Gunaydinnn hamisss hanimmm nasilsinizzzGünaydın hanımlar
Iyiyim canım, uzanıyorum öyle :) sen nasılsın :)Gunaydinnn hamisss hanimmm nasilsinizzz
Ohhhhh maşallah yaa transferden sonra 5.gün bende böyle test yapıp bırakmıştım geri gittiğimde 15 20 dakka sonra böyle olmuştu 7.gün yaptığımda idrarı koyar koymaz böyle olmuş kan vermiştim
Rabbim kandada pozitifi gördürür inşallah canım
Ikinci testi yaptın mı canım ?Gunaydinlar
Iyiyim cok sukur kuşcuklarimla ilgileniyorumIyiyim canım, uzanıyorum öyle :) sen nasılsın :)
Ikinci testi yaptın mı canım ?
Benimde vardı. ÖldüIyiyim cok sukur kuşcuklarimla ilgileniyorum
Ee sonuç belli mi ? Inşallah pozitif çıkar :)Yaptim cnm az once. koydum bekliyorum
10 15 dk sonra bakicam
Neden 15 dakka bekliyorsun canım 5 dakka sonra bakYaptim cnm az once. koydum bekliyorum
10 15 dk sonra bakicam
Pazartesi akşam vercem, amin canım :)
Burda 15 tl beta hcg, sen nerde yaşıyorsun. Ben urfadayımÖzeldemi vereceksiniz benimde aklımda bu soru daha şimdiden
Oğlumda 100 tl bayılmıştık hemen sonucun çıkması için özelde
Sonrasında devletin acilinden yaptırdık üçüncü kanıda acilden verdik ama baya sorunlu oldu kaydı açan yasak dedi felan tartışmıştık birde ordazaten stresim bana yetiyordu
Günaydın canım, nasılsınGunaydin herkeseee
İyiyim cnm sen nasilsinnGünaydın canım, nasılsın
Bende iyiyim, gün sayıyorum. Bugün 9. Günİyiyim cnm sen nasilsinn
Masallahhhh. 5.gun embriyosunda bana 9.gun test gunu vermislerdiBende iyiyim, gün sayıyorum. Bugün 9. Gün
Burda 15 tl beta hcg, sen nerde yaşıyorsun. Ben urfadayım
Banada 12. Gün verdiler, Salı günü ama eşim çalıştığı için pazartesi akşam işten gelince yaptırcaz :)Masallahhhh. 5.gun embriyosunda bana 9.gun test gunu vermislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?