2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Benim de ctesi test günüm ama cuma versem varsa çıkar heralde
Canım benim 5. Gün embriyosu 10. Gün pazara geldiği için kan veremedim pzt günü 11. Gün verdim pozitif çıktı. Akrabamın 7. Gün 50 10. Gün 250 12. Gün 500 çıkmıştı. 1 gün önce kesin çıkar diye düşünüyorum deneyimlerime göre

Maşaallah yaşınız kaç acaba bana kısa protokol uygulandı kistler iyice büyüdü adet düzensizliği de başladı menepoz başlangıcı gibiyim size tekrar hayırlı olsun

Hadi hayırlısı olsun bakalım :) kanda da pozitifi görürsün inşallah :)
İnşallah canım. Kanda görülten sonra yükselmesini bekle. Yükseldimi busefer keseyi bekle. Kese göründümü kalp atışını bekle... kalp atışı oldumu bu seder cinsiyet bekle. Sonra tarama sonuçlarını bekle... 9 ay yürek hoplamasıyla geçiyo valla

Aynen canım, bekleyiş bitmiyor :)

Testlerinizin fotograflarini paylasin kizlar cok hosuma gidiyo o iki cizgiyi gormek

Canm sende hosgeldn hayrli olsun darısı kucağına almaya insallah

Maşaallah yaşınız kaç acaba bana kısa protokol uygulandı kistler iyice büyüdü adet düzensizliği de başladı menepoz başlangıcı gibiyim size tekrar hayırlı olsun
Teşekkür ederim ameliyat olduğumda 34 yaşındaydım 10 yıldan faZla endometriyozisim vardıı. Her iki yumurtalığımda 5er cm endometrioma vardı ben mecbur ameliyat olmak zorunda kaldım. İşte ameliyatta bir sorun olur diye embriyo donduralım diye düşündük 1 folikül gelişti ama oda boş çıktı çok büyük hüsrandı. Ameliyat sonrası kistlerden yapışıklıklardan kurtulunca uzun protokolle dondurulacak kadar olmasada gebe kalacak kadar oluştu şükür. Rabbim sanada nasip etsin inşallah şuan 36yım

Maşaallah ameliyat rezervinizi çok azaltmamış ağrınız çok olduğu için mi ameliyat oldunuz çok soru oldu özür dilerim

Maşaallah ameliyat rezervinizi çok azaltmamış ağrınız çok olduğu için mi ameliyat oldunuz çok soru oldu özür dilerim

O test değeri çift yumurtalık ile çıkan sonuçtu şimdi onun yarısına inmiştir doktorumda zaten başarı düşük diye çift embriyo transfer etmiştiki çift embriyo transferine karşı birisidir normalde. Benim kistim patlamış karın içinde sıvı birikmiş her adet döneminde ateşim 40lara çıkıyordu 4 ay boyunca süründüm hastanede yattım en sonunda 4. Ay ameliyat ettiler. Yani eğer ilk ay kistimin yırtıldığınu anlasakardı o zaman boşu boşuna 4 ay antibiyotikle geçmezdi ve yumurtalığım ve tüplerim duruyor olabilirdi. Her ay adetim başlayınca ateşim çıkıyor damardan antibiyorik kullanıyordum ama doktorlara kendimi inandıramadım 8 kadın doğumcuya gittim kimse ameliyat etmedi. En sonunda bir açalım bakalım dediler

Çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın

Benim de 8 haftalık gebelik oldu kistim yırtılıyordu neredeyse karında değilde rahim sıvı doluydu sonra ameliyat olmadan toparladım Temmuz ayında da tüp bebek yaptırdım Canım tedavimi çok iyi yönetemediler folüküller kistin arkasında diye toplayamayız dediler ve ilaç dozları tam ayarlanamadıpı için tedavinin 10. Gününde iki folükül erken çatladı herşey berbattı şimdi de son iki aydır adetlerim çok düzensiz korkuyorum menepoz olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…