2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Hayirli olsun canimm. Hepside guzelce cogalsin insallahh

Bide ilaçlar çok mide bulantısı yaptı gögüslerim şişti ve çok acıyo sık tuvalete gidiyorum ve benden hala çok minikte olsa kan geliyo optan bu yana. Tedavide olmasam hamileyim derdim
Bende cok fazla wcye gidiyorum canim. Aynen goguslerim patlicaklar ustumdeki degse bile sizliyolar artik. Doktor ne kadar zaman lekelenmene normal dedi sordun mu?

Nar transfer aşamasında iyi değil diyorlar. Ben balığı genelde fırında yapıyorum :)
Et olur köfte, tavuk. Mutlaka sabahları yumurta :)
yaa narı bilmiodum annemde habire yeirio kadın iyidir diye ne yicez anam valla bıktım sabahları bende yumurta mutlaka yiorum yoğurt peynir süt tüketmeye çalışıyorum

yaa narı bilmiodum annemde habire yeirio kadın iyidir diye ne yicez anam valla bıktım sabahları bende yumurta mutlaka yiorum yoğurt peynir süt tüketmeye çalışıyorum
Bende eşime aldirmistim, araştırmalar da narın yumurta geliştirilen aşamasında iyiymiş, transferden sonra kan sulandırdıgı için onerilmiyormus.
Hayırlı olsun canım :)
Valla hic bi fikrim yok. Cocuk okulda esim 2 3 gun zor durur gider. Artik ben bi basima acaba diye diye kurulur kurulur dururum. rabbim hayirlisini versin. Tuttugunu ogrendigimde tum adaklarimi yerine getirmem lazim
amin canım, Rabbim kabul eder inşallah

Eee transferden sonra kan sulandirici ilaclar veriyolar ama canim.

Rahim hareketini bilmiorum doğrudur ama pek araştırmadan yemiştim ben yemiyim daha o zaman pek meyve de sevmem ama mandalina yiyebiliommuyuz onu yiyim bari C A N O
evet hülyacım transferden sonrada kan sulandırıcı kullanıyoruz ben coraspin 100 ve clexane 0.8 iğne kullanıyorum kan sulandırıcı bilmiorum belki bitek benim böyledir Orkide_sever

Onu yiyebilirsiniz canım
Taze nane
Taze maydonoz
Turşu
Sirke
Ada çayı
Nişasta
Taze incir kuru incir

Bunları tuketmiyoruz

Canim bana da 1 kutu ecopirin bildigim bu kan sulandirici iste. Proluton diye igne 4 adet kalcadan gibi duruyor ignesi buyuk. Oksapar 4000 diye gobekten igne var 20 adettttttt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…