- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Cok sukur oglumda bu yasina kadar hastalik ne bilmediydim. Ikinci de abisine ceksinnn aminnnValla kız bende korktum emzriyordum, burnundan ağzından çıktı. Korktum. Sonra böyle böyle devam etti. Üstüm oturduğum yer batardi. Bebek reflüsu amin
Inşallah cnm insallh çok güzelmiş buları duymak ya :)Hayirli olsun canimm masallah. Genelde 2. Gun gelisimi iyiyse transfere karar veriyolar. Yani 2. Gunu kalite acisindan daha belirleyici oluyormus. Insallah hepsi tam hizz devam eder bolunmeyeee
Ayy saol hayırlısı bakalım:)Çok çok iyi canım, benim 19 taneden 3 tane kalmıştı sen düşün :) onlar seni arayıp bilgi verirler. Büyük ihtimal sayı yüksek olduğu için 5.gun embriyosu olur :) hayırlı olsun.
Sonra ibrahim Tatlises den Hülya şarkısını çalarlar bak. Hulyaa derdini söyle, Hulyaa neden böyle
şaka biyana sorunsuz atlatirsin bunuda
Canim sen bunu yarin sabah tekrar yap.Kizlar ya bgn disari attim kendimi geziyorum sabahtan beri simdi geldim eve
Sabah ben bi cilginlik yapip test yaptim bisey cikmadi attim cekmeceye ciktim. Simdi oglen gelince teste baktim silik cizgi cikmis Dikkate alinmaz normalde bu 5 dk dan sonra degerlendirmeyin diyolar ama simdi hen ister istemez heveslendim ya. Offf nolcak
Aynen canim insan cok mutlu oluyor. Tarifsiz bi duygu simdiden iyi olduklarinin haberini almak.Inşallah cnm insallh çok güzelmiş buları duymak ya :)
Canim sen bunu yarin sabah tekrar yap.
Canımm hiç idrarla uğraşıp kafanı karıştırma git acile kan verZaten farz oldu var bitane daha elimde pazar yaparim onu diyodum ama
Yapip kurtulmak var. Varsa daha net cikmasi lazim 1 gunde de olsa dimi.
Icine kurt dustu belliki canim ama gunune kadar bekle biraz daha derim.Zaten farz oldu var bitane daha elimde pazar yaparim onu diyodum ama
Yapip kurtulmak var. Varsa daha net cikmasi lazim 1 gunde de olsa dimi.
Inşallah canım :)Cok sukur oglumda bu yasina kadar hastalik ne bilmediydim. Ikinci de abisine ceksinnn aminnn
Bana silik bir çizgi var gibi geldi canım :) ve senin ikinci gün transferi böyle çıkması çok normal.Kizlar ya bgn disari attim kendimi geziyorum sabahtan beri simdi geldim eve
Sabah ben bi cilginlik yapip test yaptim bisey cikmadi attim cekmeceye ciktim. Simdi oglen gelince teste baktim silik cizgi cikmis Dikkate alinmaz normalde bu 5 dk dan sonra degerlendirmeyin diyolar ama simdi hen ister istemez heveslendim ya. Offf nolcak
bende mide sorunu yok ama başım dönüyor gibi oluyor :) ben ilk hamileligimde de bulantı sorunu yasamamistimC A N O canım senin midende bi ekşime kaynama varmı? Özellikle sabahları?
Eki Görüntüle 2202396
ben pazartesi akşam yaptırıyorum 3 gün kaldı :)
Canımm hiç idrarla uğraşıp kafanı karıştırma git acile kan ver
Kendini korkutma, sakin ol. Zaten pazartesi gününe az kaldı :)Pazartesi kan test gunum o gunu bekliycem cnm ya. Dedigi gibi 2.gun transferi bgn 9.gunum daha Suan bisey varsa bile cikan deger 5 10 dur daha cok bana stres yaptiracak.
Son 2 gun disimi sikicam. Elimdeki testi belki yaparim napiyim ne varsa kismetimizde artik..Tekrar bakmamam lazimdi o teste ah kafam.
Pazartesi kan test gunum o gunu bekliycem cnm ya. Dedigi gibi 2.gun transferi bgn 9.gunum daha Suan bisey varsa bile cikan deger 5 10 dur daha cok bana stres yaptiracak.
Son 2 gun disimi sikicam. Elimdeki testi belki yaparim napiyim ne varsa kismetimizde artik..Tekrar bakmamam lazimdi o teste ah kafam.
Canım bence hamilesin benim ablamın 15 dk sonra çıkmıştı çizgisi o yüzden az bişey görünen çizgi olsa pozitif oluyo demekki kanda var oynama ben 2 senedir hep yapıyorum daha hiç test yanılıp çift öizgi olmadı inşallah bebişin tutunmuştur
Ayy sanki var gibi canimmm. Pazartesiye bisey kalmamis ama elinde madem 1 test var sabah ilk idrarla tekrar yapYarim saattir elimde geziyorum ya iyice akca pakca oldu bu test ya baksaniza o daginiklik gitti
Ayy sanki var gibi canimmm. Pazartesiye bisey kalmamis ama elinde madem 1 test var sabah ilk idrarla tekrar yap
Cizgi bariz var resimde cok gozukmuyodr belki ama iste onemli olan beklemis testteki cizgi ne kdr guvenilir olur..Var elimde yarin sabah yapicam ilk idrarla
Basinda bekliyecem bu sefer
Var kız bebis gelmiş.Cizgi bariz var resimde cok gozukmuyodr belki ama iste onemli olan beklemis testteki cizgi ne kdr guvenilir olur..Var elimde yarin sabah yapicam ilk idrarla
Basinda bekliyecem bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?