2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kızlar az önce bişey denedim size de smylemek istedim Avakadoyu yemek isteyip nefret edenler için ben de ilk yediğimde ıığyk demiştim ama bu sefer şu şekilde yaptım
Avakadoyu soyup doğradum küp küp
Yeşil Zeytin çekirdeklerini çıkarıp doğradım
Tarifte ezine ya da lor diyodu ama ben beyaz peynir ekledim
Ceviz
Zeytinyağı
Bir de yeşil soğan diyodu ama ben eklemedim
Bence gayet başarılı oldu ben bu şekilde yarım avakadoyla küçük bi tabak salata yapıp yedim hoşuma gitti hemen kızlara da söyliyim dedim instagramda kaymaklisambali yi takip eden varsa zaten biliyodur

Kızlar ya bu ilaçların şişliğinden patlıycam tuvalete çıkmakta çok sorun yaşamadım ama karnım müthiş şiş hamile gibiyim tedavi bitiminde olumsuz oluyorsa bu etkiler geçiyormu kilo olarak kalıyor mu

kızlar bugün test günüm ama paZar yatılı misafirim var arrık yarın yapıcam. kardeşimin arkadaşı sabah sabah aramış beni kız annesi görmüş. Eğer gebe kalırsam içime hep kız doğuyor hayırlısı

Rabbim gönlüne göre versin canım :)

Orkide_sever iyice gez toz bacım, sonrası bunalımlık oluyor. Benim de midem bi acayip bu sabah

Rabbim gönlüne göre versin canım :)

Orkide_sever iyice gez toz bacım, sonrası bunalımlık oluyor. Benim de midem bi acayip bu sabah
Amann amannn annisinn midesi de bulanirmiss. Rahatsiz edici duzeyde olursa doktoruna sor bulanti ilaci yazsin canimm. Sonra yemeden icmeden kesilme.
Hazirlandim cikicaz birazdan. Saat 4 de ilacim var o saate donmem lazim. Kul kedisi gibi yarim kalicak gezmem ama olsun aksam kafeye falan gideriz tamamlarim gezmemi

Kusma değilde öyle bir his oluşuyor.

Size güzel gezmeler, benim yerimede gez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…