2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kizz sabirsizzz hayirli ugurlu olsun. Rabbim sag salim tasimak dogurmak nasip etsinnnn. Cok sevindimmm. Zaten grupca emindik hamile olduguna boylece emin oldu herkesss.
Ben değil kocam sabırsız, işten erken geldi. Hadi kan verelim dedi. Gittik verdik, az gezindik. Bizi arabadan indirmeden gitti almaya. Sağol canım, Allah razı olsun. Rabbim sizlerede yaşatsın

Ben değil kocam sabırsız, işten erken geldi. Hadi kan verelim dedi. Gittik verdik, az gezindik. Bizi arabadan indirmeden gitti almaya. Sağol canım, Allah razı olsun. Rabbim sizlerede yaşatsın
Aminn canim aminnn... hadi siz ikinci bebisi kutlayin ailece. Hayirlara vesile olsun minnosssss.

Ayy canim masallah cok sevindim darisi basima:) bellidi senden bkliyodum bu sonucu gozun aydin ins ikizdir:) demek ki erkende cikiyo varsa:)
Hayırlısı canım benim. Amin, darısı sizlere :)
Ay gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah
Sağol Allah razı olsun aysecim. Rabbim sizlerede nasip etsin :)
Inşallah canım. Senin de hayırlı olsun. Dua et bize bol bol
Sağol canım, ediyorum tabiki. Rabbim sizlerinde evini çocuk sesiyle doldursun. :)

Canim daha kullanmaya baslamadim. Onceden aldirdilar ilaclari. Recetesinde gobekten yaziyor. Ignesi de kucuk tedavi basindaki igneler gibi. Belki doktorum seninki gibi koldan yada bacaktan yap diyebilir.
Göbekten yap beni dinle çok morartıo kan sulandırıcı iğne kol bacak morarınca sıkıntı oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…