- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 103
- 37
Evet çok hafif çizgi gorunuyor. Inşallah bebişin seninledir.. Tüp bebek mi yaptırdınız?Ya cok silik hala bide hemen cikmiyor en az 1 saat sonra ancak bu kdr
Ya cok silik hala bide hemen cikmiyor en az 1 saat sonra ancak bu kdr
Hosgeldin hayirli olsunnnn insallahhh. Puzzle ile nasil rahatliyosun kizzz ben kafayi yerdim yapana kadar.Merhaba arkadaşlar. Ben de 29 ekimde pazartesi günü transfer oldum evde dinleniyorum ve bekleme asamasindayim. Allah herkesin gönlüne göre versin. 2. Transferim dondurulmuslar vardı 2 adet transfer edildi . Heyecanla sonucu bekliyorum5 günde 1000 parca puzzle yaptım. Örgü örüyorum kafamı rahat tutmaya çalışıyorum.
Canım oksapar iğne koldan ve bacaktan yapılıyor diye biliyorum yani benim doktorum böyle yapmamı söyledi.. İğnesi büyük zaten göbekten zor olmuyor mu? Bi de çok yakıyor oksapar neyse ki 5 tane kaldı benimCanim bana da 1 kutu ecopirin bildigim bu kan sulandirici iste. Proluton diye igne 4 adet kalcadan gibi duruyor ignesi buyuk. Oksapar 4000 diye gobekten igne var 20 adettttttt.
Dikkatimi sadece ona veriyorum gerçekten ıyi geliyorHosgeldin hayirli olsunnnn insallahhh. Puzzle ile nasil rahatliyosun kizzz ben kafayi yerdim yapana kadar.
Bu arada hoş buldumHosgeldin hayirli olsunnnn insallahhh. Puzzle ile nasil rahatliyosun kizzz ben kafayi yerdim yapana kadar.
Canim daha kullanmaya baslamadim. Onceden aldirdilar ilaclari. Recetesinde gobekten yaziyor. Ignesi de kucuk tedavi basindaki igneler gibi. Belki doktorum seninki gibi koldan yada bacaktan yap diyebilir.Canım oksapar iğne koldan ve bacaktan yapılıyor diye biliyorum yani benim doktorum böyle yapmamı söyledi.. İğnesi büyük zaten göbekten zor olmuyor mu? Bi de çok yakıyor oksapar neyse ki 5 tane kaldı benim
Az yiyebilirsin. Tadına bakacak kadar :)Tursu olmayaydi iyiydi yaaa. Oglumda da ilk 3 ay sirf tursu aserdiydim. Cokta severim. Artik yiyemicem yaniii
Merhaba canım hoş geldin. Tedaviniz hayırlı olsun, inşallah sımsıkı tutunmustur bebisler :)Merhaba arkadaşlar. Ben de 29 ekimde pazartesi günü transfer oldum evde dinleniyorum ve bekleme asamasindayim. Allah herkesin gönlüne göre versin. 2. Transferim dondurulmuslar vardı 2 adet transfer edildi . Heyecanla sonucu bekliyorum5 günde 1000 parca puzzle yaptım. Örgü örüyorum kafamı rahat tutmaya çalışıyorum.
Teşekkkür ederim inşallahAz yiyebilirsin. Tadına bakacak kadar :)
Merhaba canım hoş geldin. Tedaviniz hayırlı olsun, inşallah sımsıkı tutunmustur bebisler :)
LAnet gelsin oksapara claxane ın muadili :) ben ne çekiyorum ondan bi düşüğüm olduğu için 8000 lik vuruyorum ben piyasadan kalkmış 8000 lik bazen bulunamıo o yüzden 2 tane 4000 lik vuruyorumCanim bana da 1 kutu ecopirin bildigim bu kan sulandirici iste. Proluton diye igne 4 adet kalcadan gibi duruyor ignesi buyuk. Oksapar 4000 diye gobekten igne var 20 adettttttt.
Hmmm anladım canım. Biraz fazla yakıyor ama alıştım ben kendim yapıyorumCanim daha kullanmaya baslamadim. Onceden aldirdilar ilaclari. Recetesinde gobekten yaziyor. Ignesi de kucuk tedavi basindaki igneler gibi. Belki doktorum seninki gibi koldan yada bacaktan yap diyebilir.
Gerçekten fenaLAnet gelsin oksapara claxane ın muadili :) ben ne çekiyorum ondan bi düşüğüm olduğu için 8000 lik vuruyorum ben piyasadan kalkmış 8000 lik bazen bulunamıo o yüzden 2 tane 4000 lik vuruyorum
Kan sulandirici bu da galiba. Pihti olupta dusuk olmasin diye. Cok aciyo muuuLAnet gelsin oksapara claxane ın muadili :) ben ne çekiyorum ondan bi düşüğüm olduğu için 8000 lik vuruyorum ben piyasadan kalkmış 8000 lik bazen bulunamıo o yüzden 2 tane 4000 lik vuruyorum
Bacaktan olsa hic korkmam. Gobekten biraz zor oluyor laparoskopi yerleri oldugu icin her yere batiramiyorum igneyi. Bazen batmiyo canim yaniyo bazen cok kolay batiyo hissetmiyorum igneyi resmen.Hmmm anladım canım. Biraz fazla yakıyor ama alıştım ben kendim yapıyorum
Evet çok hafif çizgi gorunuyor. Inşallah bebişin seninledir.. Tüp bebek mi yaptırdınız?
Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günde yapıyosun canım ?
Evet canım kanda görmedikçe her şeye hazırla kendini.hayırlısı olsun de hep.Benim ilk transferde bundan koyu çıkmıştı ama kan negatifti. Testler yanıltabiliyor.yine de güzel düşünmekte fayda var. Iyi düşün iyi olsun canımInsallah oyledir
Kanda gormedikce emin olamiyorum
Evet tup bebek
2.gun embriyosu transferin 10.gunu bgn
Kızlar iyi akşamlar
Bu aksam kan verdim, 9. Gün değerim 141.3 çıktı.
Özel hastanede verdim, bir saat olmadan çıktı :)Canımmm tebrik ederiim her ne kadar idrardan anlasakta kanda çıkınca çok sevindim. Kanı nerde verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?