Bende 2 defa çıktım. Biri 4. Günde bide dün kan vermeye gittim. Yarın akşam tekrar kan vermeye çıkarım, öyle.Gezerim gezerimmm bol bol temiz hava cekeyim. sonra 2 hafta bi yere cikarmaz bu adam beni.
Cik cik artik var bebis belli. Ama cok kalabalik yerlerde durma malum hastalik dolu. Wc kullanma disarda kullanicaksan da wc ortuleri var uyguna ondan al bulundur bence. Bi de biseyler iciceksen kagit bardak tercih et.Bende 2 defa çıktım. Biri 4. Günde bide dün kan vermeye gittim. Yarın akşam tekrar kan vermeye çıkarım, öyle.
Ooo zaten dışarda wc gitmek adetim değildir, mecbur kalmadikca gitmem. :) ikinci kan sonucunuda alayım da kendime bir doktor bulmam lazım :)Cik cik artik var bebis belli. Ama cok kalabalik yerlerde durma malum hastalik dolu. Wc kullanma disarda kullanicaksan da wc ortuleri var uyguna ondan al bulundur bence. Bi de biseyler iciceksen kagit bardak tercih et.biraz cok kuralci oldum ama yap bunlari
Aaa gebe oldugun kesinlesince baska doktora mi gitmek gerekiyorOoo zaten dışarda wc gitmek adetim değildir, mecbur kalmadikca gitmem. :) ikinci kan sonucunuda alayım da kendime bir doktor bulmam lazım :)
Benim oğluma da öyle oldu. Eve uzaktı, buda uzak, zaten orası doğum yapmıyor. Eve yakın hastane var yürüme mesafesinde. Onlardan birine gideceğim :)Aaa gebe oldugun kesinlesince baska doktora mi gitmek gerekiyor
Kızlar iyi akşamlar
Bu aksam kan verdim, 9. Gün değerim 141.3 çıktı.
kızlar bugün test günüm ama paZar yatılı misafirim var arrık yarın yapıcam. kardeşimin arkadaşı sabah sabah aramış beni kız annesi görmüş. Eğer gebe kalırsam içime hep kız doğuyor hayırlısı
Oğlum ikinci bu ilk denemede oldu canım, pozitif düşün pozitif olsun :)C A N O canım oğlun kaçıncı denemende oldu bide inşallah gebesindit ki öyle olduğuna emindik bu kaçıncı denemende oldu benim ilk denememde umudumu kaybetmek istemediğim için soruyom
Sağol canım darısı sana ve diğer arkadaslara, dualarım sizinleOhhhh rahatladikk cok sukur kanitlandi artikk
Gozun aydin canim benim cok cok sevidim
Saglikla kucagina al insallah
Darisi buda bekkeyen herkese olsunn
Insallahh ya rabbim.nasip etsin
Senden de guzel haberi allim yarin
Benim kendimle ilgili hic umudum kalmadi acikcasi bir negatiflik var ustumde
Testlerin oyle belirsiz cikmasi..
Olsaydi cikardi diyorum ilaclarin etkisi belliki okdr silik olmasi
Hakkimda hayirlisi yrn sbhtan kan vermeye gidicem bende.
Ne cikarsa kabulum artik uzulsekte bos.
Gönlümdeki önce sağlıklı olmaları ama iki oğlumun yerine yine erkek isterdimRabbim gönlüne göre versin canım :)
Orkide_sever iyice gez toz bacım, sonrası bunalımlık oluyor. Benim de midem bi acayip bu sabah
Rabbim sağlıkla sıhhatle bu sefer nasip etsin canım, herseyde vardır bir hayır. Sende zor şeyler yaşamışsın, inşallah bu sefer yüzün gülerGönlümdeki önce sağlıklı olmaları ama iki oğlumun yerine yine erkek isterdim
Canım seninde kız olabilir çok kusan bulantısı olan arkadaşlarımın hep kızı olduRabbim gönlüne göre versin canım :)
Orkide_sever iyice gez toz bacım, sonrası bunalımlık oluyor. Benim de midem bi acayip bu sabah
Valla sağlıkla olsunda başka bişey istemiyorum :) öyle kusma yok, hafiften başım dönüyor gibi, bide midem bulanir gibi. Akıntı arttı, su gibi geçiyor bazen. :)Canım seninde kız olabilir çok kusan bulantısı olan arkadaşlarımın hep kızı oldu
Aynı heyecanlar dan sende yaşayacaksın. :)
Yani transfere kadar bisy olmuycakmi cnm benimkiler dondurulmuş olucaktaCanim opudan sonra iliski kesinlikle yasak. Mikrop kapma olasiligin var. Transferden belli bi sure sonrasi da yasak.
Benimkiyle dondurulucak ya cnm.ondan sordum aslındaBen doktora sormadım ama en azından teste kadar istemedik. Zaten geçen yıl erken doğurdum korkuyoruz eğer gebe kalırsam gebelik boyunca ve lohusalıkta dahil
Dondurulmuş olucaktı benimki onda sordum.cnmCanım bu ay yasak dedi doktor bana hadi toplanmaya kadar belkide toplanmadan sonra yapma şuan rahimin tam kendine gelememiş olabilir transferden sonrada zaten yasak
Allah saglıkla kucagın almayı nasip etsinValla sağlıkla olsunda başka bişey istemiyorum :) öyle kusma yok, hafiften başım dönüyor gibi, bide midem bulanir gibi. Akıntı arttı, su gibi geçiyor bazen. :)
Aynı heyecanlar dan sende yaşayacaksın. :)
Dondurulmuş olucaktı benimki onda sordum.cnm
Amin canım, sizede maşallah degeriniz baya yüksek. Ikiz galiba :)Allah saglıkla kucagın almayı nasip etsin
Benim 12. Gun 945 14.gun 2599 geldi cok sukur son gelismelerim bu
12 kasım Kese kontrolünü bekliyorum insallah hersey yolundadır
Kalp atısını duyana kadar endisem gecmeyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?