2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Sagolun kizlar desteginiz icin
Insallah vardir
Hakkimda hayirliisi artik
endişelenme olacak canım :) valla ben bu sefer sanki tedavi olmuyormuşum gibi davrandım.
işten izin aldım ama yatmadım oyle hatta 3 gün sonra dısarı cıkmaya başladım. kendime yaptığım en iyi güzellikti valla bu.

Canım verecek olan Allah öyle büyükki olacaksa olduruyor. İlk tüp bebek denememde doktorumda bende umutsuzduk ve o nedenle çift embriyo transfer ettik geriyede dondurulacak embriyom kalmamıştı. 2 kasımda transfer oldum 3 kasımda ev taşıdım koli aç indir kaldır hiç dikkat edemedim kendime. Nasılsa tutmayacak başarı düşük diye evde temizledim yerleşirken okulada gittim hiç izin kullanmadım yatmadım bile. Test günü geldiğinde ikiz annesi olacağımı öğrendim. Yani Allah yaşatacak can veriyorsa veriyor, herşey kısmet. Ol derse olur

Bana bunda başını bile kaldırma dedi yardımcı bayan. Başımın altında yastık bile yoktu valla 2 saat dayandım ama gel bana sor Allah yardımcınız olsun
Senin ne güzel olmuş Ben gitmeden redbull içmiştim bide geç kaldık diye hızlıca 1 litreye yakın su içtim Biz gittik yemek molasına çıkamamışlar, ona çıktılar 1 saat sonra girdik üstüne doktor biraz gecikti benden önce 2 kişi vardı bide onları bekledimBen çok sıkıştım dedim hemşirelere önemli değil bizim için daha iyi dediler ben yine de iki kere boşalttım biraz biraz ama transfere kadar yine sıkışmıştı çıkınca 15 dk bekleyebildim mi bilmiyorum kalktım serumla birlikte boşalttım Aslında transferden sonra 1-2 saat hiç kalkmamayı planlıyordum ama olmadı

3 günlük icecegin şeyi aynı saatte mi ictin naptin, öyle olsam catlardım heralde, az sıkışık olsak yeterli. senin transferin oldu mu ?

3 günlük icecegin şeyi aynı saatte mi ictin naptin, öyle olsam catlardım heralde, az sıkışık olsak yeterli. senin transferin oldu mu ?
Ayy gerçekten öyle yapmışım işte geç kalmasalardı böyle olmayacaktı ona çok üzüldüm Evet canım 30 ekimde yapıldı bugün 4. Günüm test 11 kasım

Selamlar kızlar bir geçmiş okumadan yazayım dedim inşallah herkesten güzel haberler vardır
Ben bugün kontroldeydim herşey yolunda rahim kalınlığı 8 olmuş 11 olur o güne kadar zaten dedi doktorum çrşmba 13 30 da transferim var inşallah bebeklerimle buluşacağım bugün progestanada başladım günde üç kez bende acayip gaz yaptı yaa bu ilaç bunu yapıyormuydu daha öncede 3 ay kullanmıştım ama unuttum

Ayy kizlar pazartesi transfer ederlerse 19unda da esimin dogum gunu 1 gun once ogrenmis olucam sonucu. Insallah guzel bi hediyemiz olur.
Inşallah en güzel hediyeniz gelecek canım, bizim de evlilik yıldönümümüz :)
Tek transfer edildi zaten 3'ü döllenmişti bir tanesi kaliteli gelmiş, olursa iki tane transfer edilsin istiyorduk şansı yüksek olsun diye ama nasip değilmiş bakalım sonucu bekliyoruz
Olsun, Rabbim ol dediyse 3 ün 5 in önemi yok :)
Bende doğum günümden 4 gün önce transfer oldum inşallah pozitifi görürümde en güzel hediyem olmuş olur
Inşallah canım :)
gözün aydın, inşallah sımsıkı tutunurlar, oğluna kardeşler gelir :)

Yarim saattir elimde geziyorum ya iyice akca pakca oldu bu test ya baksaniza o daginiklik gitti
Ohhhhh maşallah yaa transferden sonra 5.gün bende böyle test yapıp bırakmıştım geri gittiğimde 15 20 dakka sonra böyle olmuştu 7.gün yaptığımda idrarı koyar koymaz böyle olmuş kan vermiştim
Rabbim kandada pozitifi gördürür inşallah canım

Sağol canım kardeşler deyince bir tuhaf oluyorum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah sen ne zaman kan vereceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…