2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ben varım ben varım ctesi sonuç alıcam kısmetse :)

Ben aile hekimimden yazdırdım defalarca ilk transferinde ücretini de ona göre ödedim ama bu dediğim geçen yıldı. Dr nasıl öyle bir şey diyebilir defol git başımdan diye inşallah çözülür bu durum. Birde benim merkezim ssk ile anlaşmalı daha önce orada yazdırdığım için aile hekimliğinin yazdıklarında sorun çıkmamış olabilir

8 ay önce crinone jel aile hekiminden alınmış artık yazamıyorlar hepsini araştırdım alo sgk ile kanka oldum rapor için yataklı doğumhaneli hastane lazım doktorun yazması için kadın doğum uzmanı olması lazım prolutex vuruluyorum temmuzda piyasaya çıktı hemüz sgk ile anlaşması yok clexane 0.8 vuruluyorum onu aile hekimi yazıyor çok şükür

Deneyimliyim diye tekrar bahsetmiyorlar. Opudada siz zaten biliyorsunuz dediler 1 yılda unutmuşum halbuki
Öyle şeymi olur ya 2 gün sonra tekrar kan vermen lazım sonucu tekrar doktoruna iletmen lazım ona görede randevu vermesi lazım ilaçları napıcağını sölemesi lazım yani en azından bizde böle oluo

[th]ADI[/th] beyazyaka
[th]YAŞ[/th] 36
[th]SORUN[/th] sebepsiz infertilite
[th]DENEME[/th] 2
[th]TRANSFER[/th] 20 ekim 18
[th]SONUÇ[/th] pozitif

Evet prolutexi ödemiyor bana da bu transferimde yazdı ama ben çok iğne yapıyorum istemiyorum dedim jelle devam ediyorum o yüzden. Kalçam göbeğim her yerim apse oldu maalesef. Dediğim gibi geçen yıl yazdırdım en son bu sene kendi drum yazdı hep.

Göbeğimin halini görsen var ya mosmor delik deşik sabah clexane 0.8 akşam prolutex vuruyorum her yer mor heryer ödem iğne batmıo artık. Alllah emeklerimi boşa çıkarmasın da razıyım ben napım

Göbeğimin halini görsen var ya mosmor delik deşik sabah clexane 0.8 akşam prolutex vuruyorum her yer mor heryer ödem iğne batmıo artık. Alllah emeklerimi boşa çıkarmasın da razıyım ben napım
2 ay daha devam edecek Allah izin verirse
Kadının metanetinin üstüne yok görsün eşlerimiz işte

Ultrasonla ķarindan baktir hayırlı haberler alırsın inşallah
Benim 12 sinde kese kontrolüm bugün çok gergindim gerçekten berbat pzt idi
İnsllah canım ya
Neden bilmiyorum ama benim icinde pek iyi geçmedi bugün cok kurdum durdum
Oyuzden hemen yarina randevu almaya karar verdim

İnşallah sorunsuz bi sekilde gecer hepimizin hamileliği

İnşallah bunlatın sonu güzel olacak hayırlısıyla güzel sonuçlar alacağız. Kalçamdaki apseden dolayı yürürken zorlanıyorum. Sonu güzel olsun inşallah

Cantanemm degerin cok guzel artmis maasallah canim allah kucaginda gostersin insallaahhhh

Laiyka bence degerin gayet iyi tekrar istememis olabilir her dr tekrarlatmiyor

Hulylmzalp canim bebislerin simsiki tutunsunlar sana insallah
Bekleyisin sonu guzel olsun

P Purple07 canım sana kaçıncı gün kaç adet embriyo transfer oldu

iyi kalitede Tek embriyom vardi o yuzden 2.gun transferi yapmislardi canim.
Sahin bey bgn aradi guveniyordum acikcasi cok kaliteli duzgun embriyoydu dedi ama hicbi kosulda yuzde yuz sans yok tabi bu işte dedi. regl oldugunda 2.gunu gel gormek isiyorum dedi. Gorsun bakalim gorup ne olcaksa..

Sağol canım Allah razı olsun.

2.gün transferi yapan neredeyse yok, kalitesinden anlamak için en erken 3. Gün transfer ediliyor neden erken transfer edilmiş sordunuz mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…