2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

1 tane canım zaten doktorum tek olsun diye 5. Günü beklemişti
Değerin baya yüksek çıkmış, ben iki tane transfer edildi zannediyordum. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Doktor bişey dedi mi ? Bu süreçten sonra ne yapman gerektiğini falan ? 5. Haftadan sonra kese oluyor.

Hamilelik takvimi eklesene sende :)

Selam kızlar.Bende pozitifi gördüm çok.şükür 1 kasımda. Kızlar ne zaman kese görmeye gittiniz? Bana 20 gün sonra randevu al dediler. Ama çok tedirginim ya... gidip kese giren varmi
Bana da doktorum 15gün sonra gel dedi canım ama o tarihte izinli oldugu icin 19kasımda gidicem

Bende dayanamiyorum 2.3 gün sonra kese görmeye baska bi doktora gitsem mi diye düşunuyorum

Selam kızlar.Bende pozitifi gördüm çok.şükür 1 kasımda. Kızlar ne zaman kese görmeye gittiniz? Bana 20 gün sonra randevu al dediler. Ama çok tedirginim ya... gidip kese giren varmi
Kese 6-7 haftalıkken gözüküyormuş. Benim geçen sefer öğrendiğimde dokturum 2 hafta sonraya vermişti kontrolü ama bnm kanamam oldu 5 hafta 4 günlüktü kese göründü 5 hafta 5 günlükken oluşmaya başlamıştı, kese kocaman olmuştu sonra düştü ama vajinal ultrasonda göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…