyosu 7.günde kanda cıkabiliyorAz önce yine yaptım. Eşim yap yap dedi :)))
Yine silik
aynen zor bulunca endişelenmeden edemeyecegiz gibi hic kucagımıza alana kadarSalı günü canım :)
Kitap falan oku, birseyle meşgul ol :) inşallah geçecek bugünlerde :) insan bir türlü rahatlayamıyor değil mi ?
Kucağımıza alana kadar da geçmiyor :))
amin canım hepimiz için hayırlısı olur sağlıklı olur inşallahAyyy canımm benimde 12. Gün 867 çıkmıştı ikizdi. Hakkınızda hayırlısı inşallah tebrikler
Ben o iğneden 6 kutu kullandım dahada 11 kutu kullanıcam anamı ağlatıo bide pahalı ki meret
Kizimda kanda gebeligi yakaladigimz gibi baslayip 9 ay her allahin gunu igne yaptim. Tam tersine ya biraktirirsa doktor ya bebege bisey olursa diye diye vakit gecti gitti..
Basa gelince oyle bi cekiliyorki aah keske mecbur olmasak. Nelere katlaniyoruz. Sıkma canini.
Kalcadan mi ignen gobekten mi canim. Ayy 21 gun az da degil rabbim emeklerini bosa cikarmasin. 10 gun gobekten igneye zor dayandim bikkinlik getiriydi. Hos transferden sonrasina ignelerim var. 4 u kalcadan galiba gerisi gobekten devam
Ayy canim gecmis olsunnn. Bu igne derdi olmasa kolay bi surec olucakta iste. Cefa cekmeden sefa surulmezmisGönekten canım ertesi gün oldu acısı geçmedi çok fena bişey
çok çok iyi çıkmış maşallahKizlarrrr aradilar hastaneden 16 tane yumurta toplanmisti biliyosunuz. bunlardan 11 tanesi olgunmus. 9 tanesi dollenmis. Ayy rabbim minnaklarimin boyle devam etmesini saglasin. Basta doktor 3 olgun goruyorum demisti sonra 6 demisti Allah biliyo icim burkulmustu cok yok yaa sorun cikarsa diye. Ama suan bu haberi almak cok mutlu etti.
Tesekkur ederim canimmm. Her gun arayip bilgi vericeklermis ve doktorla toplantilar yapip hangi gun daha uygun bolunmesi vs. Gibisine transfer gunune karar vericez dediçok çok iyi çıkmış maşallah
Ayy canim gecmis olsunnn. Bu igne derdi olmasa kolay bi surec olucakta iste. Cefa cekmeden sefa surulmezmis
Allah razi olsun canimm. Sen daha gec girdin opuya ondandir canim senide ogleden sonra ararlar merak etme. Rabbim hayirlisiyla tutunduklarinin haberini de vermek nasip etsin. Senden de guzel haberler alicaz inaniyorum ben.Doğru diyosun inşallah olurda bebişlerimiz cefalara razıyım ya aramadılar beni seni aramışlar ne güzel inşallah böyle devam ederler çok korkuyorum kötü bişe olcak diye senin 16 yumurtaymış ne güzel benim 12 ondanda tereddütlüyüm dondurulcakta olsun istiyoeum bidaha op yaşatmasın allah zor oldu benim çümkü
çok iyi hayırlısı ile döllenmeye devam etsinlerKizlarrrr aradilar hastaneden 16 tane yumurta toplanmisti biliyosunuz. bunlardan 11 tanesi olgunmus. 9 tanesi dollenmis. Ayy rabbim minnaklarimin boyle devam etmesini saglasin. Basta doktor 3 olgun goruyorum demisti sonra 6 demisti Allah biliyo icim burkulmustu cok yok yaa sorun cikarsa diye. Ama suan bu haberi almak cok mutlu etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?