- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Sagol canim insallah bende arkadaslarda iyi haberlerle geliriz. Evi temizleyip toparlamaya basladim. Iyi ki oglen saati transferevet senin asıl günündü değil mi bugun biz de merak ediyoruz güzel sonuçlarını
evet P Purple07 @laikaOrkide_sever güzel habelerinizi bekliyoruz
Onuda kullanıyorum :) demekki ilaçlardan bu akıntıbenim de bu sefer çok akıntım oluyor su gibi üşüttüm mü acaba diye sordum tam da hava değişimi aldığınız ilaçlardan, hormonlardan dediler.
prolutex kullanıyorum progesteron hormonu için
Ne iş yaptın be :) Allah yardımcın olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşAllah bugün sonuç alacaklarda inşAllah mutluluktan ağlasın :)Sagol canim insallah bende arkadaslarda iyi haberlerle geliriz. Evi temizleyip toparlamaya basladim. Iyi ki oglen saati transfer
Sagol canim insallah bende arkadaslarda iyi haberlerle geliriz. Evi temizleyip toparlamaya basladim. Iyi ki oglen saati transfer
Aman temizle evi 3 günde batacak sanki . psikopatız ya ömrümüzü yedi bu temizlik bizim :)Sagol canim insallah bende arkadaslarda iyi haberlerle geliriz. Evi temizleyip toparlamaya basladim. Iyi ki oglen saati transfer
Allah yardımcın olsun sıkıca tutunsun yomoşun sanaNe şanslısın benim transfer şimdi yollardayım ben
Bebeklerin sımsıkı tutunsunlar inşallah canımValla onun heyecanindan ote evdekiler ac kalmasin diye dusunuyorum. Bu saatte yemek yapiyorum pogaca yaptim sabah cocuk okula giderken yer diye falan. Sabah olsun kesin heyecan baslar canimmm. Suanlik sadece yorgunluk var iyi gezdim
Evet bende hala oluyor. Bişey aktı gibi geliyor, wc ye gidiyorum, su gibi akıntı. Ben hamileyim, inşallah sende öylesindir :) progestan fitil kullanıyorum.Ya kızlar bişi sorucam özellikle transfer olanlar bende renksiz kokusuz su gibi akıntı var ama çok fazla geçen seferki transferdede olmuştu ama bu defa daha fazla sanki tutma belirtisi olabilir mi yoksa ilaçlardan mı sizce kendimide dinlemek istemiorum ama insan bi umut diyor işte
inşallah canım :)evet senin asıl günündü değil mi bugun biz de merak ediyoruz güzel sonuçlarını
evet P Purple07 @laikaOrkide_sever güzel habelerinizi bekliyoruz
Senin de bebislerin sımsıkı tutunsunlar, sonunda pozitif görmeyi nasip etsin RabbimNe şanslısın benim transfer şimdi yollardayım ben
Ben hiç ateş falan olcmedim. Öyle düşünme lütfen. Inşallah güzel haberler vereceksin bize :) heyecanla bekliyoruzGunaydin kizlar
Sonuc bekleye herkese hayirli pozitif sonuclar gelsin insallah
Ben kan verdm geldm bekliyorum sonucu
1 saate cikar.
Ama sabah atesimi olctum bir tık dusmus..
Ates takibi yanilmiyor pek.
Neyse artik..hakkimda hayirlisi neyse o olsun.
Ben laboratuvara gittim kurye gitmiş başka yere gittim yarın çıkar dediler şimdi başka bir yere gidiyorum geç kaldım biraz, 2 saate çıkar dedi telefondakiGunaydin kizlar
Sonuc bekleye herkese hayirli pozitif sonuclar gelsin insallah
Ben kan verdm geldm bekliyorum sonucu
1 saate cikar.
Ama sabah atesimi olctum bir tık dusmus..
Ates takibi yanilmiyor pek.
Neyse artik..hakkimda hayirlisi neyse o olsun.
Kiz ben toparliyorum bunlar baba ogul dagitmaya iyi geliyo. Hem pazar gunu supurge bile acmam evdeler diye sonra 1 pazarimiz var supurmesen olmezsin diyolarNe iş yaptın be :) Allah yardımcın olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşAllah bugün sonuç alacaklarda inşAllah mutluluktan ağlasın :)
Aaa erken cagirmislar seni canim. Allah biliyo evi daginik birakip ciksam asla icim rahat olmucakti boylesi cok iyi oldu benim icin. Bu arada Rabbim hayirlisiyla tutunmasini nasip etsin. Guzel gecsin transferinNe şanslısın benim transfer şimdi yollardayım ben
Vallahi bizim ev batarAman temizle evi 3 günde batacak sanki . psikopatız ya ömrümüzü yedi bu temizlik bizim :)
Amin canim Allah razi olsun. Seninde saglikla kucagina almani nasip etsin
Hakkinizda hayirlisi olsun her zaman canim. Rabbim olan evladina saglikli hayirli omur versin. Haklisin en azindan bizlerin birer tane var anne olduk yasadik o duyguyu. Hic olmayanlari dusun uzulme. sukret vardir rabbimin bi bildigi. Belki hayirli bi evlat olmucakti sorunlarla dolu olup senin sinavin olucakti. Sen elinden gelen herseyi yaptin. Gerisi her konuda takdiri ilahi.Maalesef negatif kizlar..
Guzel haber vermeyi isterdim
Ruyamda da guzel gormustum
Ama kismet degilmis. Hep hayirlisini istedim rabbimden demekki boylesi hayirliymis bizim icin. Allah evladima saglik versin. Kardesi olur yada olmaz bilemem. Birdaha denemem sanirim kendiliginden olur mu onuda bilemem.. Hic evladi olmayan arkadaslarima daha cok dua ediyorum allah herkese tattirsin anneligi...
Ayy canımm çok üzüldüm ne kadar temiz yüreğin var başkasını düşünebiliyorsun, rabbim en kısa zamanda sana kendiliğinden gebe kalmayı nasip etsinMaalesef negatif kizlar..
Guzel haber vermeyi isterdim
Ruyamda da guzel gormustum
Ama kismet degilmis. Hep hayirlisini istedim rabbimden demekki boylesi hayirliymis bizim icin. Allah evladima saglik versin. Kardesi olur yada olmaz bilemem. Birdaha denemem sanirim kendiliginden olur mu onuda bilemem.. Hic evladi olmayan arkadaslarima daha cok dua ediyorum allah herkese tattirsin anneligi...
HAdi hakkında hayırlısı olsun canım benimKiz ben toparliyorum bunlar baba ogul dagitmaya iyi geliyo. Hem pazar gunu supurge bile acmam evdeler diye sonra 1 pazarimiz var supurmesen olmezsin diyolarama cok sukur herseyimi hallettim banyomu da yaptim 1 saate cikicam
Aaa erken cagirmislar seni canim. Allah biliyo evi daginik birakip ciksam asla icim rahat olmucakti boylesi cok iyi oldu benim icin. Bu arada Rabbim hayirlisiyla tutunmasini nasip etsin. Guzel gecsin transferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?