2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Sagol canim insallah bende arkadaslarda iyi haberlerle geliriz. Evi temizleyip toparlamaya basladim. Iyi ki oglen saati transfer
Ne iş yaptın be :) Allah yardımcın olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşAllah bugün sonuç alacaklarda inşAllah mutluluktan ağlasın :)

Valla onun heyecanindan ote evdekiler ac kalmasin diye dusunuyorum. Bu saatte yemek yapiyorum pogaca yaptim sabah cocuk okula giderken yer diye falan. Sabah olsun kesin heyecan baslar canimmm. Suanlik sadece yorgunluk var iyi gezdim
Bebeklerin sımsıkı tutunsunlar inşallah canım
Evet bende hala oluyor. Bişey aktı gibi geliyor, wc ye gidiyorum, su gibi akıntı. Ben hamileyim, inşallah sende öylesindir :) progestan fitil kullanıyorum.
evet senin asıl günündü değil mi bugun biz de merak ediyoruz güzel sonuçlarını
evet P Purple07 @laika Orkide_sever güzel habelerinizi bekliyoruz
inşallah canım :)

laiyka P Purple07 haberler sizde güzel haberlerle gelin,

Ben hiç ateş falan olcmedim. Öyle düşünme lütfen. Inşallah güzel haberler vereceksin bize :) heyecanla bekliyoruz

Ben laboratuvara gittim kurye gitmiş başka yere gittim yarın çıkar dediler şimdi başka bir yere gidiyorum geç kaldım biraz, 2 saate çıkar dedi telefondaki

Ne iş yaptın be :) Allah yardımcın olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşAllah bugün sonuç alacaklarda inşAllah mutluluktan ağlasın :)
Kiz ben toparliyorum bunlar baba ogul dagitmaya iyi geliyo. Hem pazar gunu supurge bile acmam evdeler diye sonra 1 pazarimiz var supurmesen olmezsin diyolar ama cok sukur herseyimi hallettim banyomu da yaptim 1 saate cikicam

Ne şanslısın benim transfer şimdi yollardayım ben
Aaa erken cagirmislar seni canim. Allah biliyo evi daginik birakip ciksam asla icim rahat olmucakti boylesi cok iyi oldu benim icin. Bu arada Rabbim hayirlisiyla tutunmasini nasip etsin. Guzel gecsin transferin

Amin canim Allah razi olsun. Seninde saglikla kucagina almani nasip etsin

Maalesef negatif kizlar..
Guzel haber vermeyi isterdim
Ruyamda da guzel gormustum
Ama kismet degilmis. Hep hayirlisini istedim rabbimden demekki boylesi hayirliymis bizim icin. Allah evladima saglik versin. Kardesi olur yada olmaz bilemem. Birdaha denemem sanirim kendiliginden olur mu onuda bilemem.. Hic evladi olmayan arkadaslarima daha cok dua ediyorum allah herkese tattirsin anneligi...

Hakkinizda hayirlisi olsun her zaman canim. Rabbim olan evladina saglikli hayirli omur versin. Haklisin en azindan bizlerin birer tane var anne olduk yasadik o duyguyu. Hic olmayanlari dusun uzulme. sukret vardir rabbimin bi bildigi. Belki hayirli bi evlat olmucakti sorunlarla dolu olup senin sinavin olucakti. Sen elinden gelen herseyi yaptin. Gerisi her konuda takdiri ilahi.

Ayy canımm çok üzüldüm ne kadar temiz yüreğin var başkasını düşünebiliyorsun, rabbim en kısa zamanda sana kendiliğinden gebe kalmayı nasip etsin

Aaa erken cagirmislar seni canim. Allah biliyo evi daginik birakip ciksam asla icim rahat olmucakti boylesi cok iyi oldu benim icin. Bu arada Rabbim hayirlisiyla tutunmasini nasip etsin. Guzel gecsin transferin

Bitti transferim hayırlısı allahtan artık 5. Güne 2 tane gelmiş biri oldukça iyi öbürü büraz iyiymiş hiç dondurulmadı dondurulmamasına çok üzüldüm tüp bebeği tekrar düşündüğümde sil bastan olcak inşallah gerek kalmaz bir daha düşğnmeme hamile kalırım inşallah çünkü benim hiç evladım yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…