Senin de bebislerin sımsıkı tutunsunlar, sonunda pozitif görmeyi nasip etsin Rabbim
Hakkinizda hayirlisi olsun her zaman canim. Rabbim olan evladina saglikli hayirli omur versin. Haklisin en azindan bizlerin birer tane var anne olduk yasadik o duyguyu. Hic olmayanlari dusun uzulme. sukret vardir rabbimin bi bildigi. Belki hayirli bi evlat olmucakti sorunlarla dolu olup senin sinavin olucakti. Sen elinden gelen herseyi yaptin. Gerisi her konuda takdiri ilahi.
Ayy canımm çok üzüldüm ne kadar temiz yüreğin var başkasını düşünebiliyorsun, rabbim en kısa zamanda sana kendiliğinden gebe kalmayı nasip etsin
Maalesef negatif kizlar..
Guzel haber vermeyi isterdim
Ruyamda da guzel gormustum
Ama kismet degilmis. Hep hayirlisini istedim rabbimden demekki boylesi hayirliymis bizim icin. Allah evladima saglik versin. Kardesi olur yada olmaz bilemem. Birdaha denemem sanirim kendiliginden olur mu onuda bilemem.. Hic evladi olmayan arkadaslarima daha cok dua ediyorum allah herkese tattirsin anneligi...
Canim cok uzuldumMaalesef negatif kizlar..
Ama kismet degilmis. Hep hayirlisini istedim rabbimden demekki boylesi hayirliymis bizim icin. Allah evladima saglik versin. Kardesi olur yada olmaz bilemem. Birdaha denemem sanirim kendiliginden olur mu onuda bilemem.. Hic evladi olmayan arkadaslarima daha cok dua ediyorum allah herkese tattirsin anneligi...
Hadi hayirli olsun canim artik seninde geri sayim vaktin. Hayirli haberlerini alalim insallahhh. Bu arada senin vardi embriyon geri kalani nolmus hayrolaBitti transferim hayırlısı allahtan artık 5. Güne 2 tane gelmiş biri oldukça iyi öbürü büraz iyiymiş hiç dondurulmadı dondurulmamasına çok üzüldüm tüp bebeği tekrar düşündüğümde sil bastan olcak inşallah gerek kalmaz bir daha düşğnmeme hamile kalırım inşallah çünkü benim hiç evladım yok henüz
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşAllah gerçekten üzüldümMaalesef negatif kizlar..
Canımya üzülme dediğin gibi allah evladını sana bağışlasın sen anneliği tatmıssın kardeşi olsa iyi olurdu ama bundada vardır bir hayır.Maalesef negatif kizlar..
Allah gönlüne göre versinBitti transferim hayırlısı allahtan artık 5. Güne 2 tane gelmiş biri oldukça iyi öbürü büraz iyiymiş hiç dondurulmadı dondurulmamasına çok üzüldüm tüp bebeği tekrar düşündüğümde sil bastan olcak inşallah gerek kalmaz bir daha düşğnmeme hamile kalırım inşallah çünkü benim hiç evladım yok henüz
Inşallah canım, hayırlısı olsun, transfer esnasında bol bol dua et. Çok aşırı su içme, 2 saat yatmaya çalış.Cikiyorum kizlar rabbim her konuda once hayirlisini versin herkese. Varsa benim minnoslarin hayirlari, bu dunyada yicek ekmekleri tutunsunlar.
canim cok uzuldum hayirlisi olsun rabbim saglik guc versin insallah kendiliginden olur. Tekrar denemeye bile gerek kalmazMaalesef negatif kizlar..
Amin canim sagolll. Bekliyorummm simdi heyecan basti isteInşallah canım, hayırlısı olsun, transfer esnasında bol bol dua et. Çok aşırı su içme, 2 saat yatmaya çalış.
Hayırlısı, sağlıklısı olsun. Sağlıklı olacaksa olsun. Allah'ın takdiri belki ilerde kendiliğinden olacak. Allah diğer evladına bir ömür sağlık versinMaalesef negatif kizlar..
Canım verdim 640 çıkmış. Doktoruma mesaj attım tekrar kan ver fln demedi.laiyka canım ne yaptın ? Kan verdin mi ?
Canım verdim 640 çıkmış. Doktoruma mesaj attım tekrar kan ver fln demedi.
Hobaaa 2. Gebe haberimiz hayırlı olsun :) Sen 2 gün sonra kan ver canım 48 saat doğrulaması yap.Canım verdim 640 çıkmış. Doktoruma mesaj attım tekrar kan ver fln demedi.
Canım verdim 640 çıkmış. Doktoruma mesaj attım tekrar kan ver fln demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?