Bana bunda başını bile kaldırma dedi yardımcı bayan. Başımın altında yastık bile yoktuAyy serbest olmasi cok iyi ama saati onemli tabi. Sabah derlerse zorla biseyler yerim artik. Bu arada laparoskopiden cikincada cok sıkısmistim serum veriyolar surekli kalkicam dedim izin vermediler. Ordek mordek hak getire nasil dolmusum.ben yinede dinlemedim kalktiydim. Ama bunda yatmak zorundayimmmm..
Hayirli olsun canimm masallah. Genelde 2. Gun gelisimi iyiyse transfere karar veriyolar. Yani 2. Gunu kalite acisindan daha belirleyici oluyormus. Insallah hepsi tam hizz devam eder bolunmeyeeeKızlar embriyolog aradı dediki 15 yumurtadan 1 i gelişmemiş 3 u döllenmemiş 11 yumurta döllenmiş.. iyi bisey mi dün toplanmıştı daha .. iyi olup olmadığını hangi gün öğreniriz 5.güne gelince mi belli olur
benim doktorumda sürekli sesleniodu bana ilknur sakın başını kaldırma dedim tamam hocam koy sen bebelerimi ben kaldırmıorum başımı :) bende odada yastıksız yattmBana bunda başını bile kaldırma dedi yardımcı bayan. Başımın altında yastık bile yoktuvalla 2 saat dayandım ama gel bana sor Allah yardımcınız olsun
Çok çok iyi canım, benim 19 taneden 3 tane kalmıştı sen düşün :) onlar seni arayıp bilgi verirler. Büyük ihtimal sayı yüksek olduğu için 5.gun embriyosu olur :) hayırlı olsun.Kızlar embriyolog aradı dediki 15 yumurtadan 1 i gelişmemiş 3 u döllenmemiş 11 yumurta döllenmiş.. iyi bisey mi dün toplanmıştı daha .. iyi olup olmadığını hangi gün öğreniriz 5.güne gelince mi belli olur
Sonra ibrahim Tatlises den Hülya şarkısını çalarlar bak. Hulyaa derdini söyle, Hulyaa neden böyleEn kucuk boy siseler var yaa 1 bardaklik. Ondan dediydim. Orda cisli hulya diye adimi cikarmak istemiyorum
Bana bunda başını bile kaldırma dedi yardımcı bayan. Başımın altında yastık bile yoktuvalla 2 saat dayandım ama gel bana sor Allah yardımcınız olsun
Ayy rabbim bunca emek bunca cabaaaa karsiliksiz koymasin.benim doktorumda sürekli sesleniodu bana ilknur sakın başını kaldırma dedim tamam hocam koy sen bebelerimi ben kaldırmıorum başımı :) bende odada yastıksız yattm
Yaa sen bunu transfer esnasında mı yaşadın, yoksa önce wc ye mi gönderdilerC A N O kız ultrasona sokuolar beni diolar sen bi bardak boşalt bi bardak daha boşalt falan dedim ben bu kadar nasıl sıkışık olabiliyorum hayret :)
Orkide_sever kuzum sen kahvaltını et transferden önce 1-2 bardakta su iç sonrası Allah kerim benim gibi bardak bardak boşaltma sonra :) bizim klinikte transferden önce sıkışık olup olmadığına bakıp öle ameliyathaneye alıolar seni transfer için
demek ki var bir bildikleribenim doktorumda sürekli sesleniodu bana ilknur sakın başını kaldırma dedim tamam hocam koy sen bebelerimi ben kaldırmıorum başımı :) bende odada yastıksız yattm
Amin canim insallahhh. Ayy bu sarki haricinde hepsini calsinlar ilkokuldan beri ayni geyige maruzum. Bazen esimde yapiyo terlik firlatiyorumÇok çok iyi canım, benim 19 taneden 3 tane kalmıştı sen düşün :) onlar seni arayıp bilgi verirler. Büyük ihtimal sayı yüksek olduğu için 5.gun embriyosu olur :) hayırlı olsun.
Sonra ibrahim Tatlises den Hülya şarkısını çalarlar bak. Hulyaa derdini söyle, Hulyaa neden böyle
şaka biyana sorunsuz atlatirsin bunuda
Amin şekerim valla cümlemizin yüzüne baksın kurban olduğum AllahımAyy rabbim bunca emek bunca cabaaaa karsiliksiz koymasin.
AminAyy rabbim bunca emek bunca cabaaaa karsiliksiz koymasin.
Yoksa bana da mı atacan bişeyAmin canim insallahhh. Ayy bu sarki haricinde hepsini calsinlar ilkokuldan beri ayni geyige maruzum. Bazen esimde yapiyo terlik firlatiyorum
Transferden önce :)Yaa sen bunu transfer esnasında mı yaşadın, yoksa önce wc ye mi gönderdiler
demek ki var bir bildikleribaşımız yüksekte olmamalı
Hmm iyi ozaman. Bende sandım transfer esnasında nasıl oluyorTransferden önce :)
Yok kizzz. Bebisli insana yapilir mi Allah carpar yoksaaaYoksa bana da mı atacan bişey
Ayy canım, sende bebeli olacaksın inşallahYok kizzz. Bebisli insana yapilir mi Allah carpar yoksaaa
Insallah canim. Rabbim hayirlisiyla herkese nasip etsinnn. Evlerimiz bebek bezi koksun. Kusmuklu tisortlerle dolsunAyy canım, sende bebeli olacaksın inşallah
Kusmuktan çok çektim, oğlumda 40 gunlukken reflü çıktı. Hep kusardi, inşallah bu sefer ki böyle olmaz. :) aminInsallah canim. Rabbim hayirlisiyla herkese nasip etsinnn. Evlerimiz bebek bezi koksun. Kusmuklu tisortlerle dolsun
El kadar bebe de ne reflusu kizzz. Hemen duzeltim.. saglikli sihatli bebislerimiz olsun. Normal kussunlarKusmuktan çok çektim, oğlumda 40 gunlukken reflü çıktı. Hep kusardi, inşallah bu sefer ki böyle olmaz. :) amin
Valla kız bende korktum emzriyordum, burnundan ağzından çıktı. Korktum. Sonra böyle böyle devam etti. Üstüm oturduğum yer batardi. Bebek reflüsu aminEl kadar bebe de ne reflusu kizzz. Hemen duzeltim.. saglikli sihatli bebislerimiz olsun. Normal kussunlarabartmadan cok batirmadannn
Benim bir yakınımda tüp bebekte çok tedirgin olmuştu senin gibi idrarını yapınca düşecek diye hemşiresi dediki; bunu eşinle çocuk yapıyormuş gibi düşün. Normal yollardan bebek denediğinde spermler vajene bırakıldığında kalkp tuvalete gidiyorsun duşunu alıyorsun buda onun gibi birşey. Tutunacağı varsa tutunur için rahat olsun düşmez demiştiBen varya akşama kadar tuttum :) sanki idrara çıkınca bebiş düşücekmiş gibi :) tamamen psikolojik aslında ama bende 3 gün yattım evde valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?