2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ayyy canımm benimde 12. Gün 867 çıkmıştı ikizdi. Hakkınızda hayırlısı inşallah tebrikler

Canım gözünüz aydın allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasipetsin darısı bizlerin başına

Basin sagolsun canim. Ama ben ikiz istiyorum. Hee bunyem kaldirir kaldiramaz onu artik zamanla gorucez tutarsa nasip olursa. Benim gibi ufak tefek olup nece doguranlar vardir. Benim israrim ustune 2 tane dedi doktorum. Yoksa riskli erken dogum sebebi diye uzun uzun anlatti.

Canım gözünüz aydın allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasipetsin darısı bizlerin başına
çok teşekkurler Amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün burda hepimiz birçok sınavdan geçtik

Az önce yine yaptım. Eşim yap yap dedi :)))
Yine silik
bence de idrar testinde gec çıkar, moralini yüksek tut. 5.gün embriyosu 7.günde kanda cıkabiliyor

Salı günü canım :)

Kitap falan oku, birseyle meşgul ol :) inşallah geçecek bugünlerde :) insan bir türlü rahatlayamıyor değil mi ?

Kucağımıza alana kadar da geçmiyor :))
aynen zor bulunca endişelenmeden edemeyecegiz gibi hic kucagımıza alana kadar

Ayyy canımm benimde 12. Gün 867 çıkmıştı ikizdi. Hakkınızda hayırlısı inşallah tebrikler
amin canım hepimiz için hayırlısı olur sağlıklı olur inşallah

benim gibi enox kullanan var mı kızlar? Bi de daha once progesteron hormonu için crinone jel kullanıyordum bu sefer prolutex igneye gectim var mı benim gibi prolutex kullanan başka

Ben o iğneden 6 kutu kullandım dahada 11 kutu kullanıcam anamı ağlatıo bide pahalı ki meret

Ne için kullanıyosun canım sen bunu bana progesteron yerine verdi öyle fwnaki geçmiyo acısı alışırım heralde zamanla

İnşallah olsunda iğneye razıyım dediğin gibi geçiyo gidiyo zaman şahin bey sana vermedi heralde bu iğneden bana bundan verdi ya

Kalcadan mi ignen gobekten mi canim. Ayy 21 gun az da degil rabbim emeklerini bosa cikarmasin. 10 gun gobekten igneye zor dayandim bikkinlik getiriydi. Hos transferden sonrasina ignelerim var. 4 u kalcadan galiba gerisi gobekten devam

Gönekten canım ertesi gün oldu acısı geçmedi çok fena bişey

Kizlarrrr aradilar hastaneden 16 tane yumurta toplanmisti biliyosunuz. bunlardan 11 tanesi olgunmus. 9 tanesi dollenmis. Ayy rabbim minnaklarimin boyle devam etmesini saglasin. Basta doktor 3 olgun goruyorum demisti sonra 6 demisti Allah biliyo icim burkulmustu cok yok yaa sorun cikarsa diye. Ama suan bu haberi almak cok mutlu etti.

çok çok iyi çıkmış maşallah

Ayy canim gecmis olsunnn. Bu igne derdi olmasa kolay bi surec olucakta iste. Cefa cekmeden sefa surulmezmis

Doğru diyosun inşallah olurda bebişlerimiz cefalara razıyım ya aramadılar beni seni aramışlar ne güzel inşallah böyle devam ederler çok korkuyorum kötü bişe olcak diye senin 16 yumurtaymış ne güzel benim 12 ondanda tereddütlüyüm dondurulcakta olsun istiyoeum bidaha op yaşatmasın allah zor oldu benim çümkü

Allah razi olsun canimm. Sen daha gec girdin opuya ondandir canim senide ogleden sonra ararlar merak etme. Rabbim hayirlisiyla tutunduklarinin haberini de vermek nasip etsin. Senden de guzel haberler alicaz inaniyorum ben.

çok iyi hayırlısı ile döllenmeye devam etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…