- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Hayirli olsun canimm. Hepside guzelce cogalsin insallahhgünaydınlarr.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
dün opu işlemim vardı.. 9 tane toplandı 7 tanesi olgunmuş , az öncede arayıp 5 tanesinin döllendiğini söylediler.. pazartesi sabah belli olacakmış transfer tarihi, cok garip bi duygu
Bende cok fazla wcye gidiyorum canim. Aynen goguslerim patlicaklar ustumdeki degse bile sizliyolar artik. Doktor ne kadar zaman lekelenmene normal dedi sordun mu?Bide ilaçlar çok mide bulantısı yaptı gögüslerim şişti ve çok acıyo sık tuvalete gidiyorum ve benden hala çok minikte olsa kan geliyo optan bu yana. Tedavide olmasam hamileyim derdim
Bende cok fazla wcye gidiyorum canim. Aynen goguslerim patlicaklar ustumdeki degse bile sizliyolar artik. Doktor ne kadar zaman lekelenmene normal dedi sordun mu?
amin canım.. hepimiz için hayırlısı olur inşallah...Hayirli olsun canimm. Hepside guzelce cogalsin insallahh
Normaldir tabi sonucta igne batiriyorlar. (Benim olmadi ama orasi ayri.)Sormadım açıkcası ya optan sonra kanama normal dediler ya normal bakıyorum bende
yaa narı bilmiodum annemde habire yeirio kadın iyidir diye ne yicez anam valla bıktım sabahları bende yumurta mutlaka yiorum yoğurt peynir süt tüketmeye çalışıyorumNar transfer aşamasında iyi değil diyorlar. Ben balığı genelde fırında yapıyorum :)
Et olur köfte, tavuk. Mutlaka sabahları yumurta :)
Bende eşime aldirmistim, araştırmalar da narın yumurta geliştirilen aşamasında iyiymiş, transferden sonra kan sulandırdıgı için onerilmiyormus.yaa narı bilmiodum annemde habire yeirio kadın iyidir diye ne yicez anam valla bıktım sabahları bende yumurta mutlaka yiorum yoğurt peynir süt tüketmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun canım :)günaydınlarr.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
dün opu işlemim vardı.. 9 tane toplandı 7 tanesi olgunmuş , az öncede arayıp 5 tanesinin döllendiğini söylediler.. pazartesi sabah belli olacakmış transfer tarihi, cok garip bi duygu
amin canım, Rabbim kabul eder inşallahValla hic bi fikrim yok. Cocuk okulda esim 2 3 gun zor durur gider. Artik ben bi basima acaba diye diye kurulur kurulur dururum.rabbim hayirlisini versin. Tuttugunu ogrendigimde tum adaklarimi yerine getirmem lazim
Eee transferden sonra kan sulandirici ilaclar veriyolar ama canim.Bende eşime aldirmistim, araştırmalar da narın yumurta geliştirilen aşamasında iyiymiş, transferden sonra kan sulandırdıgı için onerilmiyormus.
Hayırlı olsun canım :)
amin canım, Rabbim kabul eder inşallah
Nar rahim kaslarını hareketlendiriyormusEee transferden sonra kan sulandirici ilaclar veriyolar ama canim.
Hmm onu bilmiyorum. hic arastirmadim da canimmNar rahim kaslarını hareketlendiriyormus
Daha gobekten iğne verecekler, daha dur. Çok yakıyorHmm onu bilmiyorum. hic arastirmadim da canimmama kan sulandirici olarak ecoprini gorunce hemen tanidim babamda kullaniyo
Onu yiyebilirsiniz canımRahim hareketini bilmiorum doğrudur ama pek araştırmadan yemiştim ben yemiyim daha o zaman pek meyve de sevmem ama mandalina yiyebiliommuyuz onu yiyim bariC A N O
evet hülyacım transferden sonrada kan sulandırıcı kullanıyoruz ben coraspin 100 ve clexane 0.8 iğne kullanıyorum kan sulandırıcı bilmiorum belki bitek benim böyledirOrkide_sever
Aaa geçen hamileliğimdede incir çok yemiştim hatta canım çekti diye yemiştim ki normalde yemem bilmiodum vallaOnu yiyebilirsiniz canım
Taze nane
Taze maydonoz
Turşu
Sirke
Ada çayı
Nişasta
Taze incir kuru incir
Bunları tuketmiyoruz
Acaba geç mi dollendi, kan sonucunda belli olur canım, bende görüyorum ikinci çizgi varYa cok silik hala bide hemen cikmiyor en az 1 saat sonra ancak bu kdr
Yumurta geliştirici özelliği var ama transferden sonra onerilmyor :)Aaa geçen hamileliğimdede incir çok yemiştim hatta canım çekti diye yemiştim ki normalde yemem bilmiodum valla
Canim bana da 1 kutu ecopirin bildigim bu kan sulandirici iste. Proluton diye igne 4 adet kalcadan gibi duruyor ignesi buyuk. Oksapar 4000 diye gobekten igne var 20 adettttttt.Rahim hareketini bilmiorum doğrudur ama pek araştırmadan yemiştim ben yemiyim daha o zaman pek meyve de sevmem ama mandalina yiyebiliommuyuz onu yiyim bariC A N O
evet hülyacım transferden sonrada kan sulandırıcı kullanıyoruz ben coraspin 100 ve clexane 0.8 iğne kullanıyorum kan sulandırıcı bilmiorum belki bitek benim böyledirOrkide_sever
Tursu olmayaydi iyiydi yaaa. Oglumda da ilk 3 ay sirf tursu aserdiydim. Cokta severim. Artik yiyemicem yaniiiOnu yiyebilirsiniz canım
Taze nane
Taze maydonoz
Turşu
Sirke
Ada çayı
Nişasta
Taze incir kuru incir
Bunları tuketmiyoruz
Aa evet cok silik varrr. Demek ki daha hcg yukselmemis canim bi sure daha bekliceksin demek ki. Hayirlisi olsunnnYa cok silik hala bide hemen cikmiyor en az 1 saat sonra ancak bu kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?