2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Selam kızlar.Bende pozitifi gördüm çok.şükür 1 kasımda. Kızlar ne zaman kese görmeye gittiniz? Bana 20 gün sonra randevu al dediler. Ama çok tedirginim ya... gidip kese giren varmi
20 gün mü ? sağlıkla kucağına al canım
Bende yavrularımı aldım geldim üçüncü gün embriyosu iki tane transfer oldu.. Şimdi bu on gün nasıl geçecek??
Inşallah sımsıkı tutunurlar

Benimde perşembe test günüm. Burda yazılanları okuyunca gaza geldim. Evde test vardı yaptım. İnşllah güzel haberler olsun.
Ben bu sefer erken test yapmayacağıma dair söz verdim hem kendime hem druma . İnşallah kan testinde de hayırlı bir sonuç çıkar hepimiz icin
Bende yavrularımı aldım geldim üçüncü gün embriyosu iki tane transfer oldu.. Şimdi bu on gün nasıl geçecek??
Transferim hayırlı olsun. İlk günler zor olsada bir bakmışsın bitmiş

Merhaba kizlarrrr. Minnoslarimin transferini izledim cok guzel bi duyguydu. 2 adet transfer istedim. Geriye ayni iyi kalitede 4 embriyo kalmis onlari da dondurtturduk. Doktorum 2 gun yatak istiharati, sonra kalkip yormadan islerini yapabilirsin dedi. Gobekten ignem var her gun. 4 gunde 1 de kalcadan ignem. kan sulandirici hap. gunde 3 defa fitil. Ve 10 gun sonra gel kan ver sonucu ben sana aciklicam insallah mutlu haberler vericem, sakin evde test yapma dedi.

Amanda aman minnoşların sıkı sıkı tutunsun sana bolbol dinlen 10 gün sonrada mutlu haberi ver bize inşAllah

Hayirli olsun cnm

Transferin hayırlı olsun canım güzel pozitifler alırsın inşallah

akademi1994 canim sen yazirabildinmi crinone jel. Bende yazdirmak istiyorum ama hangi cumleleri kursak ikna edici olur. Kadin dogumcular yazmak istemiyorlarmis
Yok canım yazmıyolar kime gitsem kavga ettim parayla alıyorum maalesef
Rapor çıkarmaya çalıştım onu bile yapmadılar Cerrahpaşa rapor çıkarmadı düşünün ki tüp bebek raporumda cerrahpaşadan :)

Hayırlısı olsun canım, inşallah tutunur minikler :)
10 gün çabucak geçsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…