Ikizler geliyorCanım verdim 640 çıkmış. Doktoruma mesaj attım tekrar kan ver fln demedi.
Kendini hazır hissediyorsan yap :)Ayy benim bugün transferimde 7. gün 5. gün dondurulmuş embriyoydu napsam bende test yapsam mı :)
Kendini hazır hissediyorsan yap :)
12 Gün çıkar sende yap :) valla ben olsam ilk günden başlar hergün kan verirdim :)Ayy benim bugün transferimde 7. gün 5. gün dondurulmuş embriyoydu napsam bende test yapsam mı :)
Varsa çıkar zaten, sen bilirsin, evde test var mı :)Korkuorum ama geçen seferki gebeliğimdeki bütün belirtileri tekrar yaşıyorum
hahahaha çalışıyorum Kolay izin alamıyorum evde oturuo olsam her gün sağlık ocağına giderdim :)12 Gün çıkar sende yap :) valla ben olsam ilk günden başlar hergün kan verirdim :)
yok almadım hiç akşam ilaç alıcam o zaman alabilirimVarsa çıkar zaten, sen bilirsin, evde test var mı :)
O zaman akşam alıp sabah ilk idrarla yapıp müjdeli haberi veriyoruz inşallahyok almadım hiç akşam ilaç alıcam o zaman alabilirim
İnşAllah bi eşimede sorim kabul ederse alım yapım bakımO zaman akşam alıp sabah ilk idrarla yapıp müjdeli haberi veriyoruz inşallah
Tamam canım :)İnşAllah bi eşimede sorim kabul ederse alım yapım bakım
Çook teşekkürler bence kanda çok yüksek olmasada 20-30u geçer diye düşünüyorum. Benim transfer sonrası 10. Günüm benimHobaaa 2. Gebe haberimiz hayırlı olsun :) Sen 2 gün sonra kan ver canım 48 saat doğrulaması yap.
Canım ben ikizlerden dolayı çok üzüldüm artık ikiz istemiyorum 5. Gün embriyosu ikiz olmuyormuş zatenIkizler geliyor
Rabbim bu sefer yüzünü güldürsun, sağlıkla sıhhatle kucağına al canım.Kendimden çok sevindim
Kaç tane transfer edilmişti ? Rabbim gönlüne göre versin canım. Artık kendine çok dikkat etmelisinCanım ben ikizlerden dolayı çok üzüldüm artık ikiz istemiyorum 5. Gün embriyosu ikiz olmuyormuş zaten
Ya bende aynı durumdayım. 29 ekimde iki emb transfer edildi. İlk testi 8 kasımda yap dedi dr. Acaba yapsam çıkarmı bilemedim.Ayy benim bugün transferimde 7. gün 5. gün dondurulmuş embriyoydu napsam bende test yapsam mı :)
En erken kaçıncı günde öğrendinizTamam canım :)
Transferin 4. Gününde idrar testi ile öğrendimEn erken kaçıncı günde öğrendiniz
Akşam bende yapıyım o zaman. 7. Günüm bugün.Transferin 4. Gününde idrar testi ile öğrendim
Evet belli olur 7. Gunse :) inşallah pozitif çıkar. Kactane transfer edildi ve kaçıncı gün embriyosu ?Akşam bende yapıyım o zaman. 7. Günüm bugün.
Hayirli olsun canimm hadi bir bir hamislar gelsin.Canım verdim 640 çıkmış. Doktoruma mesaj attım tekrar kan ver fln demedi.
1 tane canım zaten doktorum tek olsun diye 5. Günü beklemiştiKaç tane transfer edilmişti ? Rabbim gönlüne göre versin canım. Artık kendine çok dikkat etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?