20 gün mü ?Selam kızlar.Bende pozitifi gördüm çok.şükür 1 kasımda. Kızlar ne zaman kese görmeye gittiniz? Bana 20 gün sonra randevu al dediler. Ama çok tedirginim ya... gidip kese giren varmi
Inşallah sımsıkı tutunurlarBende yavrularımı aldım geldimüçüncü gün embriyosu iki tane transfer oldu.. Şimdi bu on gün nasıl geçecek??
Hayırlısı olsun inşAllah sımsıkı tutunsunlarBende yavrularımı aldım geldimüçüncü gün embriyosu iki tane transfer oldu.. Şimdi bu on gün nasıl geçecek??
İlk gün öyle diyosun. Nasıl geçiçek diye. Ama bi bakıyosun geçmiş. İlk üç gün dinlen iyice.Bende yavrularımı aldım geldimüçüncü gün embriyosu iki tane transfer oldu.. Şimdi bu on gün nasıl geçecek??
Ben bu sefer erken test yapmayacağıma dair söz verdim hem kendime hem druma . İnşallah kan testinde de hayırlı bir sonuç çıkar hepimiz icinBenimde perşembe test günüm. Burda yazılanları okuyunca gaza geldim. Evde test vardı yaptım. İnşllah güzel haberler olsun.
Transferim hayırlı olsun. İlk günler zor olsada bir bakmışsın bitmişBende yavrularımı aldım geldimüçüncü gün embriyosu iki tane transfer oldu.. Şimdi bu on gün nasıl geçecek??
Amanda aman minnoşların sıkı sıkı tutunsun sana bolbol dinlen 10 gün sonrada mutlu haberi ver bize inşAllahMerhaba kizlarrrr. Minnoslarimin transferini izledim cok guzel bi duyguydu. 2 adet transfer istedim. Geriye ayni iyi kalitede 4 embriyo kalmis onlari da dondurtturduk. Doktorum 2 gun yatak istiharati, sonra kalkip yormadan islerini yapabilirsin dedi. Gobekten ignem var her gun. 4 gunde 1 de kalcadan ignem. kan sulandirici hap. gunde 3 defa fitil. Ve 10 gun sonra gel kan ver sonucu ben sana aciklicam insallah mutlu haberler vericem, sakin evde test yapma dedi.
Hayirli olsun cnmMerhaba kizlarrrr. Minnoslarimin transferini izledim cok guzel bi duyguydu. 2 adet transfer istedim. Geriye ayni iyi kalitede 4 embriyo kalmis onlari da dondurtturduk. Doktorum 2 gun yatak istiharati, sonra kalkip yormadan islerini yapabilirsin dedi. Gobekten ignem var her gun. 4 gunde 1 de kalcadan ignem. kan sulandirici hap. gunde 3 defa fitil. Ve 10 gun sonra gel kan ver sonucu ben sana aciklicam insallah mutlu haberler vericem, sakin evde test yapma dedi.
Amanda aman minnoşların sıkı sıkı tutunsun sana bolbol dinlen 10 gün sonrada mutlu haberi ver bize inşAllah
Amin kizlar Allah razi olsunnn. Herkes hayirli haberlerle gelsinHayirli olsun cnm
Transferin hayırlı olsun canım güzel pozitifler alırsın inşallahMerhaba kizlarrrr. Minnoslarimin transferini izledim cok guzel bi duyguydu. 2 adet transfer istedim. Geriye ayni iyi kalitede 4 embriyo kalmis onlari da dondurtturduk. Doktorum 2 gun yatak istiharati, sonra kalkip yormadan islerini yapabilirsin dedi. Gobekten ignem var her gun. 4 gunde 1 de kalcadan ignem. kan sulandirici hap. gunde 3 defa fitil. Ve 10 gun sonra gel kan ver sonucu ben sana aciklicam insallah mutlu haberler vericem, sakin evde test yapma dedi.
Az kalmis canimmm. Hadi hayirlisi olsunn bi dahaki adette basliyosun dimiBu gun adet oldum bende kaldi 28 gunn
Amin canim Allah razi olsunnnTransferin hayırlı olsun canım güzel pozitifler alırsın inşallah
İnsallah canimmmm hayirlisiylahilal1907 sendende hayırlı haberler alacağız inşAllah
İnşallah.. Hepimizin kiHayırlısı olsun inşAllah sımsıkı tutunsunlar
Yok canım yazmıyolar kime gitsem kavga ettim parayla alıyorum maalesefakademi1994 canim sen yazirabildinmi crinone jel. Bende yazdirmak istiyorum ama hangi cumleleri kursak ikna edici olur. Kadin dogumcular yazmak istemiyorlarmis
Hayırlısı olsun canım, inşallah tutunur minikler :)Merhaba kizlarrrr. Minnoslarimin transferini izledim cok guzel bi duyguydu. 2 adet transfer istedim. Geriye ayni iyi kalitede 4 embriyo kalmis onlari da dondurtturduk. Doktorum 2 gun yatak istiharati, sonra kalkip yormadan islerini yapabilirsin dedi. Gobekten ignem var her gun. 4 gunde 1 de kalcadan ignem. kan sulandirici hap. gunde 3 defa fitil. Ve 10 gun sonra gel kan ver sonucu ben sana aciklicam insallah mutlu haberler vericem, sakin evde test yapma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?