Doktorum sadece sevindiğini söyledi hemşirelere mesaj attım geri dönen olmadı doktorum tekrar mesaj atıp sorucam kan vermelimiyim diye. Geçen senede aynı doktordayım 2 hafta sonra kalp atımını görmeye çağırıyor onu beklerimDeğerin baya yüksek çıkmış, ben iki tane transfer edildi zannediyordum. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Doktor bişey dedi mi ? Bu süreçten sonra ne yapman gerektiğini falan ? 5. Haftadan sonra kese oluyor.
Hamilelik takvimi eklesene sende :)
Anladım canım, sağlıkla sihhatle gelsinlerde, mecbur bekleyeceğiz :)Doktorum sadece sevindiğini söyledi hemşirelere mesaj attım geri dönen olmadı doktorum tekrar mesaj atıp sorucam kan vermelimiyim diye. Geçen senede aynı doktordayım 2 hafta sonra kalp atımını görmeye çağırıyor onu beklerim
Amin canim 10 gun gecer elbet ama simdiden yatmak bunaltti yaaaHayırlısı olsun canım, inşallah tutunur minikler :)
10 gün çabucak geçsin :)
2 3 gün yat bi iş yapma. Bende biraz biraz mutfağa girdim. :) sabredecegiz, inşallah sende hamile olursun. Beraber doğumu beklerizAmin canim 10 gun gecer elbet ama simdiden yatmak bunaltti yaaa
Amin canim aminnn. Senin gibi hayirli sonuclar almak nasip olsun. Az once ignemi de yaptim yattim.2 3 gün yat bi iş yapma. Bende biraz biraz mutfağa girdim. :) sabredecegiz, inşallah sende hamile olursun. Beraber doğumu bekleriz
Hayırlı uğurlu olsun sımsıkı tutunur insallahAmin canim aminnn. Senin gibi hayirli sonuclar almak nasip olsun. Az once ignemi de yaptim yattim.
Amin canimm Allah razi olsunnn.Hayırlı uğurlu olsun sımsıkı tutunur insallah
Hangi tarihte adet oldun ? Ben 7ekim :)C A N O canım bizim son adet tarihimiz 9 ekim mi olmuş olacak?
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler rabbim pozitif görmeyi sizlerede nasip etsin inşallah.
inşallah canım, ben ignemi 22.00 da yapıyorum.Amin canim aminnn. Senin gibi hayirli sonuclar almak nasip olsun. Az once ignemi de yaptim yattim.
Ben ne zaman adet olduğumu unuttum 18eylülden beri iğne oluyordum. Bunların döllenme günü belli olduğu için senin adetine göre değil galiba döllenmeye 15 gün ekliyorlar. Benim geçen sefer 30 ekim opuydu 15 ekim sat senin dediler halbuki ben eylülde adet olmuştum yineHangi tarihte adet olsun ? Ben 7ekim :)
Benim takvim 7 ekime ayarlı, zaten kadın dogumcular da ona göre hesapliyorlar haftasını. Sende durum farklı bilemedim ? Adetin 2 yada 3 günü olduğuna göre bi hesaplama yapman gerekiyor, sende 4. Hafta icindesin, orası kesin :)Ben ne zaman adet olduğumu unuttum 18eylülden beri iğne oluyordum. Bunların döllenme günü belli olduğu için senin adetine göre değil galiba döllenmeye 15 gün ekliyorlar. Benim geçen sefer 30 ekim opuydu 15 ekim sat senin dediler halbuki ben eylülde adet olmuştum yine
Ayy hadiii yukselmis olsunnninşallah canım, ben ignemi 22.00 da yapıyorum.
Şimdi ikinci test için kan verdim bekliyorum. Bakalım artış olmuş mu ? :)
Yani, 7olarak devam edersin o vakit :)Ayy hadiii yukselmis olsunnnonceki ignelerimi de 7 de yapiyodum duzeni bozmiyim dedim
Ee saat kacta cikiyo sonucYani, 7olarak devam edersin o vakit :)
Birazdan çıkar 15 dk oldu :)Ee saat kacta cikiyo sonuc
Hadi gözün aydın canım sağlıklada kucağına alırsın inşallah306. 4 çıktı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?