2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Benim de ctesi test günüm ama cuma versem varsa çıkar heralde

İyide neden en başta 5. güne getirip dondurmadılar .Dondurup tekrar çözüp 5.güne gelmesini beklemek ilk kez duydum böyle yapan varmıymış
Bende ilk kez duydum benim daha onceki tedavimde de suan ki tedavimdede hep 5.gun beklendi ve donduruldu. Ama kisiye ozel farkli bi tedavi uyguluyo sanirim doktoru. Bizim bilmedigimiz ve mudahele edemedigimiz cok sey var

İyide neden en başta 5. güne getirip dondurmadılar .Dondurup tekrar çözüp 5.güne gelmesini beklemek ilk kez duydum böyle yapan varmıymış
bizim uygulamamiz boyle dediler birde tahminim embriyo az diye. Ama sey dedi cozdurdukten sonra ilerlemeye devam edenler tutunma sansi yuksek falan dedi. Belkide beni avuttu embriyolog.

Çook teşekkürler bence kanda çok yüksek olmasada 20-30u geçer diye düşünüyorum. Benim transfer sonrası 10. Günüm benim
Allah kucağınıza almayı nasip etsin ben de endometriozis hastasıyım amh fsh değerleriniz kaçtı acaba uzun protokol mu oldu tedaviniz bana kısa protokol uygulandı ve kistlerim iyice büyüdü

Allah kucağınıza almayı nasip etsin ben de endometriozis hastasıyım amh fsh değerleriniz kaçtı acaba uzun protokol mu oldu tedaviniz bana kısa protokol uygulandı ve kistlerim iyice büyüdü
Benim kist ameliyatından önce amh bakıldı 0.90 çıkmıştı ameliyat öncesi opu yapıp donduralım dedik ama kısa protokolle hiç yumurtam yoktu toplanacak. Ameliyat oldum 6 ay sonra endometriyozisim baskılansın diye mecburen tüp bebek yaptık çünkü ameliyatımda 1 yumurtalık 2 tüğ apandisit alındı. Uzun protokol ile ikiz gebe kaldım 26 haftalık erken doğurdum. Ardından yine 6 ay sonra yine uzun protokolle başladık tedaviye. İğnelerim 35 günü geçti iki tedavimdede. Fsh hiç baktırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…