- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Amin canimm Allah razi olsunnnçok iyi hayırlısı ile döllenmeye devam etsinler
Gününde veririm canım :)Bence de kan verrrrr. Ama saliyada bisey kalmamis
Hayırlısı canım :)çok teşekkurler Amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün burda hepimiz birçok sınavdan geçtik
bence de idrar testinde gec çıkar, moralini yüksek tut. 5.gün embriyosu 7.günde kanda cıkabiliyor
Çok sevindim canım, maşallah, inşallah hepsi dollenir :)Kizlarrrr aradilar hastaneden 16 tane yumurta toplanmisti biliyosunuz. bunlardan 11 tanesi olgunmus. 9 tanesi dollenmis. Ayy rabbim minnaklarimin boyle devam etmesini saglasin. Basta doktor 3 olgun goruyorum demisti sonra 6 demisti Allah biliyo icim burkulmustu cok yok yaa sorun cikarsa diye. Ama suan bu haberi almak cok mutlu etti.
Gunaydin kizlaar cantanem pazar kan verirsen yuzde yuz cikar. Cok heyecanliiii
Kiz bu bildigin cikmis. Tamam isteeee kutlama vaktiiiGününde veririm canım :)
Hayırlısı canım :)
Çok sevindim canım, maşallah, inşallah hepsi dollenir :)
Eki Görüntüle 2202131
Valla bişeyler oluyor ama bakalımKiz bu bildigin cikmis. Tamam isteeee kutlama vaktiii
Aynen canim hayirli olsunnn. Rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin. Sorunsuz gebelik gecir. Ayy valla ben burda cok mutlu oldum seni dusunemiyorum bileValla bişeyler oluyor ama bakalımhayırlısı canım günden güne koyulastigina göre beta hcg artıyor demek ki
Ne için kullanıyosun canım sen bunu bana progesteron yerine verdi öyle fwnaki geçmiyo acısı alışırım heralde zamanla
progesteron için kullanıyorum transferden bi kaç gün önce başladım nasip olur tutarsa şimdilik 12. haftaya kadar devam sonrasına bakıcaz
Amin canım, sağolasın. Rabbim Her isteyene nasip etsin. Sevincime gölge düşüren kaynana ve kayın Pederi de Allaha havale ediyorum.Aynen canim hayirli olsunnn. Rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin. Sorunsuz gebelik gecir. Ayy valla ben burda cok mutlu oldum seni dusunemiyorum bile
Hayrola ne dedilerAmin canım, sağolasın. Rabbim Her isteyene nasip etsin. Sevincime gölge düşüren kaynana ve kayın Pederi de Allaha havale ediyorum.
Onların afrasi tafrasi bitmez. Bi onlar biliyor bizim tedaviyi. Hiç alttan almıyorlar. Eşim testi söylemek için aradı. Telefonu suratına kapattılar.Hayrola ne dediler
Nasil yani yaa olsun istemiyolar mi? Ne bicim insanlar yaa. Tobe tobee. Sinir oldum bak karnim agridi. Sizden uzak Allaha direk olsunlar o zaman. Sen sıkma canini. Ogluna kardes geldi bak ne guzel. Rabbim hayirli eglesin.Onların afrasi tafrasi bitmez. Bi onlar biliyor bizim tedaviyi. Hiç alttan almıyorlar. Eşim testi söylemek için aradı. Telefonu suratına kapattılar.
Dengesizler bugün boyleler yarın başka türlü. Hep boylelerdi zaten. Allaha havale ettim. Benden uzak olsunlar.Nasil yani yaa olsun istemiyolar mi? Ne bicim insanlar yaa. Tobe tobee. Sinir oldum bak karnim agridi. Sizden uzak Allaha direk olsunlar o zaman. Sen sıkma canini. Ogluna kardes geldi bak ne guzel. Rabbim hayirli eglesin.
Takma takmaaa. Sen artik 2 hatta 3 canli olabilirsin :)) ailenize saglikli sihhatli evlat gelicek. Onlarla canini sıkıcana otur bebek yelegi orDengesizler bugün boyleler yarın başka türlü. Hep boylelerdi zaten. Allaha havale ettim. Benden uzak olsunlar.
:) takmamaya çalışıyorum
Hiç anlamam bebek yeleği ormektenTakma takmaaa. Sen artik 2 hatta 3 canli olabilirsin :)) ailenize saglikli sihhatli evlat gelicek. Onlarla canini sıkıcana otur bebek yelegi or
Kiz cok kolayyy elinin altinda net al iki yumak ip 2 de sis. Baka baka or. Ben nece ordum 2 senedir baktim bende icraat yok bebegi olanlara dagittim konu komsuya hep. Simdi yeniden basladim hem oyalaniyosun vakit geciyoHiç anlamam bebek yeleği ormekten
Gününde veririm canım :)
Hayırlısı canım :)
Çok sevindim canım, maşallah, inşallah hepsi dollenir :)
Eki Görüntüle 2202131
Az degil canim masallah 5 taneye az mi diyorsun. 2 tane yumurtasi cikan vardi. Sukret bundan sonra saglikli sekilde bolunsunler cogalsinlarrr. Hepsi saglikli sekilde 5. Gunu gorsun insallahhhKızlar aradılar beni 12 yumurtadan 6 tanesi olgunmuş 5 tanesi döllenmiş tecrubesizim ama kötü gibi sonuç az değil mi ne diyosunuz
Az degil canim masallah 5 taneye az mi diyorsun. 2 tane yumurtasi cikan vardi. Sukret bundan sonra saglikli sekilde bolunsunler cogalsinlarrr. Hepsi saglikli sekilde 5. Gunu gorsun insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?