Değerin baya yüksek çıkmış, ben iki tane transfer edildi zannediyordum. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Doktor bişey dedi mi ? Bu süreçten sonra ne yapman gerektiğini falan ? 5. Haftadan sonra kese oluyor.1 tane canım zaten doktorum tek olsun diye 5. Günü beklemişti
5. Gün embriyosu. 2 tane.Evet belli olur 7. Gunse :) inşallah pozitif çıkar. Kactane transfer edildi ve kaçıncı gün embriyosu ?
Banada var gbi geldi. Benim ilk testim telefondan belli olmuyordu :) hayırlısı olsunKızlar gaza geldim yaptım test. Banamı öyle geliyo. Sizcede çift cizgimi
Benimde aynı, inşallah tutunmuşturlar :)5. Gün embriyosu. 2 tane.
Ay azcık rahatladım ama gerçi benim iki sene önce yaptırdıgımda kimyasal olmuştu. Önce 30 çıktı degerim sonra 15 e düştü. Korkuyorum. Gerçi şimdi enox igne kullanıyorum hergün.
Hepsi bir olacak diye bir şey yok. Allah nasip ettiyse her şekilde olur.Ay azcık rahatladım ama gerçi benim iki sene önce yaptırdıgımda kimyasal olmuştu. Önce 30 çıktı degerim sonra 15 e düştü. Korkuyorum. Gerçi şimdi enox igne kullanıyorum hergün.
Canım seninHepsi bir olacak diye bir şey yok. Allah nasip ettiyse her şekilde olur.
akşam vercem sonra doktora bilgi vereceğizCanım senin
2.tane 5.gün emriyosuydu dimi ?
Bugün tekrar kan vericekmisin
Doktora ne zaman gidiceksin
Bana 2. çizgi var giibi geldi :)Kızlar gaza geldim yaptım test. Banamı öyle geliyo. Sizcede çift cizgimi
Bana da doktorum 15gün sonra gel dedi canım ama o tarihte izinli oldugu icin 19kasımda gidicemSelam kızlar.Bende pozitifi gördüm çok.şükür 1 kasımda. Kızlar ne zaman kese görmeye gittiniz? Bana 20 gün sonra randevu al dediler. Ama çok tedirginim ya... gidip kese giren varmi
ikinci cizgi var hayirli olsun insallah darisi basimizaKızlar gaza geldim yaptım test. Banamı öyle geliyo. Sizcede çift cizgimi
Amin inşlah canım benimikinci cizgi var hayirli olsun insallah darisi basimiza
Benimde perşembe test günüm. Burda yazılanları okuyunca gaza geldim. Evde test vardı yaptım. İnşllah güzel haberler olsun.benim test günüme cok az kaldi persembe yaptiracagim inslalah bende güzel bir haber alirim
Kese 6-7 haftalıkken gözüküyormuş. Benim geçen sefer öğrendiğimde dokturum 2 hafta sonraya vermişti kontrolü ama bnm kanamam oldu 5 hafta 4 günlüktü kese göründü 5 hafta 5 günlükken oluşmaya başlamıştı, kese kocaman olmuştu sonra düştü ama vajinal ultrasonda göründüSelam kızlar.Bende pozitifi gördüm çok.şükür 1 kasımda. Kızlar ne zaman kese görmeye gittiniz? Bana 20 gün sonra randevu al dediler. Ama çok tedirginim ya... gidip kese giren varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?