Allah şifa versin. Endometriyozis derneği var ordaki doktorlardan biriyle görüş istersen. Çok geçmiş olsun rabbim kucağını boş bırakmasınBenim de 8 haftalık gebelik oldu kistim yırtılıyordu neredeyse karında değilde rahim sıvı doluydu sonra ameliyat olmadan toparladım Temmuz ayında da tüp bebek yaptırdım Canım tedavimi çok iyi yönetemediler folüküller kistin arkasında diye toplayamayız dediler ve ilaç dozları tam ayarlanamadıpı için tedavinin 10. Gününde iki folükül erken çatladı herşey berbattı şimdi de son iki aydır adetlerim çok düzensiz korkuyorum menepoz olcak diye
Sağolun Allah herkese yardım etsinAllah şifa versin. Endometriyozis derneği var ordaki doktorlardan biriyle görüş istersen. Çok geçmiş olsun rabbim kucağını boş bırakmasın
gercekten cok byük gecmiş olsunO test değeri çift yumurtalık ile çıkan sonuçtu şimdi onun yarısına inmiştir doktorumda zaten başarı düşük diye çift embriyo transfer etmiştiki çift embriyo transferine karşı birisidir normalde. Benim kistim patlamış karın içinde sıvı birikmiş her adet döneminde ateşim 40lara çıkıyordu 4 ay boyunca süründüm hastanede yattım en sonunda 4. Ay ameliyat ettiler. Yani eğer ilk ay kistimin yırtıldığınu anlasakardı o zaman boşu boşuna 4 ay antibiyotikle geçmezdi ve yumurtalığım ve tüplerim duruyor olabilirdi. Her ay adetim başlayınca ateşim çıkıyor damardan antibiyorik kullanıyordum ama doktorlara kendimi inandıramadım 8 kadın doğumcuya gittim kimse ameliyat etmedi. En sonunda bir açalım bakalım dediler
Sağol canım Allah sizlere yaşatmadın bu dertlerigercekten cok byük gecmiş olsunlaiyka neler atlatmışsın
transfer sonrası 8. gün bugünkaçıncı gün oldu ?
şimdi okudum başka topikte bayan bugün 8. günü idrar testi yapmış silik çizgiyi görmüş :) sen otur yerinde bizi merakta bırak ancatransfer sonrası 8. gün bugün
Kız valla korkuorum ama içimede doğuo hamileyim ben sölim :)şimdi okudum başka topikte bayan bugün 8. günü idrar testi yapmış silik çizgiyi görmüş :) sen otur yerinde bizi merakta bırak anca
Kesinlikle çıkar artık bencetransfer sonrası 8. gün bugün
Ay inşallahKız valla korkuorum ama içimede doğuo hamileyim ben sölim :)
Sen bu kadar eminsen niye test yapmıyorsunKız valla korkuorum ama içimede doğuo hamileyim ben sölim :)
İnşalah canım.Canm sende hosgeldn hayrli olsun darısı kucağına almaya insallah
Benim kısmet olurda transferim olursa hergüne bir idrar testi alıcam ilk 10 gün her gün yapıcam :)Sen bu kadar eminsen niye test yapmıyorsun
İnşAllah her gün koyulaşan çift çizgi görürsün :)Benim kısmet olurda transferim olursa hergüne bir idrar testi alıcam ilk 10 gün her gün yapıcam :)
AminnnnİnşAllah her gün koyulaşan çift çizgi görürsün :)
Inşallah canım, Rabbim sana da çift çift kırmızı çizgiler, minik minik ayaklar eller nasip etsin. Her isteyene Çifter Çifter nasip etsin Rabbim, sağlıkla sıhhatle ve hayırlısı ile :)Benim kısmet olurda transferim olursa hergüne bir idrar testi alıcam ilk 10 gün her gün yapıcam :)
Bide bu kadar konuşuorum hamile diilmişim :) ya ne bilim totem yapıorum işte geçen seferde test gününe kadar bekledim bu seferde bekle dedi eşim beklim dedimSen bu kadar eminsen niye test yapmıyorsun
Bende öyle demiştim. Test gününe kadar yapmıcam demiştim. Ama cantanem i görünce dayanamadım. Çok şükür iyikide gaza gelmişim. Yoksa 4 gün kendimi yicektim.Bide bu kadar konuşuorum hamile diilmişim :) ya ne bilim totem yapıorum işte geçen seferde test gününe kadar bekledim bu seferde bekle dedi eşim beklim dedim
hayırlısı canım, zaten belirtiler kendini belli ediyor :)Bide bu kadar konuşuorum hamile diilmişim :) ya ne bilim totem yapıorum işte geçen seferde test gününe kadar bekledim bu seferde bekle dedi eşim beklim dedim
valla baby bende belirtilere güveniorum geçen seferkiyle aynı şeyleri yaşıorum inşAllah Rabbim emeklerimi umutlarımı boşa çıkarmaz tutarda kucağıma almayı nasip ederhayırlısı canım, zaten belirtiler kendini belli ediyor :)
Oldum canim cok sukur hersey iyi. Yatiyorum uzaniyorum arada kalkip dolasiyorum. esime kalma evde git dedim kalkmaya bahanem olsun yata yata uyusuyorum yoksaOrkide_sever cnm naptin transfer oldu mu nasıl.gecti insallh tutar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?