- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 43
- 43
Banada 10.gün vermişlerdi tabi ben 7.gün vermiştimMasallahhhh. 5.gun embriyosunda bana 9.gun test gunu vermislerdi
Istanbuldayken bende tıp merkezine vermiştim, 1 saat sonra sonucu almıştımİstanbul canım
Tıp merkezinde 25 tl felan sanırım ama sonuç ertesi gün veriyorlar oraya vereceğime sağlık ocağına veririm tabi bende çift çizgiyi görebilirsem inşallah
Herhalde öyle :)Gunaydin kizlar. Evet canim 5.gun embriyosuna yeterli sure aslinda ama bazi merkezler isini garantiye almak istiyo sanirim
Urfalımısınız iş içinmi ordasınız canımIstanbuldayken bende tıp merkezine vermiştim, 1 saat sonra sonucu almıştım
Is icin burdayız :)Urfalımısınız iş içinmi ordasınız canım
Ayy masallah masallahh. Rabbim artik kucagina almakta nasip etsin emiiiEki Görüntüle 2202690
Buda bugün ki test
Maşallah canım, inşallah sanada tutunacaklar, beslenmene dikkat ediyorsun değil mi ? :)Kizlar hastaneden aradilar pazartesi 12 de hastanede olmam lazimmis. Hepsi devam ediyormus. Cok sukur bin sukur boylede ilerlesin kuzucuklar..
Kan testini bi elime alsam çok rahatlayacagımAyy masallah masallahh. Rabbim artik kucagina almakta nasip etsin emiii
Vala her zamanki gibi yiyorum yemegimi sadece ananas avokado ceviz falan da tuketiyorum. Su zaten istemesemde cok iciyorum ilaclarla dun 9 bucuktan bu sabaha 7 kere kalktim wcyeMaşallah canım, inşallah sanada tutunacaklar, beslenmene dikkat ediyorsun değil mi ? :)
Bana protein ağırlıklı beslen demişlerdi :)Vala her zamanki gibi yiyorum yemegimi sadece ananas avokado ceviz falan da tuketiyorum. Su zaten istemesemde cok iciyorum ilaclarla dun 9 bucuktan bu sabaha 7 kere kalktim wcye
Bana yemek konusunda bisey diyen olmadi canim. Ben normal yiyorum sadece kahve sigara cikardim hayatimdan tabi kahveyi arada sekersiz iciyorum dayanamiyorum. Dedigim gibi ananas iyiymis onu duydum. Avokadoyu sevemedim dun zorla yedim bi daha almam aslaaa. Ceviz vs. Zaten cocuk icin surekli evde vardir bende yer oldum. Ufak tefek degisiklikler var yani hayatimdaBana protein ağırlıklı beslen demişlerdi :)
Hülyacım çok sevindim bitanem sımsıkı tutunurlar sana inşAllah bana günde 2 fincan çay 1 fincan kahve fazlası yasak dediler mutlaka sebze ve haftada 3-4 et balık tavuk dediler başkada bişi demediler bende normal besleniyorum sadece ekstra nar yiorum bide ceviz-badem-fındıkBana yemek konusunda bisey diyen olmadi canim. Ben normal yiyorum sadece kahve sigara cikardim hayatimdan tabi kahveyi arada sekersiz iciyorum dayanamiyorum. Dedigim gibi ananas iyiymis onu duydum. Avokadoyu sevemedim dun zorla yedim bi daha almam aslaaa. Ceviz vs. Zaten cocuk icin surekli evde vardir bende yer oldum. Ufak tefek degisiklikler var yani hayatimda
anammm maşAllah MaşAllah hayırlısıyla kucağına al inşAllahEki Görüntüle 2202690
Buda bugün ki test
Bana yemek konusunda bisey diyen olmadi canim. Ben normal yiyorum sadece kahve sigara cikardim hayatimdan tabi kahveyi arada sekersiz iciyorum dayanamiyorum. Dedigim gibi ananas iyiymis onu duydum. Avokadoyu sevemedim dun zorla yedim bi daha almam aslaaa. Ceviz vs. Zaten cocuk icin surekli evde vardir bende yer oldum. Ufak tefek degisiklikler var yani hayatimda
olabilir canım, Rabbim emeklerinin karşılığını versin :)Sadece bi kac gundur her gece wcye kalktigimda acliktan gebermis gibi hissediyorum biseyler yiyesim geliyo. Aksam yedigimden doymuyorum sanki gibi midem mi buyudu napti. Cok su icmezdim hatta su icmeden 1 gunum rahat gecerdi. Su icmekten genisledi galibaaa yaa. Bu durum yuzunden benim cocugu 2 yasinda doktora goturmustum karni kocaman duruyodu ablamda korkuttu beni aldim prof. Gittim. Ne yiyo dedi normal yemek bizimle dedim ektra bi kraker yerdi o zamanlar. Ama babasi gibi cok su icerdi surekli bardakla gelir su isterdi.Su icmekten midesi genis sadece dedi. Hala oyle su kuşummm. Benimde oyle oldu galibaaaaa
Sağolun kızlaranammm maşAllah MaşAllah hayırlısıyla kucağına al inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?