2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hiç bilmiyorum canım ya, ilaçlar yapar mı acaba diye bile aklıma geliyor. Progestan kapsül fitil şeklinde, estrofem, bide clexane kullanıyorum. Yapmaz her halde.

Hayırlısı olsun, sağlıkla olsun gerisi önemli değil

İlaç değildir artık bu benim ilaçtan çift çizgi çıktığında günden güne kayboluyodu çizgi senin günden güne koyulaşıyo bu değerin arttığını gösterir ve hala kan testi yapmamana çok şaşıyorum git yap artık ben senin hamile olduğuna eminim

Valla bende şaşkınım nasıl dayandim bilmiyorum sabrın sonu selamettir, o pazartesi mecbur gelecek

Benimde 5. Gün emriyosuydu. 2 tane transfer edildi. Ben 4. Günden beri yapıyorum idrar testi, silik çıkıyor. Bugün 8. Gün

yarında yapsan çıkar bence bende başlarım o zaman 4. günden:)

Hadi gozun aydin canimmm. Masallah masallahhh bak uzulmene degmedi gordun mu

ben yinede stresliyim canım dondurulcak kalmassa diye korkuyorum optan baya tırstım.sende durumlar ne?

Ben 29 ekimde transfer oldum tahlil tarihim 10 kasım beni,mde 5. gün dondurulmuş embriyoydu ben test gününü beklerim ama :)

ay bende bekleyemem beni bırak eşim beklemez aşılamada bile almıştı 1 poşet test hergün yapmıştık

Hayırlısı canım, sen bana bakma. 6. Günden sonra yaparsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…