Sağol canım darısı sana ve tüm arkadaslara :)Canımmm tebrik ederiim her ne kadar idrardan anlasakta kanda çıkınca çok sevindim. Kanı nerde verdin?
Doktorunla paylaştın mı :)Sağol canım darısı sana ve tüm arkadaslara :)
Amin inşallah canım bende görücem pzt kutum dolu mu boşmuSağol canım darısı sana ve tüm arkadaslara :)
Pazartesi günü tekrar yaptırınca haber vereceğiz :)Doktorunla paylaştın mı :)
Inşallah doludur :)Amin inşallah canım bende görücem pzt kutum dolu mu boşmu
Sağol canım Rabbim sizlere de bu duyguyu yaşatsın.
Tebrik ederim Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallahKızlar iyi akşamlar
Bu aksam kan verdim, 9. Gün değerim 141.3 çıktı.
Sağol canım, Rabbim sizlerede nasip etsin :)Tebrik ederim Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah
Kizz sabirsizzz hayirli ugurlu olsun. Rabbim sag salim tasimak dogurmak nasip etsinnnn. Cok sevindimmm. Zaten grupca emindik hamile oldugunaKızlar iyi akşamlar
Ben değil kocam sabırsız, işten erken geldi. Hadi kan verelim dedi. Gittik verdik, az gezindik. Bizi arabadan indirmeden gitti almaya.Kizz sabirsizzz hayirli ugurlu olsun. Rabbim sag salim tasimak dogurmak nasip etsinnnn. Cok sevindimmm. Zaten grupca emindik hamile oldugunaboylece emin oldu herkesss.
Aminn canim aminnn...Ben değil kocam sabırsız, işten erken geldi. Hadi kan verelim dedi. Gittik verdik, az gezindik. Bizi arabadan indirmeden gitti almaya.Sağol canım, Allah razı olsun. Rabbim sizlerede yaşatsın
Amin canımAminn canim aminnn...hadi siz ikinci bebisi kutlayin ailece. Hayirlara vesile olsun minnosssss.
Ayy canim masallah cok sevindim darisi basima:) bellidi senden bkliyodum bu sonucu gozun aydin ins ikizdir:) demek ki erkende cikiyo varsa:)Kızlar iyi akşamlar
Ay gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallahKızlar iyi akşamlar
Inşallah canım. Senin de hayırlı olsun. Dua et bize bol bolAz yiyebilirsin. Tadına bakacak kadar :)
Merhaba canım hoş geldin. Tedaviniz hayırlı olsun, inşallah sımsıkı tutunmustur bebisler :)
Bu arada ayın kaçında transfer olmuştunAz yiyebilirsin. Tadına bakacak kadar :)
Merhaba canım hoş geldin. Tedaviniz hayırlı olsun, inşallah sımsıkı tutunmustur bebisler :)
Hayırlısı canım benim. Amin, darısı sizlere :)Ayy canim masallah cok sevindim darisi basima:) bellidi senden bkliyodum bu sonucu gozun aydin ins ikizdir:) demek ki erkende cikiyo varsa:)
Sağol Allah razı olsun aysecim. Rabbim sizlerede nasip etsin :)Ay gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah
Sağol canım, ediyorum tabiki. Rabbim sizlerinde evini çocuk sesiyle doldursun. :)Inşallah canım. Senin de hayırlı olsun. Dua et bize bol bol
Göbekten yap beni dinle çok morartıo kan sulandırıcı iğne kol bacak morarınca sıkıntı oluoCanim daha kullanmaya baslamadim. Onceden aldirdilar ilaclari. Recetesinde gobekten yaziyor. Ignesi de kucuk tedavi basindaki igneler gibi. Belki doktorum seninki gibi koldan yada bacaktan yap diyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?