2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kizlar ya bgn disari attim kendimi geziyorum sabahtan beri simdi geldim eve
Sabah ben bi cilginlik yapip test yaptim bisey cikmadi attim cekmeceye ciktim. Simdi oglen gelince teste baktim silik cizgi cikmis Dikkate alinmaz normalde bu 5 dk dan sonra degerlendirmeyin diyolar ama simdi hen ister istemez heveslendim ya. Offf nolcak

Eklentiler

• IMG-20181102-WA0007.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 60
Ayy saol hayırlısı bakalım:)

Canim sen bunu yarin sabah tekrar yap.

Cok sukur oglumda bu yasina kadar hastalik ne bilmediydim. Ikinci de abisine ceksinnn aminnn
Inşallah canım :)
Bana silik bir çizgi var gibi geldi canım :) ve senin ikinci gün transferi böyle çıkması çok normal.
C A N O canım senin midende bi ekşime kaynama varmı? Özellikle sabahları?
bende mide sorunu yok ama başım dönüyor gibi oluyor :) ben ilk hamileligimde de bulantı sorunu yasamamistim

Eki Görüntüle 2202396
ben pazartesi akşam yaptırıyorum 3 gün kaldı :)

Canımm hiç idrarla uğraşıp kafanı karıştırma git acile kan ver

Pazartesi kan test gunum o gunu bekliycem cnm ya. Dedigi gibi 2.gun transferi bgn 9.gunum daha Suan bisey varsa bile cikan deger 5 10 dur daha cok bana stres yaptiracak.
Son 2 gun disimi sikicam. Elimdeki testi belki yaparim napiyim ne varsa kismetimizde artik..Tekrar bakmamam lazimdi o teste ah kafam.

Kendini korkutma, sakin ol. Zaten pazartesi gününe az kaldı :)

Canım bence hamilesin benim ablamın 15 dk sonra çıkmıştı çizgisi o yüzden az bişey görünen çizgi olsa pozitif oluyo demekki kanda var oynama ben 2 senedir hep yapıyorum daha hiç test yanılıp çift öizgi olmadı inşallah bebişin tutunmuştur

Insallah canim
Gercekten basta yapip beklemedim bi 10 dk filan sonra baksaydim hemen bakip kaldirdim cok umutsuzdum cnku.
Ama bilmiyorum o cizgi kacinci dk da cikti.
Umarim beni yaniltmaz..

Ayy sanki var gibi canimmm. Pazartesiye bisey kalmamis ama elinde madem 1 test var sabah ilk idrarla tekrar yap

Cizgi bariz var resimde cok gozukmuyodr belki ama iste onemli olan beklemis testteki cizgi ne kdr guvenilir olur..Var elimde yarin sabah yapicam ilk idrarla
Basinda bekliyecem bu sefer

Cizgi bariz var resimde cok gozukmuyodr belki ama iste onemli olan beklemis testteki cizgi ne kdr guvenilir olur..Var elimde yarin sabah yapicam ilk idrarla
Basinda bekliyecem bu sefer
Var kız bebis gelmiş. Benim ilk yaptığım test resimde hiç belli olmuyordu. Size diyordum ya, resim çekiyorum belli olmuyor. Çıplak gözle zor görüyorum diye. Senin ki baya belli. Yarın sabah ilk idrarinla yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…