- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 303
- 34
Canım seninbugün testin varmı?
ben pazartesi akşam yaptırıyorum 3 gün kaldı :)
Hayır canım, transferde ağrı olmuyor. Bazı kişilerde yumurta toplama işlemi sonrası karın içinde acı hissi oluyor. Ben 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Ilkinde olmadı ama ikisinde oldu. Zaten transfer ağrısız olduğu için anestezi falan vermiyorlar ve cok kısa süren bir işlem :)C A N O bu transfer de de böyle ağrılar olucak mi acaba ..
Eki Görüntüle 2202396
Masallah
sağolun kızlar. Rabbim sizede nasip etsin. Her gün test yapa yapa bi hal oldum. Bu beşinciC A N O anam anam bu çizgiler iyice belirginleşmiş gebiş hanım :)
laiyka dinleme canım kendini bendede bir akıntı var afedersin adet oldum sanıp tuvalete koşuyorum kafayı sıyırıcam :)
bi tek bu sabah sağ kasıkta ağrım oldu geçen seferki gebelikte belirtiler daha fazlaydı
aayyssee34 ayşecim çok sevindim sorunsuz testleri yazmalarına ben bi ilaç yazdırmak için 2 gündür hastane hastane geziyorum yazmıyolar
Bende de akıntı arttı. Tuvaletten çıkamıyorum, sürekli idrara sıkışıgım, kasık ağrısı arada oluyor. OkadarC A N O anam anam bu çizgiler iyice belirginleşmiş gebiş hanım :)
laiyka dinleme canım kendini bendede bir akıntı var afedersin adet oldum sanıp tuvalete koşuyorum kafayı sıyırıcam :)
bi tek bu sabah sağ kasıkta ağrım oldu geçen seferki gebelikte belirtiler daha fazlaydı
aayyssee34 ayşecim çok sevindim sorunsuz testleri yazmalarına ben bi ilaç yazdırmak için 2 gündür hastane hastane geziyorum yazmıyolar
Bende şaşaırdım bu kadar kolay olmasını beklemiyordum doktor hanım çok anlayışlı ve kibardı durumumuzu anlatınca yazdı şimdi sonuçların çıkmasını bekleyeceğim.C A N O anam anam bu çizgiler iyice belirginleşmiş gebiş hanım :)
sağolun kızlar. Rabbim sizede nasip etsin. Her gün test yapa yapa bi hal oldum. Bu beşinciinşallah beni yanitlmiyordur, testler
Tamm cnm saol.. bu arada maşallahHayır canım, transferde ağrı olmuyor. Bazı kişilerde yumurta toplama işlemi sonrası karın içinde acı hissi oluyor. Ben 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm. Ilkinde olmadı ama ikisinde oldu. Zaten transfer ağrısız olduğu için anestezi falan vermiyorlar ve cok kısa süren bir işlem :)
3 gün daha sabredeyimGit kan ver kurtul :))))
Tamm cnm saol.. bu arada maşallah
Masallah canim cok belirgin iyi dayandin. 12 gunu doldurmaya.Eki Görüntüle 2202396
Bende crinone jeli yazdirmak istiyorum ama onumu yazdiramiyosun canim. Hangi ilaclar sorun oluyoC A N O anam anam bu çizgiler iyice belirginleşmiş gebiş hanım :)
Kansızlık var elim ayağım usuyor, yoksa çoktan vermiştimMasallah canim cok belirgin iyi dayandin. 12 gunu doldurmaya.
Ilk sen ve P Purple07 verecek kan. Hayırlı haberlerle gelinCanım benim normlde pazar ama haftasonu olduğu için pzt sabah veririm
C A N O canım maşallah senin oldu bu iş. Şimdi acaba çift kesemi tek kesemi? Bence bukadar koyu idrarda çıktığına göre ikiz bile olabilir
Çok pis gaza getiririm :) sen bana bakma dayana biliyorsan bekle 3 gün daha3 gün daha sabredeyim
Hmmm :) bekleyeceğim, şunun şurasında pazartesiye ne kaldıÇok pis gaza getiririm :) sen bana bakma dayana biliyorsan bekle 3 gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?