2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Amin canım, sizede maşallah degeriniz baya yüksek. Ikiz galiba :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Amin inşallah burada hepimizin duaları kabul olsun bilmiyorum tedaviyi yapan doktor henüz yorum yapmıyor. ama 36 yaşında olduğum için 2 embriyo transferi olmuştu

Orkide_sever heyecan var mı ? Yarın bebeleri almaya gidiyorsun
Valla onun heyecanindan ote evdekiler ac kalmasin diye dusunuyorum. Bu saatte yemek yapiyorum pogaca yaptim sabah cocuk okula giderken yer diye falan. Sabah olsun kesin heyecan baslar canimmm. Suanlik sadece yorgunluk var iyi gezdim

Ya kızlar bişi sorucam özellikle transfer olanlar bende renksiz kokusuz su gibi akıntı var ama çok fazla geçen seferki transferdede olmuştu ama bu defa daha fazla sanki tutma belirtisi olabilir mi yoksa ilaçlardan mı sizce kendimide dinlemek istemiorum ama insan bi umut diyor işte

Progesteronu fitilmi kullanıyorsun canım? Belki ilacın etkisidir tek pozitif C A N O daha iyi bilir

benim de bu sefer çok akıntım oluyor su gibi üşüttüm mü acaba diye sordum tam da hava değişimi aldığınız ilaçlardan, hormonlardan dediler.
prolutex kullanıyorum progesteron hormonu için

Benimde iki tane transfer oldu. Yarın tekrar kan vercem, artış var mı bakılacak :)
evet senin asıl günündü değil mi bugun biz de merak ediyoruz güzel sonuçlarını
Günaydin Orkide_sever canim insallah yumosun sana sikica tutunur dualarımiz seninle P Purple07 L laika sizdende pozitif haberler alicagimiz birgün olsun mutlu haberlerinizi bekliyoruz
evet P Purple07 L laika Orkide_sever güzel habelerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…