Amin canım, inşallah. :) Rabbim sizlerede nasip etsinHadi gözün aydın canım sağlıklada kucağına alırsın inşallah
Çok şaşırdım neden yazmak istemiyorlamış. Ben aile hekimime bile yazdırdım geçen sefer aldım eczaneden. Daha bu denememde gerek duymadım yazdırmaya. İlaç pahalı yaakademi1994 canim sen yazirabildinmi crinone jel. Bende yazdirmak istiyorum ama hangi cumleleri kursak ikna edici olur. Kadin dogumcular yazmak istemiyorlarmis
Gözünaydın hayırlı olsun inşallah306. 4 çıktı kızlar
Çok şaşırdım neden yazmak istemiyorlamış. Ben aile hekimime bile yazdırdım geçen sefer aldım eczaneden. Daha bu denememde gerek duymadım yazdırmaya. İlaç pahalı yakendi tüp bebek drunuz yazmıyor mu
Progesteron hormonu canımBu jel ne işe yarıyor kızlar
Süper306. 4 çıktı kızlar
saol canım. Darısı sizlere :)Gözünaydın hayırlı olsun inşallah
9. Gün 141.3Süperkaç kat arttı cantanem
Çok güzel artmış tebriklersaol canım. Darısı sizlere :)
9. Gün 141.3
11.gun 306.4
Teşekkür ederimÇok güzel artmış tebrikler
Biz aradık 10 gün sonra kese için muayene dediBenim hızlı yükseldi diye galiba, içim karışıyor. Kızlar tabloda güncel değil şimdi sırada kim var test için
Benim ne doktordan nede sonucu yolladığım hemşirelerden haber var. Tekrar kan verecekmiyim onu bile bilmiyorumBiz aradık 10 gün sonra kese için muayene dedi
Sorumsuz bi yer mi ? Biz hemsireyi aradık, açtı. Ilaclari anlattı. 10 gün sonra kese, 12 gün sonra kalp atışı dedi.Benim ne doktordan nede sonucu yolladığım hemşirelerden haber var. Tekrar kan verecekmiyim onu bile bilmiyorum
Inşallah görürsün canım, bekleyiş bitmiyor :)Kızlar. Benim randevum 16 sindaydı ama
Ben dayanamıyorum
Yarın İcin bana yakin bi doktordan randevu aldım
Sabah oraya gidicem insallah tek mi cift mi oldugu görunur
Yoksa meraktan çatliyabilrim yani
:)
Progesteron içeriyor jel canımBu jel ne işe yarıyor kızlar
Aminn inşallahsaol canım. Darısı sizlere :)
9. Gün 141.3
11.gun 306.4
Benimki özel klinik istanbul tüp bebek merkezi onların reçetesiyle eczaneye gittim ssk dan işlemez dediler sağlık ocağı crinone jel yazamıyor yazsada eczanede sistem vermiyor uzman doktorun yazması lazım sait çifçiye gittim salak doktor burası tüp bebek merkezi değil ben yazamam defol git başımdan dedi bende ctesi sonucu alım fulya acıbademde ilaç raporu çıkarmaya çalışıcamÇok şaşırdım neden yazmak istemiyorlamış. Ben aile hekimime bile yazdırdım geçen sefer aldım eczaneden. Daha bu denememde gerek duymadım yazdırmaya. İlaç pahalı yakendi tüp bebek drunuz yazmıyor mu
MaşAllah maşAllah katlanarak artsın inşAllahsaol canım. Darısı sizlere :)
9. Gün 141.3
11.gun 306.4
Ultrasonla ķarindan baktir hayırlı haberler alırsın inşallahKızlar. Benim randevum 16 sindaydı ama
Ben dayanamıyorum
Yarın İcin bana yakin bi doktordan randevu aldım
Sabah oraya gidicem insallah tek mi cift mi oldugu görunur
Yoksa meraktan çatliyabilrim yani
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?