2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Nasıl bekliyosun hala ya ben elli kere yaptırmıştım ne zaman yaptırcaksın meraktan ölcez yaptır artık
mecbur bekliyorum. Kansız kaldım, Salı tekrar vermek zorundayım, iki gün sonra da tekrarla diyorlar. Eşim 3 tane daha gebelik testi almış. Kan testine kadar onlarla idare edeceğim

Evet embriyoskopta inkübütor şartları altında 7/24 kamera sistemiyle embriyolar takip ediliyor inkübütörden çıkmadığı için ısı değişikliğine maruz kalmıyor ve 7/24 kamerayla gözlendiği için her hareketleri bölünmeleri kayıt altında olup bölünme saatleri vs en iyisini bulma içinde şansı artıyormuş ama embriyoskop olmayan merkezlerdede bu ısı değişikliklerinden etkilenmesin diye öZel solüsyon damlatıyorlarmış

Canim yaaa super bi deger maasallah
allah tamamina erdirsin
Cok sevindim darisi bize
Belirtim varmiydi azcik anlatsana

Bende prolutex vuruyorum hergun

Bende prolutex var canim senn bunu mu diyosun

Super canimm masallah cok sevindim
Saglikla devam etsnler insallah

Gününde veririm canım :)
Hayırlısı canım :)

Çok sevindim canım, maşallah, inşallah hepsi dollenir :)
Eki Görüntüle 2202131

Kizzz iyice koyulanmiss maasallah
Garanti artikkk gelmis bebiss yekmi ciftmi bakalim onu ogrencez az kaldii

Kızlar aradılar beni 12 yumurtadan 6 tanesi olgunmuş 5 tanesi döllenmiş tecrubesizim ama kötü gibi sonuç az değil mi ne diyosunuz

Hic kotu degil sonucta 5 embriyo mu koydurucaksinki
Bir tane 2 tane saglikli olsun yeterki onemli olan o.

Aynen canim ben bununla ilgili video izledim bugun. icim rahat kamera sistemi olmasa da.

Kizlar cok afedersiniz ishl olmusum. Tetradoxtan sonra 1 bardak ilik sut icmistim. Bu sebep olmus olabilir mi? Bide kayisiyi bugun cok yedim anam karin agrisindan geberdim resmen

Neyse kan testimize az kaldı, sen benden oncesin. Inşallah pozitifi göreceğiz
Kizlar cok afedersiniz ishl olmusum. Tetradoxtan sonra 1 bardak ilik sut icmistim. Bu sebep olmus olabilir mi? Bide kayisiyi bugun cok yedim anam karin agrisindan geberdim resmen
Az Türk kahvesine limon sık ye. Ishali kesiyor

Kızlar bugün hiç yazamadım da okuyamadım da opu wardi bugün 15 yumurta toplanmış. Gün gün bilgi vereceklermiş öyle dediler. Yalniz ben yürüyemiyorum çok agrım war bu kaç gün sürer ki çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…