- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Ben varım ben varım ctesi sonuç alıcam kısmetse :)Benim hızlı yükseldi diye galiba, içim karışıyor. Kızlar tabloda güncel değil şimdi sırada kim var test için
Tabloda olmayan kızlar sizde bilgilerinizi versenize.hilal1907 canım menekselimin negatif maalesef
Ben aile hekimimden yazdırdım defalarca ilk transferinde ücretini de ona göre ödedim ama bu dediğim geçen yıldı. Dr nasıl öyle bir şey diyebilir defol git başımdan diyeBenimki özel klinik istanbul tüp bebek merkezi onların reçetesiyle eczaneye gittim ssk dan işlemez dediler sağlık ocağı crinone jel yazamıyor yazsada eczanede sistem vermiyor uzman doktorun yazması lazım sait çifçiye gittim salak doktor burası tüp bebek merkezi değil ben yazamam defol git başımdan dedi bende ctesi sonucu alım fulya acıbademde ilaç raporu çıkarmaya çalışıcam
8 ay önce crinone jel aile hekiminden alınmış artık yazamıyorlar hepsini araştırdım alo sgk ile kanka oldum rapor için yataklı doğumhaneli hastane lazım doktorun yazması için kadın doğum uzmanı olması lazım prolutex vuruluyorum temmuzda piyasaya çıktı hemüz sgk ile anlaşması yok clexane 0.8 vuruluyorum onu aile hekimi yazıyor çok şükürBen aile hekimimden yazdırdım defalarca ilk transferinde ücretini de ona göre ödedim ama bu dediğim geçen yıldı. Dr nasıl öyle bir şey diyebilir defol git başımdan diyeinşallah çözülür bu durum. Birde benim merkezim ssk ile anlaşmalı daha önce orada yazdırdığı
Deneyimliyim diye tekrar bahsetmiyorlar. Opudada siz zaten biliyorsunuz dedilerSorumsuz bi yer mi ? Biz hemsireyi aradık, açtı. Ilaclari anlattı. 10 gün sonra kese, 12 gün sonra kalp atışı dedi.
Öyle şeymi olur ya 2 gün sonra tekrar kan vermen lazım sonucu tekrar doktoruna iletmen lazım ona görede randevu vermesi lazım ilaçları napıcağını sölemesi lazım yani en azından bizde böle oluoDeneyimliyim diye tekrar bahsetmiyorlar. Opudada siz zaten biliyorsunuz dediler1 yılda unutmuşum halbuki
[th]ADI[/th]Benim hızlı yükseldi diye galiba, içim karışıyor. Kızlar tabloda güncel değil şimdi sırada kim var test için
Tabloda olmayan kızlar sizde bilgilerinizi versenize.hilal1907 canım menekselimin negatif maalesef
Evet prolutexi ödemiyor bana da bu transferimde yazdı ama ben çok iğne yapıyorum istemiyorum dedim jelle devam ediyorum o yüzden. Kalçam göbeğim her yerim apse oldu maalesef. Dediğim gibi geçen yıl yazdırdım en son bu sene kendi drum yazdı hep.8 ay önce crinone jel aile hekiminden alınmış artık yazamıyorlar hepsini araştırdım alo sgk ile kanka oldum rapor için yataklı doğumhaneli hastane lazım doktorun yazması için kadın doğum uzmanı olması lazım prolutex vuruluyorum temmuzda piyasaya çıktı hemüz sgk ile anlaşması yok clexane 0.8 vuruluyorum onu aile hekimi yazıyor çok şükür
Göbeğimin halini görsen var ya mosmor delik deşik sabah clexane 0.8 akşam prolutex vuruyorum her yer mor heryer ödem iğne batmıo artık. Alllah emeklerimi boşa çıkarmasın da razıyım ben napımEvet prolutexi ödemiyor bana da bu transferimde yazdı ama ben çok iğne yapıyorum istemiyorum dedim jelle devam ediyorum o yüzden. Kalçam göbeğim her yerim apse oldu maalesef. Dediğim gibi geçen yıl yazdırdım en son bu sene kendi drum yazdı hep.
2 ay daha devam edecek Allah izin verirseGöbeğimin halini görsen var ya mosmor delik deşik sabah clexane 0.8 akşam prolutex vuruyorum her yer mor heryer ödem iğne batmıo artık. Alllah emeklerimi boşa çıkarmasın da razıyım ben napım
Valla öle napalım kadın olmak zor zanaat2 ay daha devam edecek Allah izin verirse
Kadının metanetinin üstüne yok görsün eşlerimiz işte
İnsllah canım yaUltrasonla ķarindan baktir hayırlı haberler alırsın inşallah
Benim 12 sinde kese kontrolüm bugün çok gergindim gerçekten berbat pzt idi
Evet canimm aminn insallah hayirli olurrAz kalmis canimmm. Hadi hayirlisi olsunn bi dahaki adette basliyosun dimi
sagol canim benimmhilal1907 hayırlısı olsun Sağlıklısı olsun
İnşallah bunlatın sonu güzel olacak hayırlısıyla güzel sonuçlar alacağız. Kalçamdaki apseden dolayı yürürken zorlanıyorum. Sonu güzel olsun inşallahGöbeğimin halini görsen var ya mosmor delik deşik sabah clexane 0.8 akşam prolutex vuruyorum her yer mor heryer ödem iğne batmıo artık. Alllah emeklerimi boşa çıkarmasın da razıyım ben napım
Canim cozundukten sonra transfer hemen olmicakmi?İnsallah canimm 3 aralikta tekrar adet olurum ayin ortasinda da transfer olurum insallah. İnsallah cozunurken problem olmaz insallah 5. Gune ulasirlar. Bize dua edinn
Sağol canım Allah razı olsun.Cantanemm degerin cok guzel artmis maasallah canim allah kucaginda gostersin insallaahhhh
Laiyka bence degerin gayet iyi tekrar istememis olabilir her dr tekrarlatmiyor
Hulylmzalp canim bebislerin simsiki tutunsunlar sana insallah
Bekleyisin sonu guzel olsun
iyi kalitede Tek embriyom vardi o yuzden 2.gun transferi yapmislardi canim.
Sahin bey bgn aradi guveniyordum acikcasi cok kaliteli duzgun embriyoydu dedi ama hicbi kosulda yuzde yuz sans yok tabi bu işte dedi. regl oldugunda 2.gunu gel gormek isiyorum dedi. Gorsun bakalim gorup ne olcaksa..
2.gün transferi yapan neredeyse yok, kalitesinden anlamak için en erken 3. Gün transfer ediliyor neden erken transfer edilmiş sordunuz mu ?Cantanemm degerin cok guzel artmis maasallah canim allah kucaginda gostersin insallaahhhh
Laiyka bence degerin gayet iyi tekrar istememis olabilir her dr tekrarlatmiyor
Hulylmzalp canim bebislerin simsiki tutunsunlar sana insallah
Bekleyisin sonu guzel olsun
iyi kalitede Tek embriyom vardi o yuzden 2.gun transferi yapmislardi canim.
Sahin bey bgn aradi guveniyordum acikcasi cok kaliteli duzgun embriyoydu dedi ama hicbi kosulda yuzde yuz sans yok tabi bu işte dedi. regl oldugunda 2.gunu gel gormek isiyorum dedi. Gorsun bakalim gorup ne olcaksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?