2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kiz cok kolayyy elinin altinda net al iki yumak ip 2 de sis. Baka baka or. Ben nece ordum 2 senedir baktim bende icraat yok bebegi olanlara dagittim konu komsuya hep. Simdi yeniden basladim hem oyalaniyosun vakit geciyo
Bi kere denemisligim var ama irmik kaçırıyorum amigurumi oyuncak ormustum bitane, tig işi patik ormuslugumde var. Ama sis beceremiyorum
C A N O tebrik ederim , Epey netleşmiş çizgi, çok sevindim. İnşallah hayırlısıyla kalp atışını görür hayırlısıyla da kucağına da alırsın inşallah
Teşekkür ederim canım, Rabbim sizede nasip etsin.
Ayyy bu bayağı belli olmaya başlamııışşş çok sevindim allah gönlüne göre versin inşallah. Eşinin anne babasıda pozitifi görünce ikiz bakmaktan korkup napcaklarını sasırmışlardır
Sağol canım, daha haberleri yok, söylemeyi de düşünmüyorum. Merak ediyorsa kendisi arasın. Suratimiza telefon kapatmadan dusunseydi

Aaa çok yakınmış ne kalmış pozitifi görürsün kucağına alırsın inşallah Allah razı olsun güzel temennilerin için inşallah bakalım
Amin inşallah canım hep birlikte sevinmek nasip etsin
Ewwt bende duymamıştım çok değişik geldi bana bastan demediler böyle olursa böyle yapıcaz diye. Ama mecbur werecez başladık bi kere
Pozitif sonuç alırsınız inşallah bu kadar emek veriyoruz Allah boşa çıkarmasın. Her merkezin işleyişi farklı
Maşallah ne güzel bir sonuç sağlıkla devam etsin inşallah
insallah çok tesekkurler önceki gebeliği sonlandırmışlardı çok stres oluyorum o yuzden, ne travmaymış
nasıl rahatlatıyorsunuz kendinizi yapan bana da söylesin lütfen
Benimde 12 hastalıkken sonlanan bir gebeliğinin var ne yapacağım bende bilmiyorum. Herhalde her hafta drda alacağım soluğu
Ben de clexane kullanıyorum. Eğer nasip olurda pozitif olursa uzun sire kullanacağım. Prolutex iğne bana da yazdı ama almadım işin açığı crinone jelle devam ediyorum. Hali hazırda yaptığım iki iğne daha var proluton ve progestan ona cesaretim yok
Maşallah sağlıkla devam etsinler gayet iyi
Gününde veririm canım :)

Hayırlısı canım :)

Çok sevindim canım, maşallah, inşallah hepsi dollenir :)
Eki Görüntüle 2202131

Onların afrasi tafrasi bitmez. Bi onlar biliyor bizim tedaviyi. Hiç alttan almıyorlar. Eşim testi söylemek için aradı. Telefonu suratına kapattılar.
Maşallah baya belirgin hadi hayırlı olsun
5. Güne gelmesimi iyi 3. Günde transfer olsa ne oluyor biraz aydınlatırmısın canım
Hem üçüncü gün hem beşinci gün transferi oldum. Üçüncü günlerin ikisinde de gebe kaldım beşinci günde sonuç negatif. Hangi gün olduğundan ziyade kalitesi daha önemli demişti embriyolog.

Hem üçüncü gün hem beşinci gün transferi oldum. Üçüncü günlerin ikisinde de gebe kaldım beşinci günde sonuç negatif. Hangi gün olduğundan ziyade kalitesi daha önemli demişti embriyolog.
Bende daha önce 3. Gün embriyosu 2 adet transfer ettirmiştim ozaman ikiside tutmuştu bu tedavimde embriyolog 3. Güne ulaşam 3 tane embriyo var şuan seçim yaparsam sağlıklı olmaz çünkğ blastokist asamasında değiller bunlardan 5. Güne ulaşan olur bekleyelim ve yarışı kazananı görelim dedi. Bende endişeliydim daha önce 3.gün embriyosu tutundu yine 3 olsun diye ama
5. Güne ulaşan daha kaliteli olacağını söyleyip bekledik. Hatta sordum onların 2si 3. Gün embriyoduyken tuttu yine 3 olsun defiğimde eğer bekleseydik ozaman onlar zaten 5e ulaşacaklarmış şansına ikiside iyiymiş demişlerdi. Şimdi 5. Gün embriyosu yaptık kısmet artık test günü göreceğiz.

Saye- inşallah kalitelilerdir o zaman ya kızlar o kadar çok hamilelik hapı kullanıyorumki sonuç negatif olmaz inşallah hiçbirimizin rahim düzenleyici duvar kalınlaştırıcı düşük önleyici sanki hamileyim gibi

İşte kısmeti yoksa maalesef ne yapsak olmuyor. Benim beşinci gün embriyolarım embriyoloğa göre süperdi. Tutmaması için hiç bir sebep yoktu. Ama işte Allah ol demedi . Birde onlar embriyoskop ve mşkroçiple seçilmişti. Üçüncü gün olanlarsa klasik yöntemle döllendirildi. İki ayrı merkezde denedim bumları

İnşallah kalitelilerdir inşallah sana sağlıklı evlat olurlar. Nasip kısmet bir yerden sonrası elimizden geleni yapıyoruz veren Allah. Benim arkadaşım düşük amh ve azospermle üç embriyosu oldu birini döndürdü. İkisi transfer edildi kızı kucağında. Ama bizde görünen yek sorun pco 4. Denememi yapıyorum nasip olmadı şimdiye kadar. Şimdi hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah

İnşallah canım benim allah tez zamanda kavuştursun peki kalite olup olmadıkları ne zaman belli oluyor

İnşallah canım benim allah tez zamanda kavuştursun peki kalite olup olmadıkları ne zaman belli oluyor
Ona embriyolog bölünmesine, hücre sayısına vs bakarak karar veriyor canım. Bana söylediği o şekildeydi. Misal bir embriyonun çok hızlı bölünmesini de çok yavaş bölünmesini de istemeyiz demişti. Aminn inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz hayırla sağlıkla

Bakalım bana ne zaman transfer yapıcaklar o zaman söylerler heralde

Klasik yöntem nasıl oluyor

Ayy ne güzel takvimide eklemişsin darısı burdaki herkese ve bana inşallah rabbim hamile kalıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inş canım. Seni bundan sonra transferdon sonraki 3. Gün ya da büyük ihtimal 5. Gün ararlar cnm. Allah inş sana da sağlıklı gebelikler nasip eder inş canımmm

Bakalım bana ne zaman transfer yapıcaklar o zaman söylerler heralde
Seni hergün bilgilendirir canım embriyolog . Sonrada transfer tarihini netleştirir. Allah hayırlısını versin
Klasik yöntem nasıl oluyor
Eönriyoskopta embriyo 24 saat kameralarla an be an izlenebiliyormış ve embriyoskop anne rahmini taklit ediyormuş. Klasik yöntemdeyse embriyolar gün içerisinde dışarı çıkarılıp kontrol ediliyormuş. Dış ortamla temasta çok iyi görüşmüyormuş. Embriyoskopta embriyo dışarı çıkarılmıyor. Bildiğim bunlar

Teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…