2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Merhaba arkadaşlar. Ben de 29 ekimde pazartesi günü transfer oldum evde dinleniyorum ve bekleme asamasindayim. Allah herkesin gönlüne göre versin. 2. Transferim dondurulmuslar vardı 2 adet transfer edildi . Heyecanla sonucu bekliyorum 5 günde 1000 parca puzzle yaptım. Örgü örüyorum kafamı rahat tutmaya çalışıyorum.

Hosgeldin hayirli olsunnnn insallahhh. Puzzle ile nasil rahatliyosun kizzz ben kafayi yerdim yapana kadar.

Canim bana da 1 kutu ecopirin bildigim bu kan sulandirici iste. Proluton diye igne 4 adet kalcadan gibi duruyor ignesi buyuk. Oksapar 4000 diye gobekten igne var 20 adettttttt.
Canım oksapar iğne koldan ve bacaktan yapılıyor diye biliyorum yani benim doktorum böyle yapmamı söyledi.. İğnesi büyük zaten göbekten zor olmuyor mu? Bi de çok yakıyor oksapar neyse ki 5 tane kaldı benim

Canim daha kullanmaya baslamadim. Onceden aldirdilar ilaclari. Recetesinde gobekten yaziyor. Ignesi de kucuk tedavi basindaki igneler gibi. Belki doktorum seninki gibi koldan yada bacaktan yap diyebilir.

Tursu olmayaydi iyiydi yaaa. Oglumda da ilk 3 ay sirf tursu aserdiydim. Cokta severim. Artik yiyemicem yaniii
Az yiyebilirsin. Tadına bakacak kadar :)
Merhaba canım hoş geldin. Tedaviniz hayırlı olsun, inşallah sımsıkı tutunmustur bebisler :)

Canim bana da 1 kutu ecopirin bildigim bu kan sulandirici iste. Proluton diye igne 4 adet kalcadan gibi duruyor ignesi buyuk. Oksapar 4000 diye gobekten igne var 20 adettttttt.
LAnet gelsin oksapara claxane ın muadili :) ben ne çekiyorum ondan bi düşüğüm olduğu için 8000 lik vuruyorum ben piyasadan kalkmış 8000 lik bazen bulunamıo o yüzden 2 tane 4000 lik vuruyorum

Insallah oyledir
Kanda gormedikce emin olamiyorum
Evet tup bebek

2.gun embriyosu transferin 10.gunu bgn
Evet canım kanda görmedikçe her şeye hazırla kendini.hayırlısı olsun de hep.Benim ilk transferde bundan koyu çıkmıştı ama kan negatifti. Testler yanıltabiliyor.yine de güzel düşünmekte fayda var. Iyi düşün iyi olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…