Gecmis olsun canimm. Ben iki uc gune toparladim.Kızlar bugün hiç yazamadım da okuyamadım da opu wardi bugün 15 yumurta toplanmış. Gün gün bilgi vereceklermiş öyle dediler. Yalniz ben yürüyemiyorum çok agrım war bu kaç gün sürer ki çok fena
Off insallh bnde toplarım adım atamıyorum çünkü.Gecmis olsun canimm. Ben iki uc gune toparladim.
Hic kotu degil sonucta 5 embriyo mu koydurucaksinki
Bir tane 2 tane saglikli olsun yeterki onemli olan o.
Neyse kan testimize az kaldı, sen benden oncesin. Inşallah pozitifi göreceğiz
Az Türk kahvesine limon sık ye. Ishali kesiyor
Gecmis olsun canimm. Hayirli olsun. Neden bu denli kotu oldun ki?Kızlar bugün hiç yazamadım da okuyamadım da opu wardi bugün 15 yumurta toplanmış. Gün gün bilgi vereceklermiş öyle dediler. Yalniz ben yürüyemiyorum çok agrım war bu kaç gün sürer ki çok fena
Hicbir fikrim yokki cnm ya çıktığından beri.kotuyum.. ağrıyor kasiklarlarimGecmis olsun canimm. Hayirli olsun. Neden bu denli kotu oldun ki?
Geçmiş olsun canım bende öyle çektim. 2 güne geçer inşallah :)Kızlar bugün hiç yazamadım da okuyamadım da opu wardi bugün 15 yumurta toplanmış. Gün gün bilgi vereceklermiş öyle dediler. Yalniz ben yürüyemiyorum çok agrım war bu kaç gün sürer ki çok fena
Bende pazartesiyi saliya bağlayan gece 12 de yaptiracagim, eşim işe gidiyor. Benden meraklı, öyle yaparız dedisaka maka 3 gun kaldi bugunu saymiyorum artikkk
Inşallah cnm.. çok fena ya geçsin insallh insan tuvalete girince ağlar mi :))Geçmiş olsun canım bende öyle çektim. 2 güne geçer inşallah :)
Yumurta sayında iyi. Inşallah hepsi kaliteli bir şekilde dollenir
Ameliyat acısı gibi oluyor. Biliyorum ama 2 güne geçecek merak etmeInşallah cnm.. çok fena ya geçsin insallh insan tuvalete girince ağlar mi :))
Inşallah cnm :)Ameliyat acısı gibi oluyor. Biliyorum ama 2 güne geçecek merak etme
Çok teşekkürler Allah hepimizin yüzünü güldürsünCanim yaaa super bi deger maasallah
allah tamamina erdirsin
Cok sevindim darisi bize
Belirtim varmiydi azcik anlatsana
Bende prolutex vuruyorum hergun
Bende prolutex var canim senn bunu mu diyosun
Super canimm masallah cok sevindim
Saglikla devam etsnler insallah
Kizzz iyice koyulanmiss maasallah
Garanti artikkk gelmis bebiss yekmi ciftmi bakalim onu ogrencez az kaldii
Hic kotu degil sonucta 5 embriyo mu koydurucaksinki
Bir tane 2 tane saglikli olsun yeterki onemli olan o.
Canimm benimm hosbuldum vallahi kış temizliği yapıyordum baya uzun sürdü araya misafrlerim çok geldi gitti öyle uğraştım çok şükür artk tekrar döndüm aranıza sen nasılsın iyisn insallahAllah razi olsun fatmacimmm. Hos geldin nerelerdeydin sen yaa
Canim noldu pihtilasma testini yazdimi doktorunKizlar kan pihtilasmasi testi icin hastaneye geldim umarim doktor yazar bu testleri
Iyiym cok sukur canimm. Oksurdukce hafif agrim oluyo onun disinda normal hayatim agrim kanamam olmadi.Canimm benimm hosbuldum vallahi kış temizliği yapıyordum baya uzun sürdü araya misafrlerim çok geldi gitti öyle uğraştım çok şükür artk tekrar döndüm aranıza sen nasılsın iyisn insallah
Gunaydin yazdi hemde sadece pihtilasma degil genetikleride yazdi kromozonlara falan bakilani eşiniz niye gelmedi dedi onunkinede bakilmasi gerekiyor dedi bende o sonra gelicek dedim testlerden kan aralik başi digeri daha gec cikiyormuşCanim noldu pihtilasma testini yazdimi doktorun
Günaydın canım :)Günaydın kızlar yeni bir gün daha başlıyor şafak azalıyor. Hiçbir belirtinin olmamasının gerginliği var üstümde
Canım seninbugün testin varmı?Günaydın canım :)
Evet az kaldı, illa belirti olacak diye bişey yok, inşallah pozitifi göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?