Takviminde çok yakışmış canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimCanım benim 19 yumurtadan 13 döllenmişti 5. Gün transfere sadece 2 tane iyi kalite kaldı, onlar da tuttu:)
sende yakın zamanda koyucan takvim inşAllah :) Bende 10 kasımdan sonra koyucam inşAllahTakviminde çok yakışmış canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Inşallah canım, inşallah, hepimizin bir gebelik takvimi olacak :))sende yakın zamanda koyucan takvim inşAllah :) Bende 10 kasımdan sonra koyucam inşAllah
Ay saol cnm bakalım yarın keseyi görmek için gidicemTakviminde çok yakışmış canım, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Inşallah canımAy saol cnm bakalım yarın keseyi görmek için gidicembence seni de yakında aramızda görücez inşallah tabii
Sağol canım darısı sizlere olsun. Kan sonucundan sonra rahatlayacagım :)C cantanem canm benm coookkk sevindim mm hayrli ugurlu oksun insalalhhh benm içimdeki ses zaten seninknin tutacağıni hissediyordu :))Orkide_sever opu hayrli olsun kuzumm
Sağol canım darısı sizlere olsun. Kan sonucundan sonra rahatlayacagım :)
Nasıl bekliyosun hala ya ben elli kere yaptırmıştım ne zaman yaptırcaksın meraktan ölcez yaptır artık
Seni hergün bilgilendirir canım embriyolog . Sonrada transfer tarihini netleştirir. Allah hayırlısını versin
Eönriyoskopta embriyo 24 saat kameralarla an be an izlenebiliyormış ve embriyoskop anne rahmini taklit ediyormuş. Klasik yöntemdeyse embriyolar gün içerisinde dışarı çıkarılıp kontrol ediliyormuş. Dış ortamla temasta çok iyi görüşmüyormuş. Embriyoskopta embriyo dışarı çıkarılmıyor. Bildiğim bunlar
Allah razi olsun fatmacimmm. Hos geldin nerelerdeydin sen yaaC cantanem canm benm coookkk sevindim mm hayrli ugurlu oksun insalalhhh benm içimdeki ses zaten seninknin tutacağıni hissediyordu :))Orkide_sever opu hayrli olsun kuzumm
geldi kızlar 4+12
beta hcg 945,9 çok şükür. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
dün parmagından böbregine her yerini saydım sağlıklı olsun diye dua ettim
nasıl bir değer öncekinden fazla geldi yorumlanıyor mu bu
aynen zor bulunca endişelenmeden edemeyecegiz gibi hic kucagımıza alana kadar
amin canım hepimiz için hayırlısı olur sağlıklı olur inşallah
benim gibi enox kullanan var mı kızlar? Bi de daha once progesteron hormonu için crinone jel kullanıyordum bu sefer prolutex igneye gectim var mı benim gibi prolutex kullanan başka
Ne için kullanıyosun canım sen bunu bana progesteron yerine verdi öyle fwnaki geçmiyo acısı alışırım heralde zamanla
İnşallah olsunda iğneye razıyım dediğin gibi geçiyo gidiyo zaman şahin bey sana vermedi heralde bu iğneden bana bundan verdi ya
Kizlarrrr aradilar hastaneden 16 tane yumurta toplanmisti biliyosunuz. bunlardan 11 tanesi olgunmus. 9 tanesi dollenmis. Ayy rabbim minnaklarimin boyle devam etmesini saglasin. Basta doktor 3 olgun goruyorum demisti sonra 6 demisti Allah biliyo icim burkulmustu cok yok yaa sorun cikarsa diye. Ama suan bu haberi almak cok mutlu etti.
Gününde veririm canım :)
Hayırlısı canım :)
Çok sevindim canım, maşallah, inşallah hepsi dollenir :)
Eki Görüntüle 2202131
Kızlar aradılar beni 12 yumurtadan 6 tanesi olgunmuş 5 tanesi döllenmiş tecrubesizim ama kötü gibi sonuç az değil mi ne diyosunuz
Aynen canim ben bununla ilgili video izledim bugun. icim rahat kamera sistemi olmasa da.Evet embriyoskopta inkübütor şartları altında 7/24 kamera sistemiyle embriyolar takip ediliyor inkübütörden çıkmadığı için ısı değişikliğine maruz kalmıyor ve 7/24 kamerayla gözlendiği için her hareketleri bölünmeleri kayıt altında olup bölünme saatleri vs en iyisini bulma içinde şansı artıyormuş ama embriyoskop olmayan merkezlerdede bu ısı değişikliklerinden etkilenmesin diye öZel solüsyon damlatıyorlarmış
Neyse kan testimize az kaldı, sen benden oncesin. Inşallah pozitifi göreceğizCanim yaaa super bi deger maasallah
allah tamamina erdirsin
Cok sevindim darisi bize
Belirtim varmiydi azcik anlatsana
Bende prolutex vuruyorum hergun
Bende prolutex var canim senn bunu mu diyosun
Super canimm masallah cok sevindim
Saglikla devam etsnler insallah
Kizzz iyice koyulanmiss maasallah
Garanti artikkk gelmis bebiss yekmi ciftmi bakalim onu ogrencez az kaldii
Hic kotu degil sonucta 5 embriyo mu koydurucaksinki
Bir tane 2 tane saglikli olsun yeterki onemli olan o.
Az Türk kahvesine limon sık ye. Ishali kesiyorKizlar cok afedersiniz ishl olmusum. Tetradoxtan sonra 1 bardak ilik sut icmistim. Bu sebep olmus olabilir mi? Bide kayisiyi bugun cok yedimanam karin agrisindan geberdim resmen
Hemen denicem canim sagol karnim gacir gucur ediyo disardan duyuluyo resmen. Coluk cocuk guluyolar banaNeyse kan testimize az kaldı, sen benden oncesin. Inşallah pozitifi göreceğiz
Az Türk kahvesine limon sık ye. Ishali kesiyor
Kuru Türk kahvesine sıkıyorsun bu arada tatlı kaşığı ile yutabilirsin, yanına da bir bardak su al ve iç :) hemen kesecekHemen denicem canim sagol karnim gacir gucur ediyo disardan duyuluyo resmen. Coluk cocuk guluyolar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?