Hiç bilmiyorum canım ya, ilaçlar yapar mı acaba diye bile aklıma geliyor. Progestan kapsül fitil şeklinde, estrofem, bide clexane kullanıyorum. Yapmaz her halde.Canım benim normlde pazar ama haftasonu olduğu için pzt sabah veririm
C A N O canım maşallah senin oldu bu iş. Şimdi acaba çift kesemi tek kesemi? Bence bukadar koyu idrarda çıktığına göre ikiz bile olabilir
Hiç bilmiyorum canım ya, ilaçlar yapar mı acaba diye bile aklıma geliyor. Progestan kapsül fitil şeklinde, estrofem, bide clexane kullanıyorum. Yapmaz her halde.
Hayırlısı olsun, sağlıkla olsun gerisi önemli değil
Valla bende şaşkınımİlaç değildir artık bu benim ilaçtan çift çizgi çıktığında günden güne kayboluyodu çizgi senin günden güne koyulaşıyo bu değerin arttığını gösterir ve hala kan testi yapmamana çok şaşıyorum git yap artık ben senin hamile olduğuna eminim
10 kasım ctesi daha çok var :)akademi1994 Test günün nezaman
Crinone jel tabiki :) bide estrofem günde 6 tane içiyorum onuda yazdırım dedim sıkıntı oldu bitek clexane ı yazıyolar sıkıntısızBende crinone jeli yazdirmak istiyorum ama onumu yazdiramiyosun canim. Hangi ilaclar sorun oluyo
Hadi hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşAllahKızlar embriyolog aradı 3 tanesi kaliteliymiş pazartesi transfer olcakmış
:) yok kız niye zıplim, eşimle çocuğu zıplatırımC A N O masallah kizzzz. Dayan dayan pazartesi yaptir yuksek degerleri gor. Ama mutluluktan atlayip ziplamaya kalkma
gözün aydın canım, sımsıkı tutunsunlar sana,Kızlar embriyolog aradı 3 tanesi kaliteliymiş pazartesi transfer olcakmış
Transferden sonra 12. Gün kan testi oluyor :)Amin inşallah 5. Gün embriyosu oluyo ne olcak bakalım kaç gün sonra çıkıyodu sonuç heycanlı bekleyişe az kaldı
Transferden sonra 12. Gün kan testi oluyor :)
Benimde 5. Gün emriyosuydu. 2 tane transfer edildi. Ben 4. Günden beri yapıyorum idrar testi, silik çıkıyor. Bugün 8. GünSenin kaçıncı gün embriyosuydu birde idrar testine kaçıncı günde başladın bende ona göre hazır edeyim
Ben 29 ekimde transfer oldum tahlil tarihim 10 kasım beni,mde 5. gün dondurulmuş embriyoydu ben test gününü beklerim ama :)Amin inşallah 5. Gün embriyosu oluyo ne olcak bakalım kaç gün sonra çıkıyodu sonuç heycanlı bekleyişe az kaldı
Ablam hadi kan vermeye gidelim dedi ben yok pztni beklicem dedim.Ben 29 ekimde transfer oldum tahlil tarihim 10 kasım beni,mde 5. gün dondurulmuş embriyoydu ben test gününü beklerim ama :)
Bende beklerim ne olur ne olmaz erkendir sonuç düşük çıkar ben kafama takarım ama aslında hamileyimdir falan gerek yok doktor ne derse onu yapım ben en iyisi işimi sağlama alım :)Ablam hadi kan vermeye gidelim dedi ben yok pztni beklicem dedim.
Hadi gozun aydin canimmm. Masallah masallahhh bak uzulmene degmedi gordun muKızlar embriyolog aradı 3 tanesi kaliteliymiş pazartesi transfer olcakmış
Benimde 5. Gün emriyosuydu. 2 tane transfer edildi. Ben 4. Günden beri yapıyorum idrar testi, silik çıkıyor. Bugün 8. Gün
Hadi gozun aydin canimmm. Masallah masallahhh bak uzulmene degmedi gordun mu
Ben 29 ekimde transfer oldum tahlil tarihim 10 kasım beni,mde 5. gün dondurulmuş embriyoydu ben test gününü beklerim ama :)
Hayırlısı canım, sen bana bakma. 6. Günden sonra yaparsın :)yarında yapsan çıkar bence bende başlarım o zaman 4. günden:)
ben yinede stresliyim canım dondurulcak kalmassa diye korkuyorum optan baya tırstım.sende durumlar ne?
ay bende bekleyemem beni bırak eşim beklemez aşılamada bile almıştı 1 poşet test hergün yapmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?