- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Amin canimm. Allah razi olsunnn. Ev nar dolu ayiklamaya useniyorum canim yaa bu aksam yiyim bari. Tedaviye basladigimdan beri brokoli corbasi karnabahar yemegi baliklar karidesler havada ucusuyo zaten. Kizarttiktan sonra temizlemesi zor gelmese esim her gun alicak baligi.Hülyacım çok sevindim bitanem sımsıkı tutunurlar sana inşAllah bana günde 2 fincan çay 1 fincan kahve fazlası yasak dediler mutlaka sebze ve haftada 3-4 et balık tavuk dediler başkada bişi demediler bende normal besleniyorum sadece ekstra nar yiorum bide ceviz-badem-fındık
Amin canim hepimiz emeklerimizin karsiligini alalim. Esime diyorum transferden sonra test alirsin artik diye. Yemin etti kan testine kadar almam dediolabilir canım, Rabbim emeklerinin karşılığını versin :)
Sağolun kızlar
Inşallah bizlerinde doğum.gunlerine denk gelicek.. :) ınslalah güzel.haber verirsin doğum gununde
Amin kizlarrrr. Hepimiz guzel haberler verelimmm ese dosta hatta dusmanaaaNe guzel tesaduff ya
insallah olumlu olacakk
En guzel hediyeyi patlaticaksin
Nar transfer aşamasında iyi değil diyorlar. Ben balığı genelde fırında yapıyorum :)Amin canimm. Allah razi olsunnn. Ev nar dolu ayiklamaya useniyorum canim yaa bu aksam yiyim bari. Tedaviye basladigimdan beri brokoli corbasi karnabahar yemegi baliklar karidesler havada ucusuyo zaten. Kizarttiktan sonra temizlemesi zor gelmese esim her gun alicak baligi.
Artık sabredip bekleyeceksinAmin canim hepimiz emeklerimizin karsiligini alalim. Esime diyorum transferden sonra test alirsin artik diye. Yemin etti kan testine kadar almam dedigizli gizli cikamam da eczane uzak
Canım bende narı merak ediyordum. Çünkü narın kan sulandırı etkisi var diye biliyorum.Hülyacım çok sevindim bitanem sımsıkı tutunurlar sana inşAllah bana günde 2 fincan çay 1 fincan kahve fazlası yasak dediler mutlaka sebze ve haftada 3-4 et balık tavuk dediler başkada bişi demediler bende normal besleniyorum sadece ekstra nar yiorum bide ceviz-badem-fındık
Bizimki hamsi aliyo kizartmasindan baskasini da sevmez. Bana istersen kendine firinda yap diyoda iki is gibi ugrasmak istemiyorum. Yarin karides yapicakmis benim bey. Bakalim neye benziyomus daha once yememistim. Insallah faydalidir su esnada.Nar transfer aşamasında iyi değil diyorlar. Ben balığı genelde fırında yapıyorum :)
Et olur köfte, tavuk. Mutlaka sabahları yumurta :)
Valla nasil sabredilir bilmiyorum. Kafasinda ekmek kirip yeminini bozup cikaririm ben onu eczaneyeArtık sabredip bekleyeceksin
Hamsi yi bende tava severim :)Bizimki hamsi aliyo kizartmasindan baskasini da sevmez. Bana istersen kendine firinda yap diyoda iki is gibi ugrasmak istemiyorum. Yarin karides yapicakmis benim bey. Bakalim neye benziyomus daha once yememistim. Insallah faydalidir su esnada.
7. Gün falan yaparsın. Ben gibi 4. Günde başlamayınValla nasil sabredilir bilmiyorum. Kafasinda ekmek kirip yeminini bozup cikaririm ben onu eczaneye
Daha once santiyede bi arkadasi yapmis kendisi begenmis cok ovdu bende merak ettim gecende almis geldi. Bakim tadina yenicek biseyse soylerim sende denersinHamsi yi bende tava severim :)
Karides bende yemedim. Deniz böceği
Tamam sonra tarif isterimDaha once santiyede bi arkadasi yapmis kendisi begenmis cok ovdu bende merak ettim gecende almis geldi. Bakim tadina yenicek biseyse soylerim sende denersin
7. Gün falan yaparsın. Ben gibi 4. Günde başlamayın
Hemen tutunup kana karışması zaman alıyor demek kikeske transferin ertesi gunu belli olacak bisey olsa.
Aliyo iste sorun orda. sonra insan 2 hafta acaba diye diye kafayi yiyoHemen tutunup kana karışması zaman alıyor demek ki
Daha Bismillah kız., sen şimdiden sabırsızlaştın, transferden sonra napcanAliyo iste sorun orda. sonra insan 2 hafta acaba diye diye kafayi yiyo
Valla hic bi fikrim yok. Cocuk okulda esim 2 3 gun zor durur gider. Artik ben bi basima acaba diye diye kurulur kurulur dururum.Daha Bismillah kız., sen şimdiden sabırsızlaştın, transferden sonra napcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?