2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Amin canimm. Allah razi olsunnn. Ev nar dolu ayiklamaya useniyorum canim yaa bu aksam yiyim bari. Tedaviye basladigimdan beri brokoli corbasi karnabahar yemegi baliklar karidesler havada ucusuyo zaten. Kizarttiktan sonra temizlemesi zor gelmese esim her gun alicak baligi.

Nar transfer aşamasında iyi değil diyorlar. Ben balığı genelde fırında yapıyorum :)
Et olur köfte, tavuk. Mutlaka sabahları yumurta :)

Canım bende narı merak ediyordum. Çünkü narın kan sulandırı etkisi var diye biliyorum.

Nar transfer aşamasında iyi değil diyorlar. Ben balığı genelde fırında yapıyorum :)
Et olur köfte, tavuk. Mutlaka sabahları yumurta :)
Bizimki hamsi aliyo kizartmasindan baskasini da sevmez. Bana istersen kendine firinda yap diyoda iki is gibi ugrasmak istemiyorum. Yarin karides yapicakmis benim bey. Bakalim neye benziyomus daha once yememistim. Insallah faydalidir su esnada.

Bizimki hamsi aliyo kizartmasindan baskasini da sevmez. Bana istersen kendine firinda yap diyoda iki is gibi ugrasmak istemiyorum. Yarin karides yapicakmis benim bey. Bakalim neye benziyomus daha once yememistim. Insallah faydalidir su esnada.
Hamsi yi bende tava severim :)
Karides bende yemedim. Deniz böceği

Kızlar bu beslenme işi bu kadar önemli mi ya ben hiç dikkat etmiyorum sadece kabızlık için 1-2 tane avakado yedim oda iğrenç zaten o kadar onun harici normal hayatıma devam ediyorum.

Bide ilaçlar çok mide bulantısı yaptı gögüslerim şişti ve çok acıyo sık tuvalete gidiyorum ve benden hala çok minikte olsa kan geliyo optan bu yana. Tedavide olmasam hamileyim derdim

Daha Bismillah kız., sen şimdiden sabırsızlaştın, transferden sonra napcan
Valla hic bi fikrim yok. Cocuk okulda esim 2 3 gun zor durur gider. Artik ben bi basima acaba diye diye kurulur kurulur dururum. rabbim hayirlisini versin. Tuttugunu ogrendigimde tum adaklarimi yerine getirmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…