2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bence de kan verrrrr. Ama saliyada bisey kalmamis
Gününde veririm canım :)
çok teşekkurler Amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün burda hepimiz birçok sınavdan geçtik

bence de idrar testinde gec çıkar, moralini yüksek tut. 5.gün embriyosu 7.günde kanda cıkabiliyor
Hayırlısı canım :)
Çok sevindim canım, maşallah, inşallah hepsi dollenir :)
Gunaydin kizlaar cantanem pazar kan verirsen yuzde yuz cikar. Cok heyecanliiii

Valla bişeyler oluyor ama bakalım hayırlısı canım günden güne koyulastigina göre beta hcg artıyor demek ki
Aynen canim hayirli olsunnn. Rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin. Sorunsuz gebelik gecir. Ayy valla ben burda cok mutlu oldum seni dusunemiyorum bile

Aynen canim hayirli olsunnn. Rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin. Sorunsuz gebelik gecir. Ayy valla ben burda cok mutlu oldum seni dusunemiyorum bile
Amin canım, sağolasın. Rabbim Her isteyene nasip etsin. Sevincime gölge düşüren kaynana ve kayın Pederi de Allaha havale ediyorum.

Onların afrasi tafrasi bitmez. Bi onlar biliyor bizim tedaviyi. Hiç alttan almıyorlar. Eşim testi söylemek için aradı. Telefonu suratına kapattılar.
Nasil yani yaa olsun istemiyolar mi? Ne bicim insanlar yaa. Tobe tobee. Sinir oldum bak karnim agridi. Sizden uzak Allaha direk olsunlar o zaman. Sen sıkma canini. Ogluna kardes geldi bak ne guzel. Rabbim hayirli eglesin.

Nasil yani yaa olsun istemiyolar mi? Ne bicim insanlar yaa. Tobe tobee. Sinir oldum bak karnim agridi. Sizden uzak Allaha direk olsunlar o zaman. Sen sıkma canini. Ogluna kardes geldi bak ne guzel. Rabbim hayirli eglesin.
Dengesizler bugün boyleler yarın başka türlü. Hep boylelerdi zaten. Allaha havale ettim. Benden uzak olsunlar.

:) takmamaya çalışıyorum

Dengesizler bugün boyleler yarın başka türlü. Hep boylelerdi zaten. Allaha havale ettim. Benden uzak olsunlar.

:) takmamaya çalışıyorum
Takma takmaaa. Sen artik 2 hatta 3 canli olabilirsin :)) ailenize saglikli sihhatli evlat gelicek. Onlarla canini sıkıcana otur bebek yelegi or

Gününde veririm canım :)

Hayırlısı canım :)

Çok sevindim canım, maşallah, inşallah hepsi dollenir :)
Eki Görüntüle 2202131

Ayyy bu bayağı belli olmaya başlamııışşş çok sevindim allah gönlüne göre versin inşallah. Eşinin anne babasıda pozitifi görünce ikiz bakmaktan korkup napcaklarını sasırmışlardır

Kızlar aradılar beni 12 yumurtadan 6 tanesi olgunmuş 5 tanesi döllenmiş tecrubesizim ama kötü gibi sonuç az değil mi ne diyosunuz
Az degil canim masallah 5 taneye az mi diyorsun. 2 tane yumurtasi cikan vardi. Sukret bundan sonra saglikli sekilde bolunsunler cogalsinlarrr. Hepsi saglikli sekilde 5. Gunu gorsun insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…