2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

E Ecino simdi aradilar canim. Cok sukur 9uda yola devam ediyormus bana da pazartesi transfer dedi. saatine karar verince haber verecegiz dedi. Rabbim hayirlisiyla bizimde hamislik haberimizi vermek nasip etsinnnn
Maşallah hulyacim, 9 tane çok iyi bir sayı, gerisini dondururlar. Rabbim tamamına erdirsin. Sımsıkı tutunsunlar :)

Maşallah hulyacim, 9 tane çok iyi bir sayı, gerisini dondururlar. Rabbim tamamına erdirsin. Sımsıkı tutunsunlar :)
Amin canim aminnn. Allah razi olsun. Insallah pazartesiye kadar hepsi guzelce gelisir. Kalani kesinlikle dondurtucam. Rabbim senin gibi hamislik haberini vermek nasip etsin

Amin canim aminnn. Allah razi olsun. Insallah pazartesiye kadar hepsi guzelce gelisir. Kalani kesinlikle dondurtucam. Rabbim senin gibi hamislik haberini vermek nasip etsin
amin, hepimiz hamilelik haberi verelim inşallah.
C A N O canım sen transferden sonra yattın mı napmak gerekiyor acaba?
Transferden sonra hastanede 3 saat yattım. Alakası var mı bilmiyorum ama oglumda da aynı şeyleri yapmıştım. Badem ve süt içtim. 2 saat tuvalete gitmedim. 2 saat geçince gittim. Arabada arka koltukta uzanarak eve geldim. Evde 2 gün yattım. Sonra evin içinde gezinerek geçirdim. Ananas suyu içtim. Hergün mutlaka süt. Dengeli beslenmek de önemli. Bu şekilde :)

Canim zaten idrara sıkısık transfer ediyolarmis bi de 2 saat nasil tuttunn. Anam ben patlarim galiba

Canim zaten idrara sıkısık transfer ediyolarmis bi de 2 saat nasil tuttunn. Anam ben patlarim galiba
Hiç sorma suyu içtim içtim, beni aldılar alt kata indirdiler. Üzerimi çıkarmadım bu arada sadece alt kısım yeterli dedi bayan. Üzerine onlugu giydim. Bekle dedi. Bekle Allah bekle, zaten sıkışıktım, giyindigim yerde wc ye gittim biraz olsun rahatladım. Çok sıkışık girmeyin. Sonra başınıza dert olur.

Ben varya akşama kadar tuttum :) sanki idrara çıkınca bebiş düşücekmiş gibi :) tamamen psikolojik aslında ama bende 3 gün yattım evde valla
Benim mesane kucuktur zaten az su icsen siserim gitmezsem olmaz. Ayy nasil yapicam yaa. bunun da bi bu durumundan korkuyom. orda kacirmasam bari

Benden 2 bardak boşalttırdılar :) çok sıkışıkmışım

Benim mesane kucuktur zaten az su icsen siserim gitmezsem olmaz. Ayy nasil yapicam yaa. bunun da bi bu durumundan korkuyom. orda kacirmasam bari
Ördek veriyorlar kalkmak istemiyorsan
Benden 2 bardak boşalttırdılar :) çok sıkışıkmışım
Ayy valla, bende napim wc ye geçtim. o yüzden çok icmemek gerekir. Zaten heyecan ve orası serin oluyor. Ister istemez psikolojik de olabilir. Sürekli idrar yapma isteği geliyor Orkide_sever canım sen 1 bardak iç yeter. Zaten kahvaltı falan yiyorsun tranferden önce, yeme içme serbest

Ayy serbest olmasi cok iyi ama saati onemli tabi. Sabah derlerse zorla biseyler yerim artik. Bu arada laparoskopiden cikincada cok sıkısmistim serum veriyolar surekli kalkicam dedim izin vermediler. Ordek mordek hak getire nasil dolmusum. ben yinede dinlemedim kalktiydim. Ama bunda yatmak zorundayimmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…