Canım benim 5. Gün embriyosu 10. Gün pazara geldiği için kan veremedim pzt günü 11. Gün verdim pozitif çıktı. Akrabamın 7. Gün 50 10. Gün 250 12. Gün 500 çıkmıştı. 1 gün önce kesin çıkar diye düşünüyorum deneyimlerime göreBenim de ctesi test günüm ama cuma versem varsa çıkar heralde
Maşaallah yaşınız kaç acaba bana kısa protokol uygulandı kistler iyice büyüdü adet düzensizliği de başladı menepoz başlangıcı gibiyim size tekrar hayırlı olsunBenim kist ameliyatından önce amh bakıldı 0.90 çıkmıştı ameliyat öncesi opu yapıp donduralım dedik ama kısa protokolle hiç yumurtam yoktu toplanacak. Ameliyat oldum 6 ay sonra endometriyozisim baskılansın diye mecburen tüp bebek yaptık çünkü ameliyatımda 1 yumurtalık 2 tüğ apandisit alındı. Uzun protokol ile ikiz gebe kaldım 26 haftalık erken doğurdum. Ardından yine 6 ay sonra yine uzun protokolle başladık tedaviye. İğnelerim 35 günü geçti iki tedavimdede. Fsh hiç baktırmadım.
Dün yaptım 7. Günümdü dün canım. Darısı başına inşlahTakvim eklediğine göre hamilesinkaçıncı gün yapmıştın canım
Tekrarladım. Daha net bi şekilde çıktı bu sefer. İdrarı dökerdökmez çıktı çizgi.hayırlısı canım, testi tekrarladin mı ?
Hadi hayırlısı olsun bakalım :) kanda da pozitifi görürsün inşallah :)Tekrarladım. Daha net bi şekilde çıktı bu sefer. İdrarı dökerdökmez çıktı çizgi.
İnşallah canım. Kanda görülten sonra yükselmesini bekle. Yükseldimi busefer keseyi bekle. Kese göründümü kalp atışını bekle... kalp atışı oldumu bu seder cinsiyet bekle. Sonra tarama sonuçlarını bekle... 9 ay yürek hoplamasıyla geçiyo vallaHadi hayırlısı olsun bakalım :) kanda da pozitifi görürsün inşallah :)
Hayırlısı olsun bir bildikleri vardır umarımbizim uygulamamiz boyle dediler birde tahminim embriyo az diye. Ama sey dedi cozdurdukten sonra ilerlemeye devam edenler tutunma sansi yuksek falan dedi. Belkide beni avuttu embriyolog.
Aynen canım, bekleyiş bitmiyor :)İnşallah canım. Kanda görülten sonra yükselmesini bekle. Yükseldimi busefer keseyi bekle. Kese göründümü kalp atışını bekle... kalp atışı oldumu bu seder cinsiyet bekle. Sonra tarama sonuçlarını bekle... 9 ay yürek hoplamasıyla geçiyo valla
Testlerinizin fotograflarini paylasin kizlar cok hosuma gidiyo o iki cizgiyi gormekİnşallah canım. Kanda görülten sonra yükselmesini bekle. Yükseldimi busefer keseyi bekle. Kese göründümü kalp atışını bekle... kalp atışı oldumu bu seder cinsiyet bekle. Sonra tarama sonuçlarını bekle... 9 ay yürek hoplamasıyla geçiyo valla
İnsallah canim bende oyle umuyorum iyi dusunmeye calisiyorummHayırlısı olsun bir bildikleri vardır umarım
İnşallah canım. Kanda görülten sonra yükselmesini bekle. Yükseldimi busefer keseyi bekle. Kese göründümü kalp atışını bekle... kalp atışı oldumu bu seder cinsiyet bekle. Sonra tarama sonuçlarını bekle... 9 ay yürek hoplamasıyla geçiyo valla
Teşekkür ederim ameliyat olduğumda 34 yaşındaydım 10 yıldan faZla endometriyozisim vardıı. Her iki yumurtalığımda 5er cm endometrioma vardı ben mecbur ameliyat olmak zorunda kaldım. İşte ameliyatta bir sorun olur diye embriyo donduralım diye düşündük 1 folikül gelişti ama oda boş çıktı çok büyük hüsrandı. Ameliyat sonrası kistlerden yapışıklıklardan kurtulunca uzun protokolle dondurulacak kadar olmasada gebe kalacak kadar oluştu şükür. Rabbim sanada nasip etsin inşallah şuan 36yımMaşaallah yaşınız kaç acaba bana kısa protokol uygulandı kistler iyice büyüdü adet düzensizliği de başladı menepoz başlangıcı gibiyim size tekrar hayırlı olsun
Bende meraktan çatlıorum ama yapmıcam korkuorumAma biz merak ediyoruz bari evde test yap :)
korkuorum çizgi çıkmazsa die idrara daha geç çıkıo ya benBende kanı test günümde yapcam ama idrar için söylüyorum sende yap bence bir idrar
Maşaallah ameliyat rezervinizi çok azaltmamış ağrınız çok olduğu için mi ameliyat oldunuz çok soru oldu özür dilerimTeşekkür ederim ameliyat olduğumda 34 yaşındaydım 10 yıldan faZla endometriyozisim vardıı. Her iki yumurtalığımda 5er cm endometrioma vardı ben mecbur ameliyat olmak zorunda kaldım. İşte ameliyatta bir sorun olur diye embriyo donduralım diye düşündük 1 folikül gelişti ama oda boş çıktı çok büyük hüsrandı. Ameliyat sonrası kistlerden yapışıklıklardan kurtulunca uzun protokolle dondurulacak kadar olmasada gebe kalacak kadar oluştu şükür. Rabbim sanada nasip etsin inşallah şuan 36yım
Maşaallah ameliyat rezervinizi çok azaltmamış ağrınız çok olduğu için mi ameliyat oldunuz çok soru oldu özür dilerim
Çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasınO test değeri çift yumurtalık ile çıkan sonuçtu şimdi onun yarısına inmiştir doktorumda zaten başarı düşük diye çift embriyo transfer etmiştiki çift embriyo transferine karşı birisidir normalde. Benim kistim patlamış karın içinde sıvı birikmiş her adet döneminde ateşim 40lara çıkıyordu 4 ay boyunca süründüm hastanede yattım en sonunda 4. Ay ameliyat ettiler. Yani eğer ilk ay kistimin yırtıldığınu anlasakardı o zaman boşu boşuna 4 ay antibiyotikle geçmezdi ve yumurtalığım ve tüplerim duruyor olabilirdi. Her ay adetim başlayınca ateşim çıkıyor damardan antibiyorik kullanıyordum ama doktorlara kendimi inandıramadım 8 kadın doğumcuya gittim kimse ameliyat etmedi. En sonunda bir açalım bakalım dediler
korkuorum çizgi çıkmazsa die idrara daha geç çıkıo ya benC A N O kadar cesur diilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?