- 5 Mart 2015
- 308
- 233
- 303
- 34
Tamam cnm saol doktora sorayım bari napiyimDondurulmuşta olsa farketmez senin rahimin toparlanması lazım sen yine doktoruna sor ama bence bir süre yapma.
Ayy aminn insalalhhhValla sağlıkla olsunda başka bişey istemiyorum :) öyle kusma yok, hafiften başım dönüyor gibi, bide midem bulanir gibi. Akıntı arttı, su gibi geçiyor bazen. :)
Aynı heyecanlar dan sende yaşayacaksın. :)
Yatılı misafirin mi var ? Dikkat et canımİnşallah canım sabah misafirlere kahvaltı verip onları yolculayıp kan vermeye gideceğim
Evet çok sevdiğimiz bir aile geldi antalyadan bu gece bizdeler. Birde bizim araba 2 kişilik arkada sadece minik çocuklar için 2 koltuk var artık 2 kadın arkada langır lungur gezdik.Yatılı misafirin mi var ? Dikkat et canım
Aman dikkat et canım, gezmesi bişey değil, ağır falan kaldırmaEvet çok sevdiğimiz bir aile geldi antalyadan bu gece bizdeler. Birde bizim araba 2 kişilik arkada sadece minik çocuklar için 2 koltuk var artık 2 kadın arkada langır lungur gezdik.
Amin inşallahAmin canım, sizede maşallah degeriniz baya yüksek. Ikiz galiba :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Benimde iki tane transfer oldu. Yarın tekrar kan vercem, artış var mı bakılacak :)Amin inşallahburada hepimizin duaları kabul olsun bilmiyorum tedaviyi yapan doktor henüz yorum yapmıyor. ama 36 yaşında olduğum için 2 embriyo transferi olmuştu
Valla onun heyecanindan ote evdekiler ac kalmasin diye dusunuyorum. Bu saatte yemek yapiyorum pogaca yaptim sabah cocuk okula giderken yer diye falan. Sabah olsun kesin heyecan baslar canimmm. Suanlik sadece yorgunluk var iyi gezdim
Allah razi olsun fatmacimmm. Sizlerde kucaklariniza birer bebis alin insallahhhAynen Hülyaçim hayrli. Olsun Allah yarini rahatlikla atlatmayi ve nasipse kucağına almayi nasip etsn :)
Progesteronu fitilmi kullanıyorsun canım? Belki ilacın etkisidir tek pozitifYa kızlar bişi sorucam özellikle transfer olanlar bende renksiz kokusuz su gibi akıntı var ama çok fazla geçen seferki transferdede olmuştu ama bu defa daha fazla sanki tutma belirtisi olabilir mi yoksa ilaçlardan mı sizce kendimide dinlemek istemiorum ama insan bi umut diyor işte
Crinone jel kullanıyorum evet ondan olabilir heralde ya bilemedim gerçi o pütürlü atıo kendini ama nese ya kısmet diyelim inşAllah belirtidir diyelim iyi düşünelim iyi olsunProgesteronu fitilmi kullanıyorsun canım? Belki ilacın etkisidir tek pozitifC A N O daha iyi bilir
benim de bu sefer çok akıntım oluyor su gibi üşüttüm mü acaba diye sordum tam da hava değişimi aldığınız ilaçlardan, hormonlardan dediler.Ya kızlar bişi sorucam özellikle transfer olanlar bende renksiz kokusuz su gibi akıntı var ama çok fazla geçen seferki transferdede olmuştu ama bu defa daha fazla sanki tutma belirtisi olabilir mi yoksa ilaçlardan mı sizce kendimide dinlemek istemiorum ama insan bi umut diyor işte
evet senin asıl günündü değil mi bugun biz de merak ediyoruz güzel sonuçlarınıBenimde iki tane transfer oldu. Yarın tekrar kan vercem, artış var mı bakılacak :)
evet P Purple07 L laikaGünaydinOrkide_sever canim insallah yumosun sana sikica tutunur dualarımiz seninle P Purple07 L laika sizdende pozitif haberler alicagimiz birgün olsun mutlu haberlerinizi bekliyoruz
Amin. Allah razi olsun aysecimmmmGünaydinOrkide_sever canim insallah yumosun sana sikica tutunur dualarımiz seninle P Purple07 L laika sizdende pozitif haberler alicagimiz birgün olsun mutlu haberlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?