2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bana bunda başını bile kaldırma dedi yardımcı bayan. Başımın altında yastık bile yoktu valla 2 saat dayandım ama gel bana sor Allah yardımcınız olsun

C A N O kız ultrasona sokuolar beni diolar sen bi bardak boşalt bi bardak daha boşalt falan dedim ben bu kadar nasıl sıkışık olabiliyorum hayret :)
Orkide_sever kuzum sen kahvaltını et transferden önce 1-2 bardakta su iç sonrası Allah kerim benim gibi bardak bardak boşaltma sonra :) bizim klinikte transferden önce sıkışık olup olmadığına bakıp öle ameliyathaneye alıolar seni transfer için

Hayirli olsun canimm masallah. Genelde 2. Gun gelisimi iyiyse transfere karar veriyolar. Yani 2. Gunu kalite acisindan daha belirleyici oluyormus. Insallah hepsi tam hizz devam eder bolunmeyeee

Bana bunda başını bile kaldırma dedi yardımcı bayan. Başımın altında yastık bile yoktu valla 2 saat dayandım ama gel bana sor Allah yardımcınız olsun
benim doktorumda sürekli sesleniodu bana ilknur sakın başını kaldırma dedim tamam hocam koy sen bebelerimi ben kaldırmıorum başımı :) bende odada yastıksız yattm

Çok çok iyi canım, benim 19 taneden 3 tane kalmıştı sen düşün :) onlar seni arayıp bilgi verirler. Büyük ihtimal sayı yüksek olduğu için 5.gun embriyosu olur :) hayırlı olsun.
En kucuk boy siseler var yaa 1 bardaklik. Ondan dediydim. Orda cisli hulya diye adimi cikarmak istemiyorum
Sonra ibrahim Tatlises den Hülya şarkısını çalarlar bak. Hulyaa derdini söyle, Hulyaa neden böyle

şaka biyana sorunsuz atlatirsin bunuda

benim doktorumda sürekli sesleniodu bana ilknur sakın başını kaldırma dedim tamam hocam koy sen bebelerimi ben kaldırmıorum başımı :) bende odada yastıksız yattm
Ayy rabbim bunca emek bunca cabaaaa karsiliksiz koymasin.

Yaa sen bunu transfer esnasında mı yaşadın, yoksa önce wc ye mi gönderdiler
demek ki var bir bildikleri başımız yüksekte olmamalı

Amin canim insallahhh. Ayy bu sarki haricinde hepsini calsinlar ilkokuldan beri ayni geyige maruzum. Bazen esimde yapiyo terlik firlatiyorum

Ben varya akşama kadar tuttum :) sanki idrara çıkınca bebiş düşücekmiş gibi :) tamamen psikolojik aslında ama bende 3 gün yattım evde valla
Benim bir yakınımda tüp bebekte çok tedirgin olmuştu senin gibi idrarını yapınca düşecek diye hemşiresi dediki; bunu eşinle çocuk yapıyormuş gibi düşün. Normal yollardan bebek denediğinde spermler vajene bırakıldığında kalkp tuvalete gidiyorsun duşunu alıyorsun buda onun gibi birşey. Tutunacağı varsa tutunur için rahat olsun düşmez demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…