Sağol canımcımC A N O sonunda emin olduk hamişliğinden Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem
Sağol canım, Rabbim sizlere de nasıp etsin :)@cantanemhayrli olsun canm ya çok çok sevindimmm darısı isteyen herkese insalalh :)
Sağlıkla kucağına al cnm insallhSağol canımcım
Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin, pozitif sonuçlar alın, hep beraber kutlayalım inşallah
Sağol canım, darısı sizlere :)Sağlıkla kucağına al cnm insallh
Ben doktora sormadım ama en azından teste kadar istemedik. Zaten geçen yıl erken doğurdum korkuyoruz eğer gebe kalırsam gebelik boyunca ve lohusalıkta dahilKızlar toplama sonrası birliktelik ne zmn olabilir. Doktora sormadım utandım açıkçası:)
Kızlar toplama sonrası birliktelik ne zmn olabilir. Doktora sormadım utandım açıkçası:)
Canim opudan sonra iliski kesinlikle yasak. Mikrop kapma olasiligin var. Transferden belli bi sure sonrasi da yasak.Kızlar toplama sonrası birliktelik ne zmn olabilir. Doktora sormadım utandım açıkçası:)
Rabbim gönlüne göre versin canım :)kızlar bugün test günüm ama paZar yatılı misafirim var arrık yarın yapıcam. kardeşimin arkadaşı sabah sabah aramış beni kız annesi görmüş. Eğer gebe kalırsam içime hep kız doğuyor hayırlısı
Amann amannn annisinn midesi de bulanirmiss.Rabbim gönlüne göre versin canım :)
Orkide_sever iyice gez toz bacım, sonrası bunalımlık oluyor. Benim de midem bi acayip bu sabah
Kusma değilde öyle bir his oluşuyor.Amann amannn annisinn midesi de bulanirmiss.Rahatsiz edici duzeyde olursa doktoruna sor bulanti ilaci yazsin canimm. Sonra yemeden icmeden kesilme.
Hazirlandim cikicaz birazdan. Saat 4 de ilacim var o saate donmem lazim. Kul kedisi gibi yarim kalicak gezmem ama olsunaksam kafeye falan gideriz tamamlarim gezmemi
Gezerim gezerimmm bol bol temiz hava cekeyim. sonra 2 hafta bi yere cikarmaz bu adam beni.Kusma değilde öyle bir his oluşuyor.
Size güzel gezmeler, benim yerimede gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?