2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

İstanbul canım
Tıp merkezinde 25 tl felan sanırım ama sonuç ertesi gün veriyorlar oraya vereceğime sağlık ocağına veririm tabi bende çift çizgiyi görebilirsem inşallah
Istanbuldayken bende tıp merkezine vermiştim, 1 saat sonra sonucu almıştım

C A N O test noldu canım çizgi iyice belirdi mi meraktayız :)
ONEA valla bende istanbul beşiktaşta oturuyorum 25 tl ye bhcg yapan yer bulim hemen yaptırırım bizim burda en ucuzu 75 tl kendi kliniğimde 60 tl gümüşsuyunda oda 3 saatte falan sonuç çıkıyor.
bu arada herkese günaydın

Buda bugün ki test

Bana protein ağırlıklı beslen demişlerdi :)
Bana yemek konusunda bisey diyen olmadi canim. Ben normal yiyorum sadece kahve sigara cikardim hayatimdan tabi kahveyi arada sekersiz iciyorum dayanamiyorum. Dedigim gibi ananas iyiymis onu duydum. Avokadoyu sevemedim dun zorla yedim bi daha almam aslaaa. Ceviz vs. Zaten cocuk icin surekli evde vardir bende yer oldum. Ufak tefek degisiklikler var yani hayatimda

Sadece bi kac gundur her gece wcye kalktigimda acliktan gebermis gibi hissediyorum biseyler yiyesim geliyo. Aksam yedigimden doymuyorum sanki gibi midem mi buyudu napti. Cok su icmezdim hatta su icmeden 1 gunum rahat gecerdi. Su icmekten genisledi galibaaa yaa. Bu durum yuzunden benim cocugu 2 yasinda doktora goturmustum karni kocaman duruyodu ablamda korkuttu beni aldim prof. Gittim. Ne yiyo dedi normal yemek bizimle dedim ektra bi kraker yerdi o zamanlar. Ama babasi gibi cok su icerdi surekli bardakla gelir su isterdi.Su icmekten midesi genis sadece dedi. Hala oyle su kuşummm. Benimde oyle oldu galibaaaaa

Hülyacım çok sevindim bitanem sımsıkı tutunurlar sana inşAllah bana günde 2 fincan çay 1 fincan kahve fazlası yasak dediler mutlaka sebze ve haftada 3-4 et balık tavuk dediler başkada bişi demediler bende normal besleniyorum sadece ekstra nar yiorum bide ceviz-badem-fındık

olabilir canım, Rabbim emeklerinin karşılığını versin :)
anammm maşAllah MaşAllah hayırlısıyla kucağına al inşAllah
Sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…